Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myszoskoczek

szukam chłopaka na wesele

Polecane posty

Gość no dobra pojde
a mam auto BMW :) ale tak jak mowilem.. za kilka lodow:D

Gość Myszoskoczek
dobrze obciagne Ci ale bez polyku, bo pozniej bedzie mi z buzi smierdzic, podaj maila to sie dogadamy:)

Gość SAMASAMOTNA
nie mam tez kim isc

Jak nie masz z kim iść to idź sama, nie szukaj nikogo na siłę,nikogo kogo nie znasz dobrze, po potem może być drętwo:O Ja raz tak zrobiłem i fatalnie było:(

Gość poszedles z kims obcym na
wesele?

Gość FAcet do wynajecia
Kobieta ktora chce wynajac przystojnego i eleganckiego mezczyzne , partnera do towarzystwa na niezobowiujace spotkanie, striptiz, bankiet, uroczystosc, urodziny, wesele ,impreze , do slubu, na wspolny wyjazd, wieczorna kolacje lub zwykle spotkanie towarzyskie wsrod przyjaciol lub znajomych na towarzyska i sympatyczna rozmowe przy kawie lub winie. Rowniez moge byc Twoim osobistym kierowca lub towarzyszem na wyjazd. Czasem pragniecie ,zeby to bylo zwykle spotkanie nie-seksualne , zeby moc porozmawiac sobie z mezczyzna, ktory wobec was nie bedzie " namolny" oraz nie bedzie nekal Cie telefonami w dzin i w nocy. Mozesz wynajac mezczyzne , ktory kontroluje siebie. Mozesz czuc sie przy mnie bezpiecznie, milo i ekskluzywnie. W otoczeniu mezczyzny do wynajecia oraz towarzystwa oderwiesz sie od swiata rzeczywistego, spelnimy Twoje wszystkie oczekiwania. Serdecznie Zapraszam Katalog naszych Panow wysylamy mailowo Kontakt do nas: xxxmenxxx11@wp.pl W mailu Prosimy o zawarcie nastepujacych informacji: -miejsce spotkania/miasto -krotka charakterystyke spotkania -preferowany termin spotkania

Gość Olka:P
JA tez chce partnera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem 19 latka zdesperowana bo nie mam partnera! W nagrode ostry sex!! Prosze, decydujcie sie szybko! Jacys chetni??

Gość androsik
ja bym się wybrał na takie wesele ;) a czy sex bedzie to sie okaże ;)

Gość Djesel
Sram na ciebie