Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deko

jestem singlem który nie chce być sam... kto jeszcze ...

Polecane posty

Gość p. Justynaaaa
Azali, z pracą nie jest trudno. Ja miałam tak, że gdzie wysyłałam, tam mnie zapraszali na rozmowy. Prócz jednej firmy :(. Ale nie będę jednak teraz pracować, bo zrobię sobie jeszcze 2 ścieżki. Chyba że się ta firma odezwie, to nie zrobię.:P

Gość p. Justynaaaa
Marmelado, jestem zazdrosna! A co będzie z naszym dzieckiem? Żeby mi to było ostatni raz, bo w przeciwnym razie będę zmuszona przełożyć Cię przez kolano, dać porządnego klapsa, a potem posłać do kąta byś przemyślał swoje postępowanie. No!

Gość Marmelada w szklance
Z jakim naszym dzieckiem? P. Justynaaaa. Nie przypominam sobie z Tobą żadnej uprawy seksu. A skoro tak, o żadnym dziecku mowy być nie może. Nie słyszałem, żeby można było mieć dziecko nie przezwyciężywszy 250 kilometrowego dystansu.

Secia->widze ze zawarlas nowa znajomosc, moze zatem cos drgnie:D Azali-->ja rabotalam i tyle, nic nowego:owczoraj posiedzialam tu troszkę:)

uprawa seksu heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dobre:D:D:D

Seksu i okopowych, Linger. Bardzo dobre. Jestem autorem tego powiedzenia.

ja tylko ladnie chcialaAM sie z kazdy z osobna ladnie przywitac:):) :D

Gość azali wzdy
Justyna - pewnie, ze nie jest trudno. znajdzie sie na pewno - jesli nie teraz, to po wakacjach ;) ja tez dostalam kilka propozycji, ale ostatecznie zdecydowalam, iz zasluguje na odpoczynek i wakacje ;) zreszta rodzina chciala, zebym spedzila z nimi troche czasu, bo ostatnio nie bylo okazji :o probowalam sobie przypomniec, czy znalam jakas Justyne z Dolnego Slaska, ale chyba raczej nie ;) ja jestem z tej samej szerokosci geograficznej, tyle, ze ze wschodu ;)

nie Seciu, ja weszlam w ten link zapodany przez mermoladę:D

a moze to jakas znana osobistosc kafe? poslugujaca sie na codzien czarnym nickiem, probujaca uwiesc niewinne niewiasty:D;)

Ja nie jestem żadną kobietą! Przynajmniej nic o tym nie wiem! P. Justynaaaaaaa, pomocy! Wzięto mnie za babę :-( Ato ci dopiero...

Nie, Linger. Nigdy i nigdzie nie widziano mnie na czarno.

Linger a to zapraszam Cie tam aaaa mam pomysl zaprosze Cie na jeszcze inny topick o cudnych wspanialych wolnych kobietach:)

Ę? A gdzie jest ten ti\opik, Setunia? Też bym się z Wami chętnie zabrał :-)

Marmelada ale to jest topik tylko dla kobiet:) a Ty wlasnie jestes na tym dla mezczyzn:) czyli tam gdzie powinienes byc chbya , ze jednak moje hipotezy na temat tego , ze jestes kobieta sa prawdziwe:)

Gość p. Justynaaaa
Widzisz, Marmelado, kończysz się na "a", więc jesteś kobietą. Koleżanki z topiku dobrze Cię wyczuły. Azali, pisałaś, że czytałaś ten topik. Więc moim nickiem się nie sugeruj. Wolałabym jednak, byś nie zastanawiała się nad tym czy mnie znasz, czy nie. Myślę, że raczej się znamy, ale koniec na ten temat, jeżeli pozwolisz.

Linger podam , podam ale moze na @:) i jak bedzie juz wlasciciel topiku bo obecnie go nie ma:) chbya, ze odezwiesz sie na nim dopiero wieczorkiem moze j7uz bedzie;)

P. Justynaaaa, nie dobijaj mnie proszę. Jestem w trakcie delikatnych rozmów z Setunią. Ich powodzenie zależy od tego, żebym był mężczyzną. Powinnaś mnie wspierać w tym jakże szlachetnym a jedbnocześnie dość karkołomnym przedwzięwzięcu...

Secia:D podaj na maila - jest pod nickiem:D napisze tam wieczorkiem:D jak zjawi sie owy tajemniczy "wlasciciel";)

Gość p. Justynaaaa
Wystarczy, Marmelado, że wspiera Cię królowa. Królowa ma większe możliwości niż marna p. Justynaaaa.

Ale ja nie jestem wcale kobietą! Setunia! Koleżanki są zazdrośnice. One robią mi pod górkę.

Jakoś nie widzę ani nie czuję wsparcia Królowej, p. Justynaaaa. Królowa co najwyżej z ciekawości kibicuje.

Gość azali wzdy
Justyna - ja rowniez wole nie drazyc tego tematu ;) tak sie domyslalam, ze ten nick jest przypadkowy, poniewaz ludzie z reguly unikaja podawania tutaj jakichkolwiek danych osobowych. mnie rowniez wydaje sie, ze Marmelada jest kobieta, chyba ze cierpi na rozdwojenie jazni :P ale niech sie lepiej do tej kwestii ustosunkuje sam(a) zainteresowany/a ;)

marmelada ale kolezanki dluzej Cie znaja ode mnie:D a Ty je;)