Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deko

jestem singlem który nie chce być sam... kto jeszcze ...

Polecane posty

Hi:D Mnie dopadł kryzys wieku średniego :P

Gość p. Justynaaaaa
:)

Witajcie wieczorowa pora:) Dekuś - masz @ Justka-miło Cię widzieć Secia-🖐️

Gość p. Justynaaaaa
Cześć Wam. U mnie połowicznie. Oby u Was lepiej było...

dziękuję za 🌻 u Ciebie też lingus co połowicznie Justyś...

kurcze strasznie mi źle na tym świecie:(:(:( życie w samotności jest ......... aż brak mi słów...... czasami się zastanawiam czemu innym się udaje a mi nie?????

zawsze, nadzieja rzecz święta ... będzie superancko fajno ... kiedyś ...

kasiunia - dokładnie też mnie to łapie, ostatnio częściej bo jubileusz się zbliża...

Deko---> ja ten jubileusz j7z dwa lata temu obchodziłam..... więc u mnie jeszcze gorzej:(:(:(:(:(

no proszę, to w całej Polsce są samotni i nieszczęśliwi ludzie,a ja myślałam , że jestem samiuteńka na świecie:(, patrzac na te wszystkie szczęśliwe pary wkoło

ja to jestem szczęsliwa wzasadzie tylko mi brakuje tej mojej jednej ukochanej osóbki... nie mogę narzekać na inne rzeczy ... bo to by było nie fair...

no tak racja, to u mnie jest tak samo, chodziło mi o nieszczęśliwa pod względem braku kogoś u boku:(:(... bo z cała resztą jest w miarę ok:P

Patrycja Markowska - \"Gdy zgasną światła\" Przerywam noc, zbyt ciężki sen, Czy warto znów w nieznane biec. Najchętniej bym wtuliła się, W te ciszę lecz, świat woła mnie. W letargu tym mijają dni , nadzieja już opada z sił, pod skóra mam wciąż tamte dni, bo zapach nas dodawał sił Nawet ja smutek w sobie mam. Gdy już zgasną światła, zniknie magia, Pragnę byś przytulił mnie ukoił lęk. Jak w filmie znów za szybko sie, zmieniają dziś obrazy te. Zabrakło tu twoich łez , obdarta z sił zgubiłam śmiech. Wyblakłych miejsc zbyt wiele znam, Niech oczy me wyblakną też. W tym tłumie dziś odszukaj mnie Zatrzymaj noc nie straćmy jej. Nawet ja smutek w sobie mam. Gdy już zgasną światła, zniknie magia, Pragnę byś przytulił mnie i ukoił lęk. Nawet ja samotmotności smak Gdy już zgasną światła, zniknie magia, Pragnę byś zatrzymał mnie ciepłem gasząc łze. ---

A ja Patrycji lubię \"Eliksir życia\" i to jest wg mnie jedyna ładna jej piosenka:P

to mi wyslij lingus bo nie mam takiej .... ale ta mi pasuje do teraz :P

Jutro obiecuję, prześlę Ci mp3kę z Patrycją, zaś dziś masz namiastkę:) P. Markowska - \'Eliksir życia\" A jeśli deszcz Zaskoczy znowu mnie I Ciebie nie będzie Co stanie się? A jeśli nuty Przestaną nagle brzmieć I Ciebie nie będzie Co stanie się? Nie oddalaj się teraz Trzymasz w dłoniach mój świat Tyle chwil nam umyka Tyle chwil, tak co dnia Razem dotrzeć możemy Tam gdzie nie dotarł nikt Poznać smak tajemnicy Uchylając jej drzwi Razem dojrzeć możemy Czego nie widział nikt Wypić eliksir życia Zdobyć najwyższy szczyt Królowa noc Nagością kusi mnie A Ty gdzieś znikasz Zostawiasz mnie I żadne słowa Nie przekonują Cię Chcesz to odchodzisz Co zdarzy się? Teraz chcę żebyś został Dał mi, choć małą część Tego co, kryjesz w sobie I co sam pragniesz mieć Razem dotrzeć możemy Tam gdzie nie dotarł nikt Poznać smak tajemnicy Uchylając jej drzwi Razem dojrzeć możemy Czego nie widział nikt Wypić eliksir życia Zdobyć najwyższy szczyt

dobranoc --- tez idę do spanka --- lepszego jutra... :D kasiunia 3maj sie będzie dobrze ... musi ... nie ma innej opcji...