Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pantomima

Wakacje...3 miesiące nudy...

Polecane posty

ja nie rozumiem... skoro masz 3 miesiące wakacji to znaczy że jesteś studentką... no bo tylko studenci mają tyle wakacji.... to czemu nei idziesz do pracy??? mając przynajmniej 19 lat to juz chyba lekka przesada zeby nic nie robic 3 miechy... normlany zdrowy czlowiek nie może nic nie robić... narzekacie na brak kasy to zaróbcie ją.. a jak mi ktoś powie że pracy nei ma to niech mnie nie rozśmiesza ja na wsi znalazłam pracę po 1 dniu poszukiwań....

Gość Pantomima
Moją największą pasją są książki i rzeczywiście większość czasu poświęcama na czytanie. Oglądam filmy, chodzę na spacery, ale poza tym nie wiem co jeszcze mogłabym robić. Brakuje mi imprez, a przecież sama nie pójdę. Dzięki za wszystkie wypowiedzi :)

Gość sylwcheneeeee
ja ze slupska jestem pantomima:) i tez sie nudze

Gość sylwcheneeeee
jestes🖐️?

Gość Margoloaaa
Możecie po mnie jechać ile wlezie, ale będę szczera. Nigdy nie pracowałam, byłam rozpieszczana, wszysko mi rodzice kupowali i teraz poprostu nie chciałoby mi się siedzieć przy nudnej, cieżkiej pracy 8-10 godzin za grosze, no chyba, że bym tą pracę lubiła. Koleżanka namawia mnie na zrywanie pomidorów, chyba się skuszę.Ciekawe tylko ile tam wytrzymam, może będzie ok ;) W sezonie letnim praca jest, nie oszukujmy się, tylko trzeba chcieć i mieć motywację.

Gość ekhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
napracuje sie przez całe życie jeszcze, co to znaczy że to przesada nic nie robić 3 miesiące. napracowałam sie przez cały rok to mam teraz wolne. wyczuwam lekką zazdrość co do tak długich wakacji. trzeba było sie uczyć :P

Gość Pantomima
Margoloaaa ja mam bardzo podobnie. Nigdy nic nie musiałam robić, zawsze miałam wszystko podstawione pod nos, to teraz niezbyt mi się chce pracować.. Oczywiście zaraz się dowiem, że nie powinnam narzekać skoro nudzę się przez własne lenistwo. Nie musicie mi tego mówić. Sama wiem :)

Gość sylwcheneeeee
no to ja to samo. pracowalam przez jeden dzien i zrezygnowalam. jakos mam wyzsze aspiracje niz roznoszenie ulotek:O.. Pantomima jak chcesz to pogadamy na gg:) chyba jestesmy w podobnym wieku:)

Gość Pantomima
Możemy pogadać :) Podaj nr.

Gość sylwcheneeeee
632 69 90:)

Gość Margoloaaa
Dziewczynki, mogę też do Was napisać ?? :) Jeśli nie, spox

Gość mozesz na ten moj 632..
jasne ze tak:) gadalam chwiel z pantomima.