Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bumsialalala

Zaraz oszaleje

Polecane posty

Gość bumsialalala

Ratunku bo zadrapię się do krwi!!! Tak mnie swędzi krocze już 4 dzien, nie byłam nigdy u ginekologa i liczę że się obejdzie przy tym bez tego. Co to jest? Chciałam podkreślić że bardzo dbam o higienę. Jakiś grzyb??

Gość Basia86
musisz bedzic do ginekologa bo to napewno jakis stan zapalny!!nie boj sie, wizyta nie jest straszna.pozdrawiam

skoro jest tak, źle jak piszesz to odrzuć wstyd i zasuwaj do gina. to moze byc jakies zapalenie, im szybciej wyleczysz tym lepiej.

obawiam sie, ze bez ginekologa nie obejdzie sie. jezeli masz grzybice , bez konkretnych lekow nie pozbedziesz sie tego a gdy bedziesz zwlekac , choroba moze sie przeistoczyc w stan przewlekly - a wtedy to juz masakra. nic sie nie boj , wizyta u ginekologa nie jest straszna. :)

Gość koleżaneczka
mnie co miesiąc swedzi zawsze przed miesiązka z tydzien czasu i nie wiem tez co to moze byc

Gość koleżaneczka
bylam kiedys z tym u ginekologa przepisal mi gynalgin dopochwowy

Gość koleżaneczka
ale konkretnie nie powiedzial co to jest mialam isc na cytologie al jakos nie to ze sie boje ale nie ciagnie mnie tam jakos znów mam jakies odepchniecie od tego

Gość koleżaneczka
a czy nie leczona grzybica moze doprowadzic do czegos naprawde złego

\"Grzybicy pochwy nie można pozostawić bez leczenia, gdyż zaniedbana może być przyczyną powikłań w postaci stanów zapalnych wyższych odcinków dróg rodnych, w tym przydatków, co może skutkować powstaniem zrostów zapalnych i w skrajnych przypadkach doprowadzić nawet do niepłodności\" może ona stanowić \"ułatwienie\" dla rozwoju infekcji spowodowanej przez bakterie, ktore, w zaleznosci od ich rodzaju mogą wywołać zapalenie powodujące np. niedrożność jajowodow.

Gość koleżaneczka
dzieki za odpowiedz