Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość georgina druga

od 02-07-2007 zaczynam zrzucać 7 kg

Polecane posty

Gość georgina druga

otwieram listę: 1. ja

Gość Anonim Pseudonim
A dzis sie jeszcze "obzerasz"? :P

Gość georgina druga
jem tak jak zwykle, nie jest to mało, ale od tego nie tyję już od ok 10 miesięcy, więc nie wiem jak włąściwie to zakwalifikujesz :-P

Gość georgina druga
oj ja pośpieszalska, źle sformułowałam temat, nie liczy się! prawidłowy to: 02-07-2007 zaczynam zrzucać 7 kilogramów, bo zacząć to ja mam zamiar raz :-)

Gość Esperanza101
Hej! Też się chętnie przyłacze! Ważę 60 kg,chcę schudnąć ok. 8 kg do końca wakacji! Dzisiaj robię sobie dzień pomidorowy ,a od jutra normalna dieta 1200 kcal....

Gość Anonim Pseudonim
1200 to dieta nienormalna. Za malo kcal., jojo murowane.

Gość georgina druga
no i super, pozycja druga na liście - Esperanza 101, a już wkrótce szczuplejsza o 98 kg Esperanza na 102 :-D

Gość georgina druga
no oczywiście 9 tka pojawiła się tam przez przypadek, sorka

Gość Esperanza101
Chyba o 8 k : D

Gość Esperanza101
Chyba o 8 kg :D

Gość georgina druga
dla mnie 1200 to chyba sporo, tyle że ja nie za bardzo lubię liczyć te kcal :-O jem tak pi razy oko, ale mam wolny metabolizm i muszę bardzo się pilnować

Gość georgina
zważyłam się, jest 60 kg, czyli najlepiej gdyby udało się osiągnąc 53 kg, ciekawe ile to potrwa....

Gość georgina druga = georgina

Gość Esperanza101
Ej georgina ,to ważymy tyle samo! To jesteśmy idealnymi kompankami skoro mamy takie same wagi startowe! :)

Gość georgina
Tak Esperanza, tak samo obciążamy naszą piękną planetę, i musimy jej trochę ulżyć ;-) w sumie będzie miała lżej o całe 15 kg! Do dzieła więc! :-D

Gość sparkie
Witam, dziewczyny:) U mnie to bedzie tez start z 60kg przy 163 cm... Ile macie wzrostu?

Gość georgina
Cześć Sparkie! :-) Ja mam 170 cm, ale bardzo drobne kości, moja koleżanka, niższa troszkę, zawsze ważyła więcej, a wyglądała szczuplej ode mnie (znaczy jak byłyśmy piękne i młode, bo teraz już troszkę mniej młode, choć jeszcze dość piękne ;-) )

Gość sparkie
Ja mam raczej przecietna budowe (no, uda to ponad przecietna;) )... Ukladamy jakis jadlospis?

Gość georgina
ja na razie głównie białko i warzywa, bo na co dzień jem dużo węgli, może to coś da, i jeszcze oliwa z oliwek, do tych warzyw.. np jutro zjem chyba leczo i jajecznicę, plus jakieś mieszanki ziaren potem głównie jajka, serki, mięso, warzywa (na parze, zupy, sałatki, duszone).. no i mięsko... jak mi się tak uda przez dwa tygodnie to chyba wręczę sobie medal albo i puchar :-D

Gość georgina
aha, mam zamiar cztery posiłki dziennie, plus kawa lub dwie (na razie czarna) no i tu będę jakże odkrywcza ;-) woda, herbata zielona i ziołowe Jak ja pięknie jestem przygotowana teoretycznie, nieprawdaż? :-D Teraz tylko trzeba zaprogramować się odpowiednio psychicznie, bo to klucz do sukcesu!

Gość georgina
1. georgina druga 2. Esperanza 3. sparkie wszystkie uczestniczki występują dzisiaj w wadze średniej, a ich celem jest waga lekka :-)

hejka:) ja tez sie dolacze:) do wtorku jestem na diecie nielaczenia a od czwartku zaczynam kolejna:)

Gość georgina
Witamy! :-) A więc aktualizacja listy: 1. georgina 2. Esperanza 3. sparkie 4. Siobhan no i miało być zawodniczki, nie uczestniczki, ale ja taka właśnie zbyt spontaniczna dzisiaj jestem, pewnie za dużo kcal przy niedzieli :-)

planuje zrzucic minimum 4kg wiecej do konca lipca:) a idealnie byloby 10kg:)ale powoli bo nie chce efektu jo-jo

Gość rybcia38
Dolaczam do was dziewczyny.Od 7 miesiecy bezskutecznie usiuje zgubic 4kg.Przez 5lat utrzymywalam swoja wage i potem krotki urlop a tam ak wiadomo-obiadki,deserki...i 4 kg do gory.Przez te wszystkie miesiace kazdy dzien zaczynalam od stwierdzenia"to dzis"i nic z tego.Moze z wasza pomoca uda mi sie pozbyc tych kilogramow.

Rybcia, ja też przytyłam na wyjeżdzie! Tyle, ze takim trochę dłuższym, i od tamtego lata nie udaje mi się jakoś pozbierać, ciągłe przekładanie na potem, preteksty żeby jeszcze nie dziś itp... Tak więc doskonale wiem, o czym piszesz, ech! No ale teraz jest dobry czas, świeże i niedrogie warzywa, które chyba powinny być podstawą, trzeba korzystać.

Gość rybcia38
Wszystko sie zgadza-caly dzien owoce,warzywka,woda mineralna.A wieczorem czekolada-bo humor mi sie popsul,piwko-bo znajomi wpadli,wieczorne zakupy-a czemu nie kawalek ciasta?Wieczor to u mnie najgorsza pora!

Gość maaaarta18
ja też!od jutra jakieś 7-8 kg,chce zjechać do 60!

Gość maaaarta18
~tyle że ja mam 175 cm wzrostu i ważę okropne 68 kg:(od jutra koniec..............rok temu schudłam 10kg i od tamtej pory jakoś więcej mi sie nie chce,bo jest w miare ok,ale ważąc 60 czuje sie bosko

Rybcia i pozostałe kobietki, Prawda jest taka: lubimy jeść, bo to przyjemne, przyjemnie też jest być szczupłą, nie można być szczupłą jedząc wszystko co się lubi. Teraz musimy sobie powiedzieć (przynajmniej ja) - jestem dorosła, wolna i to ode mnie zależy co wybiorę! I tak mniej więcej mam zamiar sobie mówić. Ma pomoc! :-D