Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prallinka

Możecie ocenić tę suknię slubną ??

Polecane posty

Gość tyka
mnie się podoba :)

Śliczna i bardzo kobieca :) Jak na mój gust trochę za ciemna, ale jeśli dobrze Ci w takim kolorze, to z pewnością będziesz pięknie wyglądała :)

Gość prallinka
To znaczy kolor będę miała do wyboru - będę szyła więc mam nadzieję, że mi doradzą odpowiedni kolorek. Bardzo, bardzo skromna, może aż za skromna...? Ale co tu zrobić będę w 6 miesiącu..

Gość imili86
jest bardzo ładna :) życze duzo szczescia :) i na pewno bedziesz wygladałapięknie kolezanka tez szla w 6 miesiacu i wygladala pieknie :)

Śliczna jest, naprawdę. Nawet jakbyś nie była w ciąży, to polecałabym ci tę suknię... Piękna ;)

Gość prallinka
Cieszę sie, że Wam sie podoba, obawialam sie krytyki ale widze, że skromne zwykle jest ładne :) No i zastanawiałam sie jak goście zareagują , że ... że taka "zwykła" /wiem, wiem to mi się powinna podobać/ Owszem chcialabym inną ale teraz to mogę tylko pooglądać ;) Pozatym myślę, że jej uszycie nie będzie drogie ze względu na prostotę.

Gość prallinka
DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA 🌼 ❤️ P.S. Czy Waszym zdaniem dodatki do takiej sukienki są obowiązkowe? Nie bardzo lubię sie "obwieszać" no chyba, że czymś delikatnym tylko czym - łańcuszkiem/naszyjnikiem czy takim materialowym kwiatuszkiem na szyję?

Gość przecież to test
na 6 miesiac to zdecydownie ta pierwsza. moze troche zamaskuje brzuch, bo ta 2 tylko uwydatni.

Pierwsza zdecydowanie najlepsza :) Piękna, elegancka :) Natomiast najlepszym dodatkiem będzie złoty łańcuszek z cyrkonią albo medalik :) Panna Młoda to nie choinka :P

Gość z jakiego salonu to suknia
??? ;) Bardzo ładna

Gość prallinka
Hmm własnie nie za bardzo potrafię ocenić tak na modelce która suknia uwydatni brzuch a która zatuszuje. Próbuje sobie wyobrazić ale kiepsko widać mi idzie. W takim razie zostaje przy pierwszej ale jak macie jakieś propozycje bądź opinie to chętnie poczytam! Bez pomocy nie dam sobie niestety rady będę wdzięczna za każdą pomoc :*

Gość prallinka
niestety nie wiem z jakiego salonu ta suknia, zapisałam zdjęcie z jakiegos forum, spróbuje odszukać to podam :)

Gość ciekawskaaaaa
ta pierwsza bardzo ładna. tylko jak dla mnie to lepiej zeby jasniejsza była. reszte sukienek zaraz obejrze.

Gość ciekawskaaaaa
druga też ładna, ale pierwsza lepsza.

Gość prallinka
Udało mi się znaleźć salon blisko mojej miejscowości a więc zobaczę ją na żywo. Co do koloru - zobaczę jaki mi doradzą podoba mi się i biala i ecru. KOLEKCJA LA PERLA 2006: http://www.weddingchannel.pl/?p=MjtwbDsyNTI7MDs0NjY= trzeci rząd - trzecia

Gość z jakiego salonu to suknia
a skąd jesteś? Jak nie wiedziałas jaki to salon to skąd wiedziałaś że może tez być biała?

Gość suknia jest sliczna
ale wcale nie uwazam ze jest az tak bardzo prosta i skromna;) mysle ze jest w sam raz, a kolor ecru jest piekny, poza tym w 6 miesiacu i biala suknia:)? hehe nie ma we mnie nic z mohera mysle, ale jakies zachowanie proporcji powinno byc, juz taka nieskalana do slubu nie idziesz w koncu:), zeby biala suknie zakladac:)

Biel sukni nie oznacza niewinności. Od zawsze oznaczał ją WIANEK na głowie.

Gość prallinka
do -z jakiego salonu jest ta suknia- tak jak pisałam wyzej suknie najprawdopodobniej będę szyła u krawcowej dlatego mam możliwosć wyboru koloru. Na pewno wybiorę sie do salonau- jak będą mieli tan model (w końcu kolekcja zeszło roczna więc nie wiem czy będzie) chcialabym przymierzyć, zobaczć w jakim kolorze będzie mi do twarzy (jestem blondynką-pasemka, ciemne oczy, średnia karnacja). Dopiero rozpoczęłam poszukiwania więc jestem "zielona" pod każdym względem ;) Mam nadzieję, ze mi doradzą.

Gość gdz
kiedy masz slub

Gość prallinka
20 października - dlaczego pytasz?

Gość prallinka
Apropo BIALEJ SUKNI - kiedyś TYLKO dziewice zakładaly białe suknie - jakoś dziś nikt o tym nie pamięta. A ciaża? Tu też czasy się zmieniły. Będę miała taką suknię w jakiej będzie mi ładnie :)

Gość gapcia_aa
mnie tyż się podoba :D

Gość świetna

Gość hhhmmmmm
Sukienka bardzo ładna, ale nie wiem, jak będzie w niej wyglądaa osoba w ciąży, bo w 6 miesiącu mozna miec juz dość duży brzuch i generalnie przytyć we wszystkich miejscach. Uroda tej sukienki tkwi właśnie w podkreśleniu pięknej figury.

Gość jest juz u was
suknie wszystkie bardzo ładne ja jak wychodziłam za maż byłam w 5 miesiacu i brzuszka nie było widać poszukaj w necie sa specjalne kroje sukien zeby zatuszować brzuszek ale twoj jest naprawde łładna