Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swojaaaa obawaaa

kto z was bierze prochy?

Polecane posty

Gość swojaaaa obawaaa

i czy czesto?

Gość a mi smutno
moj brat... sztacha sie 2 razy dziennie bielym proszkiem...

Gość swojaaaa obawaaa
ja powaznie pytam, tak z ciekawosci. ja np czesto biore... zwlaszcza ostatnio, i coraz mniej mi sie to podoba

Gość swojaaaa obawaaa
glownie o fete

jesli chodzi o narkotyki to wczesniej bralam czesto.........i rzucilam...a latwiej mi bylo bo nie mam dostepu to tego.......... rozumiem wszystko jest dla ludzi ale z umiarem..a po pewnym czasie czlowiek nie zna tego umiaru...... przeszlam duzo rzeczy z tym zwiazanych.i przez krotki okres nie bylam soba-wlasnie przez prochy (jezlei mozna to tak nazwac)

Gość a mi smutno
aaa, nie, to sera nie je... Jakes proszki wciaga - na astme i alergie tylko ;)

Gość swojaaaa obawaaa
dlaczego rzucilas? ja to uwielbiam a jednoczesnie nienawidze...

duzo ludzi bierze koks......................oczywiscie Ci co maja kase......... czlowiek o tym nie wie ale staje sie inny...izoluje sie od ludzi, jest zamkniety w sobie i bardziej nerwowy...............przestalam to lubic............dawno nie bralam

Gość BezandziejnaOsobaZapalonaFilmo
ja :o izotek od 5 dni a nad narkotykami sie zastanawiam

Gość swojaaaa obawaaa
nic mnie tak nie kreci jak to

wiesz jak sie czujesz na nastepny dzien albo kilka dni............jak za duzo wezmiesz to schodzi ci to z organizmu niemalze przez tydzien.nie jestes soba..........i to niszczy.........jestes zamyslona izolujesz sie bardziej od innych.......inny czlowiek.acha i popadzasz w depreche............mialam tak ze bez powodu ryczalam sama w domu

Gość swojaaaa obawaaa
ja tak mialam ostatnio, ale i tak to uwielbiam... nienawidze jak schodzi. nie ma gorszej rzeczy na swiecie

Gość jak wam nie wstyd
brac takie swinstwo, pierdolone malotaty tak zasrane gnojki matki przez was placza a wy tak wczesnie zdychacie

Gość swojaaaa obawaaa
moja matka nic o tym nie wie, poza tym nie zamierzam zacpac sie na smierc. to mi pomaga i nie interesuje mnie ze masz mnie za niedojrzala

a tez bardzo to lubilam na imprezach...........duzo sie tego bralo..........i nie napisze ze gdyby mi ktos zaproponowal to bym kategorycznie odmowila.moze bym wziela ale z umiarem trzeba to traktowac.narazie jestem zrazona bo to co przeszlam ostatnim razem(dawno to bylo temu) to byla tragedia. Myslalam, ze sie nie obudze..........

Gość jak wam nie wstyd
tak mi ciebie zal, naprawde przestan bo umrzesz ty i matce zniszczysz zycie a zycie jest piekne bez tych swinstw uwierz mi

Gość swojaaaa obawaaa
a co sie dzialo? ja mialam ostatnio strasznie, myslalam ze nie wstane z lozka,a jak juz wstalam to czulam jakbym miala zaraz zejsc z tego swiata. nie wiem czy towar byl beznadziejny czy za duzo wzielam

Gość jak wam nie wstyd
jak ci pomoc, powiedz mi

Gość swojaaaa obawaaa
moje nie jest piekne... wlasnie dlatego je sobie upiekszam.

A tak poza tym to mam ..................30 LAT i nikt za mnie nie placze.Mam swoj rozum...i to sa osobiste sprawy ktorych i tak NIKT nie zrozumie dopoki sam nie zazna.zycie jest tylko zyciem ...........i nie interesuje mnie to co mowia inni, kazdy jest odpowiedzialny za siebie i wiem co jest dla mnie dobre a co nie.I nie uwazam ze TO jest dobre.....

Gość swojaaaa obawaaa
ile trzeba by bylo wziac zeby sie zabic?

Gość jak wam nie wstyd
jak to, zycie jest piekne tylko Ty nie chcesz tego widziec

Wszytsko z umiarem...........nie chce uzewnetrzniac sie i pisac na forum o moich osobistych przezyciach z tym zwiazanych.......................jest teraz dobrze i tyle :)

Gość a mi smutno
kazdy ma jakies problemy... Niewiele osob ma zycie uslane rozami. Ne warto sie licytowac kto ma gorzej ;)

Gość jak wam nie wstyd
mila30, skoro wiesz ze to nie jest dobre, pytam dlaczego, bo chłopak cie rzucił, bo kolezanka nie rozmawia z toba, bo mama ci nie pozwala, czy to sa powody, czy jest jakikolwiek powod aby sie zabijac

Gość swojaaaa obawaaa
jest... po prostu mam dosc zycia.

Lepiej nie pytaj..............sama nigdy bym za to nie zaplacilam..........za drogi interes, 200 zl??? chyba ze ktos czestowal.........bez tego da sie zyc....i zyje bez tego

ja to bralam dla czystej przyjemniosci................i zaloze sie ze jest wiele osob ktore to biora a sie nie przyznaja.pozdrawiam