Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deko

jestem singlem który nie chce być sam... kto jeszcze ...

Polecane posty

witaj :) ja Cię nie kojarzę :( z jakiego to my znamy się topiku ? Dobrze widzieć, że ktoś tak miło wita po długiej nieobecności :) dzięki :)

jeszcze padać zaczeło.. :( -- hej spacja to się może spotkamy:P na mieście:P

Eddie wrócił :D kolejki były :o co do siedzenia ... nie chce mi sie nigdzie wychodzic :o ... Eddie zawsze w sobote siedzi w domu :P

hehehe......a ja jeszcze tez w domu.....czekam na przyjaciolke, az jedna impreze zaliczy i wychodzimy :)

dlaczego jestescie sami? Jak myslicie co jest tego przyczyną? Czy boicie sie tego że zostaniecie kiedyś starymi pannami lub starymi kawalerami? Bo kiedyś tak sie mówiło na takich jak my...

witam :) ja sie nie wypałam... na mieście było całkiem, całkiem.....ale chyba nie umiem bawić się na trzeźwo z pijanymi ;) troszkę potańczyłam za to... nawet adoratora miałam... ale mu zwiałam :) jak Wasze humory dziś?

humorek jak najbardziej.. ale musze stwierdzic ze piwo i duzo jedzenia to nie dobre połączenie dziś nie jem nic.. tak sie najadłam że żołądek mi chciał pęknąć.. hehe tez miała adoratora :P

OyE! spa_cja :D 🌼 jak by tak cofac o np 25h .... :P Eddiego humor na razie całkiem nieźle :P optymistycznie nastawiony do nadchodzacego dnia i obowiazków ;)

ja bym chciała gdyby można było cofnąć czas to 10lat.. kilka rzeczy bym zmieniła. ale co tam, jest jak jest nie co narzekać

seciu na imprezie się najadłam.. popijając piwem.. a jak wiadomo samo piwo syci więc z jedzeniem ..

yeeee :D 6ooo :P dobry Setunia 🌼 :) raczej nie myslałem o zmianach czegokolwiek... po prostu samolubnie jeden dzien więcej odpoczynku :) żeby cos zmieniac tez musiałbym sie cofnąc jakies 10 lat ;)

słuchaj, a nie lepiej isc do przodu? po cholerę grzebać w przeszłości? ja juz nie grzebię....archeologiem nie jestem

ja bym się cofneła, może te 10 lat.. kilka rzeczy bym zmieniła. ale z drugiej strony wychodzę z założenia, że wszystko co się nam przydarza ma swój jakiś cel.. i pewnie nawt to że tu teraz siedze i w klawiaturke klepie. a archeologia mi sie podobała.. nawet chciałam iść na takie studia.:P

ja właśnie zapomniałam... czekam na nowe :) ale jakoś na horyzoncie nic nie ma :) chyba zbyt pochmnurno ;) eddie--------> co porabiałes wczoraj?

pochmurno i mgliscie.. ale w tedy niespodziwanie moze się coś/ktoś wyłonić.. bo horyzontu nie widać z racji mgły.. :P:P