Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pantomima

Wakacje...3 miesiące nudy...

Polecane posty

Gość Pantomima

Gość ZEROWE
CHYBA ŻARTUJESZ, WAKACJE TO SUPER CZAS, WRESZCIE MOŻNA SOBIE KSIĄZKI FAJNE POCZYTAĆ :)

Gość Pantomima
Z tymi książkami to fakt, ale ile można czytać ;)

Gość to idz do pracy

Gość to idz do pracy
trudniej wykonac bo by trzeba ruszyc tylek sprzed monitora :O A tak mozna sobie ponarzekac, ze sie nudzi biedactwo :O

Gość Pantomima
Po co mam ruszać tyłek sprzed monitora jak przy nim przynajmniej nudzę sie trochę mniej ;)

Lubię takich nieudaczników, co to sobie czasu zorganizować nie potrafią: zero zainteresowań, zero ambicji, zero energii. Za to całe tony lenistwa, egoizmu i miernoty

Gość to ze czasu sobiektos ...
nie potrafi sobie zorganizowac to zaraz jest nieudacznikiem ... IDIOTKA !!! A co można robić jeśli mieszka się na jamimś zadupiu i nie ma kasy ... głupie wyjście ze znajomymi do kina, na miasto kosztuje ...

Gość ukup

Gość Pantomima
No i po co takie głupie teksty? Mam zainteresowania i znajomych, ale właśnie w wakacje oni rozjeżdzają się do domów i nawet nie mam z kim na imprezę wyskoczyć. A moje zaineteresowania są związane ze znajomymi, więc... Moim zdaniem nuda wakacyjna to właśnie kwestia braku towarzystwa.

Gość ooooppppp
pantomima a skad jestes?

Gość ja mam tylko 3 tygodnie wakacj

Gość Pantomima
Jeżeli według ciebie to durny temat to się nie wypowiadaj. Przytoczony argument o tym, że nawet dzieci potrafią sobie czas zorganizować jest idiotyczny.. Co mam wyjść na podwórko albo do piaskownicy z łopatką?? Wiadomo, że nie przez cały czas jest się w towarzystwie, ale w czasie roku akademickiego to najdłuższa przerwa to jakieś 2 tygodnie, które można przeżyć, ale 3 miesiące? Jestem z Koszalina.

Gość Pantomima
Ale mi poszło w pięty...

Gość inteligentni
ludzie sie nie nudza. co z tego wynika??? ty chyba do nich nie należysz....

Gość Pantomima
Inteligenty człowiek nie napisałby takiego komentarza...

Gość Pantomima
Założyłam ten temat nie po to, żeby mi ktoś mówił, że jestem jakaś głupia, bo czasu sobie nie potrafię zorganizować. Chciałam sprawdzić czy są jeszcze inne osoby, które czują podobnie, dla których wakacje wcale nie są najwspanialszym okresem w roku.

Gość inteligentni
a to niby dlaczego

Gość to żałosne
nie, nie masz iść do piaskownicy, tylko znaleźć sposób spędzania czasu adekwatny do twojego wieku..

Gość Pantomima
Bo każdy się czasem nudzi niezależnie od inteligencji.

Gość Pantomima
No dobrze. To dajcie jakieś konkretne propozycje. Mam 20 lat. Co mam robić? Tak jak wcześniej napisałam wszyscy znajomi się porozjeżdzali.

Gość tak powinno być
nieprawda wedle powiedzenia Człowiek inteligentny się nie nudzi...

Gość to żałosne
i razem wspólnie się poużalać, jak to macie źle, bo są wakacje, tak?? to może czasem jednak przyjmij odrobinę krytyki pod swym adresem, bo to może cie zainspirować do działania, które sprawi, że te wakacje przestaną być takie straszne?

Gość Pantomima
Według powiedzenie gdyby babcia miała wąsy, to by była dziadkiem. Byłaby? ;)

Gość ale my znamy tylko te
inteligentniejsze powiedzenia

Gość Margoloaaa
Pantomima, wiem o co Ci chodzi. Ja sobie jakoś czas orgnizuję i nie jest wtedy tak źle ;) Tylko, żę nie mam zbyt dużego wyboru. Wiele kumpeli gdzieś wyjechało, nawet nie mam chłopaka. Nie spodziewałam się , że tak kiedykolwiek pomyślę, ale trochę tęsknię za studiami, serio. Studiuję w wielkim mieście, spory kawałek od mojego miasteczka,wynajmuję tam pokój w ciągu roku akademickiego.Z większością znajomych z mojej mieściny urwały mi się kontakty, więc narzie siedzię sama. Niedługo zaczynam praktyki, będę trwały 2 tyg, chociaż będę miała zajęcie :) A po nich zamierzam działać, odśiweżyć kontakty, bawić się, może zorganizować jakis wypad no i chciałabym poznać jakiegoś fajnego chłopaka :) Wiem, że można, chyba nauczyłam się organizacji czasu, bo nie miałam wyboru.ie nawidzę nudy, niecierpię nicnierobienia ! Jak byłam mała, wakacje były rajem, nieważne gdzie, mijały nie wiedzieć kiedy... Narzie w wolnej chwili jeżdzę na działkę, czytam coś i czekam aż kumpla przyjedzie z wypadu ;) Pozdr.

Gość to żałosne
O przepraszam, ja się nie nudzę nigdy. Pisali ci ludzie: książka, film, muzyka. Jak widzę internet też masz.. Nie masz jakiejś pasji, którą mogłabyś rozwijać w wolnych chwilach? Może jakaś ciekawa dziedzina wiedzy, której nigdy nie miałaś czasu zgłębić? A jeśli nie dla ducha to może zrobić coś dla ciała? poruszać się, cokolwiek? Do tego nie trzeba wcale towarzystwa.