Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deko

jestem singlem który nie chce być sam... kto jeszcze ...

Polecane posty

A\\Agiie ja \"nie macie\":o Maciek mnie sie wojsko podoba:D ale to chbya mam we krwi troszku;0

Agiie nie wiem;o ale nie chccemy siedziec w domu chbya:D;) ewentuualnie wyjde na dwor vel pole:classic_cool::D

ja na pole napewno :D hehe bo w granice dworu raczej nie pojade..:P

Deko czyli jakies plany masz???;) ja na razie mam plan krotkoterminowy:D typu pojscie spac:classic_cool: do napisania jutro dobranoc🖐️:)

właśnie masz.. jakieś.. tzn. mam dać odp do jutra.. i jechać na Słowacje ewentualnie.. a jak oni mają pole vel dwór.. po swojemu:P

Agiie wiec nad czym tu sie zastanawiac;) mam nadzieje , ze Twoja odp bedzie dzis brzmiala Yes! Yes! Yes! :D

ja tez nie lubię tego dnia.. secik, kiedyś to nawet poszłam spać grzecznie.. chciałam sie obudzić rano, to mnie o północy petardy obudziły.. ale byłąm zła wtedy.. ja nie lubie tego typu imprez bo nie lubie jak mi ktoś coś z góry narzuca.. że tego dnia trzeba każdy sie powinien gdzieś bawić.. i te pytania a gdzie idziez na sylwka? nie wiem czy wiecie o co mi chodzi

bawić się można każdego dnia, a tego akurat można nie mieć ochoty i co?

ja lubie ten dzien jak wiem jak go spedze i nie jest to siedzenie w domu:o zreszta dopiero konczy sie listopad , wiec jeszcze nic nie jest przesadzone;0

a mówiłam żeby coś wykombinować i się spotkać, ale temat jakoś umilkł.

Ja też popierałam, ale nie było potem żadnego echa. Zresztą ja nie wiem nawet co będzie za tydzień, a co dopiero planować coś na Sylwestra. Seti-->czemu nie skorzystałaś z mojego zaproszenia do grona znajomych na Gronie?

proponowałaml, ale potem wszystko milkło.. no cóż.. najważniejsze że jeszcze mnóstwo weekendów przed Nami :D

SSorki Lingus m, ze ejszcze tego nie zrobilam ale po prostu rzadko tam bywam jakos:o czesciej jestem na naszej-klasie jakos;) a co do sylwestra i planow to bylo minelo i nie ma co sie teraz dochpodzic , bo po co;)

witaj w klubie setus.. ja też jakoś bez humorku.. dzięki Linguś.. a Wy tam macie swoje konto czy to co sie tam ma?

Gość Ju...
Hej Wam.:) Zmawiacie się na Sylwestra? Biedny Sylwester, nie róbcie Mu krzywdy, proszę.:P

linguś nie znam nikogo.. z tych osób które tam sa zdjęcie mam takie co by mnie nikt nie rozpoznał:P hihi