Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojak

glupota

Polecane posty

Gość bojak

Siemanko ... mam problem na ktorego sam nie umiem sobie odpowiedziec ! Otoz od dluzszego czasu z dziewczyna sie "bawimy" poprostu petting ... jest dziewica ... ostatnio miala okres doslownie 2 dni temu ... wczoraj sie troszke popiescilismy tzn moj narzad ocieral sie o jej narzad plciowy ... nie doszlo do wytrysku no ale jednak sie boimy ... odpowiedzcie mi prosze czy moze zajsc w ciaze ??

Gość irkazlodzo
nie

Gość bojak
Nie robilismy tego nigdy ... wczoraj tez ! czyli musi dojsc do wytrysku ??zeby mozna bylo o czyms mowic ??

Gość bojak
Nie robilismy tego nigdy ... wczoraj tez ! czyli musi dojsc do wytrysku ??zeby mozna bylo o czyms mowic ??

Gość eeehhhh
Nie musi. Wydziela Ci się płyn ejakulacyjny zawierający plemniki. Możesz go przenieść na palcu. Może ryzyko mniejsze niż zazwyczaj, ale zawsze istnieje. Poza tym tu nie ma wróżek.

Szansa na ciąże bez stosunku niby zawsze istnieje ale jest baardzo mała,ale poco się tym streswać? nie lepiej się dobrze zabezpieczyć? bez tego będzie się non stop stresować ze coś mogło się zdazyć i kuku...nie szkoda Wam kasy na testy? doszłam do tego niedawno ;) poszłam z chłopakiem do gina i dostatłam tabsy anty. Teraz nie mam juz stresu i moge sie cieszyć naszą miłością...serio, zabezpieczajcie się bo zawsze coś się moze zdazyć... pozdrawiam !

Gość chiqui
Nie schizujecie. Przez coś takiego nie może być w ciązy. Teoretycznie jest możliwe zajscie w ciąże bez stosunku, ale w Waszym przypadku nie ma takiej obawy.

Gość bojak
Dziekuje bardzo za mile i szczegolowe odpowiedzi na moj temat =) zwlasza 2 ostatnie wpisy =)

Gość Angieeeee
NIE ale lepiej myśleć przed a nie po ;) polecam wybrać jakąś antykoncepcję

Gość Radio Maryja
1) dorosnijcie zanim sie wezmiecie za sex,,, 2) napewno w ciazy jest i to z blizniakami :classic_cool:

Gość bojak
Moze lepiej kupic test ?! i sprawdzic ... boje sie jak cholera

Gość tteesstt
Najpier na inteligencje wykonajcie, a potem ciążowy...:(

Gość do gibciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
test jest wiarygodny w 1 dniu planowanej miesiączki. a najwcześniej po 7 dniach od stosunku - ale to nie jest wiarygodny pomiar, ponieważ plemniki mogą zyć w organizmie kobiety parę dni (najnowsze badania dowodzą, że do 7 dni) nglKa - kafeteryjny autorytet w tych sprawach zawsze pisze, że test jest wiarygodny ok 20kilka dni po stosunku (w okolicach planowanego wystąpienia okresu) czy jakoś tak

Gość bojak
bardzo smieszne ... no boje sie i to jest normalne bo pierwszy raz mam z takim problemem doczynienia ... czy Twoim zdaniem to nienormalne ?!

Gość tteesstt
Nie no, bezmyślność, nieznajomosć podstaw biologii i brak przewidywania skutków swojego postępowania to całkiem normalne zjawisko u młodzieży.