Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KWIATkokosu

JESTEM ZLA I SMUTNA wejdzcie

Polecane posty

Gość KWIATkokosu

dzisija mialalm z moim chlopakiem spedzic super wieczor kino,kolacja,dyskoteka ale kurwa zadzwonili koledzy do niego i idzie do nich chce zebym z nim szla ale nie ide koledzy zawsze wygrywaja jestem wsciekla i smutna:(w dodatku idzie pic z kolegami nie wiem co z tym robic mam spieprzony dzisiejszy wieczor

Gość proponuję odpłacić
mu pięknym za nadobne, wtedy na pewno do niego dotrze, ze trzeba dotrzymywać słowa. zaproponuj mu wieczór we dwoje w twoim mieszkaniu, opowiedz jak to zrobisz mu masaż, zapalisz swieczki, puścisz nastrojową muzykę, a w ostatniej chwili powiedz, ze zadzwoniła koleżanka i zaprosiła was na winko, więc idziecie do niej. gdy będzie sie burzył, to przypomnij mu, że przecież dzis on też poszedł pic z kolegami....

Gość no to
no to sie nie zalamuj tylko wyjdz gdzies,umow sie z kolezankami pokaz mu ze Ty tez mozesz sie bawic,a przy okazji bedzie troche zazdrosny,z nimi to juz tak jest nie daj sie:)

Gość kuźwa ja pierdzielę
wyjdź do kina z koleżanką a potem idźcie na dyskotekę. nie chce iść z tobą to idź sama. w pizduu z nim.

Gość kuźwa ja pierdzielę
niech nie myśli ze wszystko kręci się wokól niego, ze będziesz grzecznie siedzieć w domku bo on postanowił zmienić WASZE plany

Gość no to
a ty sergiusz to jestes tak glupkowaty ze az glowa boli

Gość no to
zgadzam sie z kuzwa ja pierdziele w 100%:):)

Gość KWIATkokosu
i tak zrobie pojde sie sama pobawic dojrze ze dzisija wyblagalam szefowa o wolne bo chcialam spedzic z nim czas a on to olal KOLEDZY GORA kurwa wyc mi sie chce z nerwow moglam isc do pracy

Gość KWIATkokosu
no wlasnie mu napisalam ze jade do dyskoteki z kolezanka a on mi odpisal to jedz i baw sie dobrze:(no nie ale swinia

Gość dosc tego
a co mial ci napisac ?:)

Gość KWIATkokosu
ja wzielam specjalnie dla niego wolne dzisiaj w pracy ublagalam szefowa bo mielismy zajebiscie spedzic wieoczr aon mi taki numer odwala na to wychodzi ze to ja jestem nie w porzadku jestem wkurwiona na maxa ide spac zaraz pieprze to i tak mam juz zepsuty wieczor:(

Gość dosc tego
przeciez cie zapraszal..... dlaczego nie chcesz sie spotkac z jego kolegami ?

Gość KWIATkokosu
bo nie mam ochoty patrzec jak chlaja wodke jak sie spotkq z kolegami to jest koniec bez opanowania chla cala noc

Gość helenka 23
mój wczoraj skoczył do kolegów na imprezę i myślał, że będe na niego grzecznie czekać w domu ale się przeliczył. wyskoczyłam do znajomych i zrobiliśmy sobie fajny wieczór przy piwku. wróciłam bardzo późno a telefonu celowo nie odbierałam - niech wie jak to jest...;-P

Gość helenka 23
Tobie doradzam to samo ! ;-) pozdrawiam.

Gość dsdsa
a jakbys go kochała, szłabys z nim nie waliła fochow, a nie robisz z siebie lalunie..i pepek swiata!ja uwielnbiam wychodzic, z kumplami moje meza..i z nim wesoło, jeste adorowana!!zajebiscie sie cuzje, lepiej niz z kolezankami

Gość KWIATkokosu
o nie nie bede robic zawsze to co on chce jak zawsze musze wkoncu miec chociaz troche swojego zdania bo takto przestanie mnie szanowac i bedzie myslal ze mu wszystko wolne

Gość helenka 23
ale zaraz jak przyszedł zrobiłam mu loda z połykiem :classic_cool:

Gość helenka 23
echhhhhhh jak ja lubię takich "pozbawionych życia towarzyskiego i uroku podszywaczy"...;-) pozostaje mi tylko litość, którą na szczęście posiadam