Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekarka z wawy

Płakać mi się chce kiedy słyszę że tyle osób mnie nienawidzi

Polecane posty

Gość lekarka z wawy

Gość która z Was...
Przecież to na własne i osobiste życzenie środowiska. Zrób coś w swoim, żeby myślano inaczej

Gość lekarka z wawy
a co ja ci takiego zrobiłam???

Gość 214 lvl
pazerne skurwysyny, nie dosc ze lapowki przyjmuja to jeszcze sie obrazaja na caly swiat ze za malo zarabiaja jeszcze nie widzialem biednego lekarza i pewnie nie zobacze a te ich pierdolone strajki odbijaja sie tylko na pacjentach 🖐️

Gość lekarka z wawy
ja nie biorę łapówek i zarabiam 1048 zł miesięcznie próbuję robić specjalizację za którą płacę 500 zł miesięcznie (kursy i konferencje lekarz zam musi sobie opłacić) utrzymują mnie rodzice

Gość Echhhh...
Mi też by się chciało płakać... zresztą i tak mi się chce. 😭

Gość lekarka z wawy
mam nadzieję że 100 % lekarzy zmieni profesję

Gość Echhhh...
Leczcie się sami, ludziska.

Gość 214 lvl
lekarka z wawy ja tez mam taka nadzieje 3/4 z nich przeszlo przyspieszony kurs szamanstwa na uniwersytecie w Gabonie...i to zaocznie :o ale lape po kase wyciagac potrafia jak nikt inny

Gość warto rozmawiać
ciesz się, że nie masz jeszcze rodziny na utrzymaniu:(

Gość warto rozmawiać
chyba nie masz...

Gość lekarka z wawy
nie i raczej mieć nie będę

Gość zazdrosnicYY
przestancie, ten wpis o BMW i Mersie byl niezbyt madry. Kazdy ma to na co sobie zarobil i zasluzyl. Dlaczego wy nie jestescie lekarzami, nikt nikomu nie zabrania studiowac. Nie kazdy lekarz ma kase, tak jak nie kazdy ksiadz kradnie, i nie kazdy robotnik jest glupi............sa ludzi i ludzie, przestancie wiec takie glupoty wypisywac...a co do autorki to temat topiku za madry tez nie jest

Gość warto rozmawiać
Nie wiem czy Cię to pocieszy, ale w Polsce bardzo dużo osób popada w nędzę, nie ma za co wyżywić swojej rodziny a co dopiero dobrze wykształcić swoich dzieci. Ja mogę tylko marzyć np o wczasach, własnym mieszkaniu czy aucie , ale mimo wszystko wiem, że inni są w gorszej sytuacji niż moja...

Lekarko z wawy, jeśli jesteś dobrą lekarką, to nikt Ciebie nie nienawidzi personalnie i nie sądzę, byś spotkała się z agresją pacjentów. Wręcz przeciwnie, w sytuacji takiego kryzysu, jaki powodują strajkiem skierowanym w pacjentów, lekarze spotkasz się wyłącznie z dowodami sympatii. Jeśli tak nie jest, zastanów się, bo może nie dostrzegasz błędów, które popełniasz. Mówię to zupełnie bez złośliwości :D Jeżeli to Cię pocieszy, mój dochód jest dużo niższy niż Twój (renta socjalna, nie zaliczono mi do stażu ponadwyższego dokształcania się), koszt leczenia miesięczny znacznie przekracza pensję dyrektora sporej firmy, a przez Twoich kolegów i koleżanki jestem zrujnowaną fizycznie kaleką (oprócz źle zdiagnozowanej i źle leczonej choroby podstawowej mam liczne powikłania wielonarządowe, tak w największym i najłagodniejszym skrócie). Jeśli nie wydarzy się cud, bo możliwości lecznicze w Polsce i zagranicą wyczerpałam, niegdy nie wrócę do aktywności zawodowej, nie będę miała dzieci i nie wiem, ile jeszcze pociągnę... morfiny lekarze nie chcą zapisać (nie wiem, czy to dlatego, że moja choroba w Polsce nie istnieje i nie ma procedur), nic słabszego nie działa. I nawet nie mam szans na odszkodowanie i normalny proces. Życzę wszystkim lekarzom dużych zarobków, tylko czy wtedy z tej podwyżki wypłacą mi odszkodowanie, żebym i ja miała z czego żyć? I co? Ja to mam powód do płaczu. Nawet na Zachód nie wyjadę, bo taki wyjazd przekracza moje obecnie fizjologiczne możliwości. Tak że bierz wypłatę do ręki, kształć się, ile możesz, i życz sobie, żebyś była na tyle wyedukowana i samodzielna medycznie, byś nie dała się nigdy okaleczyć kolegom po fachu. Powodzenia.

lekarka, ludzie sa z wami i popieraja wasz protest. Krzycza tylko tepe prostaki, ktore nie rozumieja co sie w tym kraju dzieje, a jedyna wiedze o swiecie czerpia z oredzi kaczek i radia maryja. Zlej to, wlaczycie w slusznej sprawie, nie poddawaj sie!

