Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a niech im będzie

Pogodziłam się z tym, ze bede sama

Polecane posty

Gość a niech im będzie

trudno;) musze tylko wyznaczyc sobie inne cele w życiu, zadnego myslenia o dzieciach, wspólnej przyszłosci, zadnego urządzania domu, wycieczek, spędzania razem wakacji....

Gość halogen
Zrobiłam to samo :)

Gość Bez nika
Ja też :-(

Gość pasta do zębów
Ja też :) Już czwarty dzień żyję ze zmienionym nastawieniem i liczę na to, że z czasem będzie coraz lepiej. Jeszcze tylko kwestię seksualności muszę jakoś rozwiązać i wtedy to już mogę być sama nawet do śmierci. :)

Gość vber
ja rowniez .Mam 24 lata i nigdy nie mialem dziewczyny

Gość a niech im będzie
ja sie nie bede uzalała nad sobą, nie bede skakała koło faceta, zeby tylko mu we wszystkim dogodzic, mam swoje zycie i jak sie komus nie podoba to nara;) nie bede sie do reszty poswiecała facetowi, zeby ze mną był, mam szacunek do samej siebie i godnosc i tego nikt i za zadną cene mi nie odbierze!! ;)

Gość a niech im będzie
i nie jestem piękna...taka zwykła dziewczyna i taką chce być;) normalną...chce być sobą a nie lalką, która skacze jak jej facet zagra..

Gość jakbys byla lalka to by faceci
kolo ciebie skakali;)

Gość pewnie nic nie robisz w domu
bo by ci sie raczki poniszczyly i tipsy hehehhe leniwa nieroba

Gość marzena98765
tylko że taka zwykla dziewczyna jak autorka topiku przynajmniej sobą coś reprezentuje a taka popierdolona laska to pusta lala.

Gość a niech im będzie
nie mam tipsów;) pracuje i studiuje zaocznie...pracuje w biurze w jednej hurtowni a do tego kilka razy w tygodniu udzielam korepetycji ;) własnie niedługo mam obrone a potem na mgr;)

Gość lojesu
mi tez niedobrze sie robi na mysl o wskoczeniu w role zonki i spelnianie jej zadan...no chyba ze mam taki pieprzeniety poglad na zwiazki..i wydaje mi sie ze to straszna harowka...a juz wole pieprznietegop jak ja faceta...tylko gdzie on jest?

Gość a niech im będzie
a co ma do tego imie??;) jestem sama z wyboru, nie trafiłam jak do tej pory na normalnego faceta i mam uraz;) wiec juz nie próbuje

Pogodziłaś się z tym, że ktoś będzie musiał też żyć samotnie, bo ty nie obdarzysz go uczuciem. To się chyba nazywa samolubstwo. Może kiedyś zmienisz zdanie i wypowiesz wreszcie... pokochałam...

Gość a niech im będzie
pogodziłam sie z tym, ze bede sama......ale jesli trafie na godnego partnera to sie nie bede zastanawiała;)