Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DS

Wolę starszych

Polecane posty

Gość DS

Hej, Mam 20 lat i od kilku lat wolę starszych mężczyzn. Nigdy nie przepadałam za rówieśnikami, uważając ich za dziecinnych, śmiesznych, niedojrzałych z wyglądu jak i z charakteru. Jednak ci starsi, którzy mnie interesowali byli zwykle o około 10 lat starsi. Od jakiegoś czasu interesują mnie jeszcze starsi. Związać się to nie, ale chciałabym mieć romans z powiedzmy 40 latkiem. I dodam, że nie mam na myśli tutaj samego sexu. To bardziej psychiczna sfera. Dlaczego tak jest? :/

Gość babazjajkami
syndrom-niedosyt ojca

Gość DS
Na pewno nie, jestem "córeczką tatusia".

Gość babazjajkami
właśnie

Gość lala26
Tez zawsze tak miałam. W wieku 21lat mialam romans z gosciem co miał 39lat. Moj maz jest starszy o 12lat

Gość DS
Jaki mogę mieć niedosyt ojca, skoro kontakt zawsze był super? Nawiasem mówiąc nigdy bym nie chciała, żeby mój facet miał coś z mojego ojca.

Gość jakto będzie miał wiek Twojego
ojca:D

Też tak mam tylko niestety poszło to w złą strone, bo wogóle nie dogaduje sie z rówieśnikami (nieważne czy dziewczyna czy chłopak), czuje jakbym rozmawiała z dzieckiem , nawet jak ktoś jest ode mnie starszy 2-3lata.Najlepiej sie czuje w towarzystwie ok.10lat starszym,a to problem bo na codzien mam niestety kontakt z młodszymi i czuje sie obco.. Jeśli pociągają Cie starsi to nie ma w tym nic złego, obyś tylko nie szukała dużo starszych np.o 20lat,te związki (a nawet zwykły romans moze sie skonczyc zakochaniem) zazwyczaj są cholernie trudne..:/ (wiem z doświadczenia).pozdrawiam

Gość DS
Nie w wieku ojca, mój ojciec ma 59 lat. "Oj wy baby" - no właśnie, nie umiem się dogadać z rówieśnikami. I chłopacy i dziewczyny wydają mi się tacy dziecinni, mają takie śmieszne spojrzenie na świat. Poza tym szukają czegoś na chwilę i najważniejsza jest zabawa, a ja już nie szukam skakania po łące..... Mam takie straszne pragnienie, choć na chwilę przytulić się do dojrzałego mężczyzny,a tu takich brak. Wszyscy ciekawi 40 latkowie są tylko w tv :/

Gość Siedemnastoletnia
DS=> Nie chłopacy, a chłopcy. W słowniku nie znajdziesz takiego słowa. :P :P :P :P

Gość DS
Jakby to miało tutaj jakieś większe znaczenie.

Gość Bellesima20
Ja również mam faceta starszego, mój jest o 16 lat starszy ode mnie, ma 36 lat, ja mam 20, i wiecie co wam powiem to był właściwy wybór, wszystko się zaczęło jak poszłam do nowej pracy jako asystentka prezesa , jak to się mówi, od pierwszego wejrzenia...

Gość w wieku twojego ojca
spotkamy sie ?:D

Gość senzate
DS, wbrew pozorom, nieumiejetnosc dogadywania sie w rowiesnikami i idealizowanie dojrzalych mezczyzn swiadczy o niedojrzalosci emocjonalnej i o tym, ze masz jakis problem.

Gość kidkkd
a mnie podniecaja starsi jak sie napalaja na mlode cipki mmmmm

Gość Aneciorek25
przebij piatke:) tyle że ja mam romans z szefem

Gość Aneciorek25
a twój ma jakąs jeszcze rodzinę czy nie

Gość Bellesima20
Mój nie ma rodziny, i nie był w związku przed tym jak poznaliśmy się. Jest bardzo przystojny, dobrze zbudowany, wysoki, czarne krótkie włosy:) (latynos)

ja też wole starszych ;) Mój obecny ma 30 lat ,a ja 21. Ale taki 40-latek byłby już za stary dla mnie... Jak mialam 19 lat spotykalam sie z facetem 15 lat starszym !A z rówieśnikami( głownie facetami) też sie nie specjalnie dogaduje , umawiałam się z wieloma ,ale rezygnowalam po dłuższej rozmowie mimo ,że mi sie podobali ( choc uważam ,że starsi są o wiele przystojniejsi ;) )

Gość Aneciorek25
ale ze szef jest - delikatnie mówiąc - cienki'w te klocki" szukam drugiego pana o wiekszym niz ja libido.Oczywsicie starszego :D