Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh

Jak usunąc program antywirusowy Panda??????

Polecane posty

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh

Prosze o pomoc drogich komputerowców, bo wiem,że często odzywają sie tutaj prawdziwi spece... Miałam wersję testową tego programu, przestał działac i za Chiny Ludowe nie można go wykasowac!!!Pomóżcie coś z tym zrobic!proszę!

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh
no właśnie o to chodzi, że w ten sposób NIE DA sie go odinstalowac!!!

Bo usunąć się nie da, trzeba odinstalować. Krok po kroku: Start--->Ustawienia-->Panel sterowania--->Dodaj lub usuń programy---->Wyświetli się lista programów--->Znajdź Pandę, kliknij na nią i USUŃ. Potem pewnie będziesz musiała zresetować kompa.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh
Katis dzieki ale ja właśnie robie w ten sposób i nic!!! Kto pomoże??? :(

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh
A jak usunąc całą kolekcje filmików xxx, bo też nie chcą się usunąc :(

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh
Słuchajcie od dwóch tygodni nie mam żadnego antywira i boje się,że cos złapię a jestem w kropce bo nie mogę sie pozbyc tej Pandy!!! Halooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo! Kto pomoże??????????????????

Jest sobotni wieczór, wszyscy na imprezach.:D Szkoda, że Wielbiciela nie ma. Ja kiedyś miałam problem z grą, której usunąć nie mogłam, ale wyłączyłam i włączyłam komputer i już jej nie było. Jeśli chodzi o wirusy, to masz Firewolla, nakładki Windowsa, serwis 2 Packa i uaktualnioną wersję Windowsa? To też jest jakaś ochrona.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh
Katis pojęcia nie mam ja jestem zielona w te sprawy :O Aż wstyd przyznac... Martwię się, ze juz cos złapałam bo ilekroc próbuję wcisnąc c z kreseczką wyświetla się jakas dziwna plansza żeby coś zainstalowac

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh
Wielbicielu, kimkolwiek jesteś :), cieszysz się tu uznaniem więc w wolnej chwili daj znac ,co robic.Ślicznie proszę!

nie jestem wielbicielem, ale może troszkę pomogę najpierw spróbuj odinstalować ją w trybie awaryjnym, może tak się tak

Myślę, że trzeba użyć jakiegoś programu, pod którym można by to odinstalować, np. SpyBot ma taką funkcję - trzeba wejść w tryb zaawansowany (z górnego menu), potem w lewej kolumnie wejść w Narzędzia ---> Odinstalowanie aplikacji. Tam pojawi się lista programów podobna do tej z panelu sterowania, zaznaczasz Pandę i na górze klikasz \'skasuj\'.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh
wielbiciel dzięki, juz próbuję!

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh
Tak mi strasznie głupio.....ale nie mogę znaleźc tego trybu zaawansowanego :( :( :(.......Można jaśniej???

podczas uruchamiania się kompa wciskasz klawisz F8 pojawia się tabelka i wybierasz tryb awaryjny

:o Przecież pisałem, w górnym menu masz TRYB i tam dwie opcje do wyboru... albo domyślny, albo zaawansowany. Co w tym skomplikowanego? :p

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh
przejrzałam cały pasek menu i nie mam trybu albo jestem ślepa :(

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh
wielbiciel no sorki ale naprawdę nie mam takiej opcji....

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh
Wielbiciel, Bogu dzieki- nie jestem az tak ślepa ;). U mnie jest inaczej tzn. plik, edycja, widok, ulubione, narzędzia i pomoc mam zupełnie inny pasek niz ty...i NIE Ma tu trybu nigdzie!!!

Gość mis kolabor
jak sie nie znasz to po co sie bierzesz? jak chcesz miec dobry komp to zainwestuj troche grosza w oryginalny program...

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh
Tak czy inaczej dziękuję chociaz za chęc pomocy!Fajni z was ludzie :) i jacy wyrozumiali :) Spróbuję jutro!Uciekam bo dzidzia woła!PA!

Gość zdziwona ola
Może masz starą wersję? Ściągnij nowszą.

ehhhhhhhhhhhhhhhh ---> plik, edycja, widok, ulubione, narzędzia i pomoc?? To menu od przeglądarki Internet Explorer! O Boże, kobieto! :o Mówimy O PROGRAMIE SPYBOT, nie o przeglądarce :o :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o