Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutki_smutasek_22

Czy Waszym zdaniem...

Polecane posty

Gość malutki_smutasek_22

... 75C to małe czy średnie piersi? Mój facet wpędza mnie w okropne kompleksy... Twierdzi, że jego poprzednie dziewczyny miały o wiele większe biusty, i że ja też mogłabym być hojniej obdarzona przez naturę :/. Niedługo dojdzie do tego, że więcej się przed nim nie rozbiorę! :(

Gość The Jojo Effect
Tylko nie przeklinaj, prosze.

o ja pierdole a to twoj fact jest z toba tylko dla cycków? powiedz mu ze małego penisa, ze twoi byli byli bardziej obdarzeni przez nature ;)

Gość Hojniej
dziewczyno HOJNIEJ

naprawde sie przejmujesz tym co ten prostak mysli?jak mozesz byc z kims takim? dla swojego faceta powinnas byc boginia! nie pozwol sie wpedzic w kompleksy ani sobie ublizac. zaslugujesz na kogos komu bedziesz w pelni odpowiadala taka jaka jestes.

Gość The Jojo Effect
Ale facet dziala pewnie wgl. planu, trzeba chylic przed nim czola. Wpedzi ja w kompleksy, zeby stala sie cicha, szara myszka. Pozniej bedzie ja mial tylko dla siebie. Jak ja zdradzi to ujdzie mu to na sucho, bo bedzie wiedzial, ze ona do nikogo innego nie pojdzie, bo bedzie zakompleksiona.

powiedz mu zeby sobie powiekszyl jaja, bo tobie przeszkadza ich rozmiar

Gość The Jojo Effect
Wiesz, kobieta, ktora nie ma swiata poza domem uczyni dom swoim swiatem. Czysty, piekny, pachnacy ... itd.

niektorzy faceci maja chyba zamiast mozgu tylko sznurek laczacy ich uszy ze soba, tak zeby nie odpadly od glowy. szkoda gadac... ale nigdy bym sobie nie pozwolila na taki brak szacunku. co innego mowienie o tym ze lubi sie duze piersi, a co innego porównywanie ich rozmiaru z poprzednimi partnerkami... od razu po twarzy gowniarzowi :)

Gość malutki_smutasek_22
Wiecie co, jeszcze wczoraj nawet przez myśl by mi nie przeszło, że on może się tak zachować. Wydawał się taki kulturalny i inteligentny... A tu masz. Dziś kochaliśmy się po raz pierwszy (spotykam się z nim dopiero od trzech miesięcy) i potraktował mnie tak okropnie, tak przedmiotowo, że wręcz czuję obrzydzenie do siebie samej... W tej sytuacji nie wiem, czy w ogóle jest sens dalej ciągnąć ten związek :/.

jesli oczekujesz konkretnej odpowiedzi to ci ja dam - nie, nie ma. jesli juz teraz tak sie zachowuje to pomysl co bedzie pozniej

Rozmiar 75C jest chyba w porządku, gorzej gdybyś miała 75A. Nie przejmuj się jego głupim gadaniem, daj raz w mordę i przestanie. A jeżeli to nie pomoże zostaw go! Ja uważam, że u kobiety ważnijesze jest, aby miła większą łechtaczkę, niż większe piersi.