Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzy tysiace osiem

zgubne kompleksy /

Polecane posty

Gość trzy tysiace osiem

jestem osoba zakompleksiona chyba na maxa. nie podoba mi sie moj wyglad i chociaz proboje to nie moge siebie zaakceptowac. najgorsze jest to ze nie potrafie nie pokazywac chlopakowi jak bardzo sie nie lubie. chyba powinnam udawac ze jestem pewna siebie :/ ale nie umiem. boje sie ze on widzi we mnie to co i ja w sobie widze czyli nic. a jesli widzi cos innego to ja swoim zachowaniem sprawie ze szybko sie podda :(

Gość mam identycznie
boje sie ze on mnie widzi tak jak ja siebie, czyli jako paskude, a jesli widzi we mnie piekna kobiete to i tak go zrażam swoimi kompleksami i wstydliwością cała się sobie nie podobasz? nic? bo ja sie nauczyłam eksponować te rzeczy które mi się w sobie podobają, ale do całej reszty niestety nie przekonam się nigdy

Gość kuźwa ja pierdzielę
gdyby faceci widzieli w was paskudy to raczej by z wami nie byli, no chyba, ze oni też mają kompleksy i są z wami bo nie wierzą że stać ich na kogoś lepszego:o

Gość trzy tysiace osiem
nie, on wcale nie jest brzydki i jest pewny siebie. boje sie ze to spieprze. boje sie ze on nie da rady, ze go to zmeczy po jakims czasie. to chore, wiem. ale tak mam.

Gość kuźwa ja pierdzielę
dobry makijaż z każdego potwora zrobi piękną kobietę

Gość trzy tysiace osiem
umiem nalozyc tylko tusz na rzesy. nie lubie sie malowac. i watpie ze to by mi pomoglo.

Gość kuźwa ja pierdzielę
a dlaczego wątpisz skoro tego nigdy nie robiłaś?? a tak poza tym człowiek, który ciągle myśli" to mi nie wyjdzie, tego się na pewno nie nauczę" itd. do niczego nie dojdzie. zamiast siedzieć, marudzić i użalać się nad sobą to weźcie się za siebie. od samego biadolenia wasz wygląd się nie zmieni.

Gość trzy tysiace osiem
bylam na diecie to nie wytrzymałam i znowu obzeram sie jak swinia od 1,5 tyg. nie dziwcie sie wiec ze mysle o sobie ze jestem do niczego.

Gość kuźwa ja pierdzielę
no to faktycznie jesteś do niczego jak nie potrafisz panować nad swoim ciałem i zachciankami. jesteś jak małe rozkapryszone dziecko. to siedź i użalaj się nad sobą, aż twój facet nie wytrzyma i cię zostawi. bo po co starać się coś zmienić?? za dużo roboty, wyrzeczeń i w ogóle to nie ma dla kogo tego robić:P