Przepraszam za kilka zaskakujących mnie samą potknięć językowych :(

te podkrzykiwaczki to niestety nieuswiadomiony plebs, ciesz sie szmatlawcu, ze ktos chce cie jeszcze leczyc w tym kraju, wkrotce to sie zmieni.

Gość realistyczny człowiek
tez mi leczenie w tym kraju ....... arogancja lekarzy , ignorowanie pacjentow , lapowki ....itd. szkoda gadac. i taka mloda smarkula jeszcze narzeka bo malo zarabia. kopa w tylek powinnas dostac .

odezwal sie ten, co zabija samochodem koty dla przyjemnosci. Won padalcu, oby to, co robisz, nie wrocilo do ciebie, bo wtedy nie bedzie mial kto ci pomoc

Gość zazdrosnicYY
214 lvl smieszne, dlugo nad tym myslalas? nie wiem skad jestes moze ze wsi gdzie tylko jeden lekarz jest, to ty owtorz oczy i popatrz. fakt ze ktos ukonczyl medycyne nie znaczy ze zarabia kokosy. W szpitalach ludzi ezapierdalaja na 4 zmiany i nikt im za nadgodziny nie placi, pomysl jak jest,jesli maja dzieci w domu, ciesz sie zapomogi dostajesz i nie pieprz glupot

Gość zazdrosnicYY
jak milo z rodakami pogadac.. jesli nie zmienimy sie my i nasz sposob myslenia to rzeczywiscie zostana w Polsce nieuki, pseudo lekarze, pseudo nauczyciele..kraj bedzie chory i glupi. Tak dalej 214 lvl i tobie podobni. Juz sie na polske duppami odwracaja, ale jak widze to dopiero poczatek, bo oto nadchodza ludzie tacy jak ty 214 lvl , ktorzy maja tyle madrego do powiedzenia

topik: Bestialstwo nie zna granic. 18:53 realistyczny człek ja wczoraj przejchałem kota heheh-tylko chrupnoł az auto mi podskoczyło zatrzymałem sie i wyszedłem zobaczyc czy mi auta nie uszkodizł ale niewięc pojechałem dalej a kot skakał jak głupi po ulicy heheheheh

Ivi, przyjdziesz jeszcze po laske do lekarzy, bedziesz skomlal smieciu, zeby ci pomogli, oddasz wszystkie pieniadze, zeby nie czuc bolu i wtedy moze wreszcie zamkniesz gebe. Robolem takim jak ty, moze zostac kazdy, lekarzem nie mozna byc po zaocznych studiach podyplomowych w Pipidowce. Ty jestes nikim i otym wiesz, stad chyba ta zawisc

Gość realistyczny człowiek
moi rodzice zanim zmarli spedzili troche czasu w szpitalach ..... szkoda gadac - oczywiscie spotkalem 2 wyjatki , fajni i dobrzy lekarze . z pacjentem czy rodzina potrafia kulturalnie i do rzeczy rozmawiac . niestety o reszcie nie moge dobrego slowa powiedziec . :( kijem do ciezkiej fizycznej roboty bym ich zagonil !

realistyczny, kurwa, opamietaj sie. Czego wymagasz od ludzi, ktorzy zapierdzielaja od rana do nocy za psie grosze? ze beda mili usmiechnieci, na kawe zaprosza? oni nmaja setki takich pacjentow i tylko jedno zycie, za 1600/mc.

Gość ja też się wypowiem
A ja kiedyś poszłam do lekarza gastrologa (państwowo) ze skierowaniem. Mówię mu, że mam częste biegunki i mnie bardzo boli brzuch gdy lekko uciskam go z prawej strony. On spojżał na mnie z pogardą i zapytał: "To czego pani uciska?" Szok! Wcale mnie nawet nie zbadał, tylko przepisał jakieś leki Dodam tylko, że te objawy były przewlekłe, a o tym, że boli mnie przy uciskaniu brzuch zaobserwowałam podczas badania u mojego lekarza rodzinnego:O

jednego nie rozumiem,czemu tak wszyscy plujecie na siebie? Gdzieś tam napewno każdy ma swoje racje, ale ludzie każdy ma prawo do godnego wynagrodzenia za swoją pracę, i nie każdy lekarz jest taki jak piszecie! ja jestem nauczycielem i też chce godnie zarabiać,godnie-adekwatnie do mojej pracy!!! I pewnie mnie też zlinczujecie?????//