Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość livvvver

ataki terrorystyczne, macie kogos kto mial leciec do domu??

Polecane posty

Gość livvvver

Macie moze kogos kto mial leciec z liverpoolu lub londynu wczoraj do domu? kontakt mi sie urwal i nie mam pojęcia co sie dzieje! moze ktos mial taką sytuacje w przeszlosci??

Gość BeznadziejnaOsobaZarazWyjezdza
przecież już by otym trąbili w telewizji :O chyba ze trąbia ?!!

Ja mialam ale to nie było spowodowane atakami.Samolot mial duże opóżnienie i poprostu ten ktoś nie miał włączonego telefonu.Też szalałam z niepokoju.Dzwoniłam na lotnisko i tam mi powiedzieli,że mam się skontaktować z liniami lotniczymi,którymi leciała ta osoba.Dopiero u żródła dowiedzialam się,o tym opóżnieniu.Nie martw się,napewno wszystko jest ok.

Gość livvvver
wiem ze trąbili...ale to nic nie wyjaśnia.

Gość miałam rodziców
w egipcie jak były te zamachy. nie wiedziałam czy to nie na ich hotel był zamach czy może akurat byli na targu gdzie tez były bomby. najadłam się duzo strachu. ale na szczescie spali w pokoju, to nie bylo w ich hotelu i dowiedzieli sie o zamachach odemnie! a co sie stalo wczoraj w anglii? nie ogladam tv i nic nie wiem...

Gość znowu są jakieś ataki
?????????????? gdzie??

ale przecież tam się nic nie stało wiec o co chodzi ? :o spokojenie to tylko Twoja wyobrażnia :)

Gość livvvver
pewnie BeznadziejnaOsobaZarazWyjezdza. wszystko jest proste póki nie dotyczy Ciebie. po prostu chcialam wiedziec czy moze ktos mial kontakt z tymi osobami, i mi mniej wiecej powie co sie dzieje i gdzie są osoby ewakuowane itd.

osoby wewakuowane ? to ja może o wszystkim nie wiem :O przecież podobno "tylko" znaleziono dwa samochody z ladunkami wybuchowymi

Gość livvvver
tak, wiem tyle że wszystkich "gdzies wywieziono i to moze trwać kilka dni" moze bede musiala zadzwonic w koncu na to lotnisko.

Livvvver----zadzwoń do lini lotniczych,którymi ten ktoś miał lecieć.Nr.powinnaś znaleźć w internecie.Jak się już czegoś dowiedz to naisz!!!!!

Gość livvvver
nie musialam dzwonic bo zguba sie znalazla i przed północą będzie w domu:)