Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekarka z wawy

Płakać mi się chce kiedy słyszę że tyle osób mnie nienawidzi

Polecane posty

taaaa,strajkowaliśmy....pseudo...w szkole specjalnej nie ma strajków,na szkole pisało-strajk-i tylko na tym ten strajk polegał.Były normalne zajęcia,bo nasze dzieci nie mogą być same,rodzice nie mają co z nimi zrobić, a my swoją pracę wykonaliśmy!!! Nawet w dniu strajku!!!!!!!!1

Gość realistyczny człowiek
przeciez ja nikogo blotem nie obrzucam - wyrazam kulturalnie poglady na temat . nie pojmuje , o co chodzi.

Gość realistyczny człek
no co jest panowie, dobrze mowie?

Gość moderacja działa
dziękujemy:) tyul, miarkuj sie chamie, bo pracujesz na bana

ale nie obraża się ludzi,każdy ma prawo do wypowiedzi-kultura to jest coś czego ci brak,mimo wszystko pozdrawiam!

Gość realistyczny człowiek
a w ktorym poscie obrazilem kogos?

Gość tyul
sorki przeprasam was

moje słowa były kierowane do tyula, tylko ten ktoś przegiął

jestem z wami... lekarzami i nauczycielami... mimo ze mam mieszane uczucia kazdy musi walczyc o swoje.. o opiniami innych nie ma sie co przejmowac

Gość oczywiscie ze lekarze
powinni zarabiac wiecej, nie tylko oni - cala sluzba medyczna - pielegniarki, fizjoterapeuci, laboranci itd. aby pracowac w zawodzie medycznym/paramedycznym trzeba ukonczyc naprawde ciezkie studia i czegos ma sie prawo oczekiwac w zamian... tymczasem zyjemy w kraju w ktorym tylko wlasciciele firm, absolweci informatyki i zarzadzania/marketingu moga sensownie zarobic o ile maja wiedze... i nikt wiecej i to mnie sie nie podoba!!!

Gość usunąć prosze
kto podał do skasowania? jak sie przyzna to nie tchórz

Gość tyle na ten temat
oczywiscie ze lekarze powinni zarabiac wiecej,!! pod warunkiem ze nie beda brac łapowek a to jest NIEMOZLIWE!!!!!!!!!!!

no mnie tez się nie podoba!!!!!!!! I wkurza mnie kiedy większość mówi : macie ferie,wakacjeitp! Moja odpowiedź WEŹCIE JE SOBIE, ja moge ich nie mieć,ale za ten stres,chcę zarabiać godnie! tak jak pielegniarki i lekarze!!!!!! Ostatnio leżałam w szpitalu, przez 3 nocki była jedna pielegniarka, bo chciała zarobić-samotnie wychowuje 2 dzieci, a lekarza jednego widziałam noc,dzień,noc,dzień,noc...i mało co wyglądał-był zmęczony,naprawdę i wiecie co??????? Nie było mowy o łapówce, zrobił wszystko co powinien a nawet jeszczę więcej, interesował sie...i wszystko naj!!!!!!!

Gość tyle na ten temat
Andzia to ci sie sniło!

więc nie wpychajcie wszystkich do jednego wora!!!!!!!!!!!!!!!!! Są ludzie i ludziska,lekarze i lekarzyska, nauczyciele i belfry!!!!

Gość gloria444
wiekszość lekarzy ma prywatne praktyki wiec nie moga narzekac... za to pielegniarkom nalezy sie wiecej

Gość tyle na ten temat
skoro kochasz swoja prace to dlaczego sie zalisz?

Gość gloria444
andzia nikt nie klasyfikuje ludzi wg zawodów ale za to jak je wykonuja

Gość tyle na ten temat
za to pielegniarkom nalezy sie wiecej...........chyba czekoladek hihih tyle co zarabiaja to znacznia za duzo biorac pod uwage ich zaangazowanie w prace

nie, nie śniło się-ale jak ktoś chce się doczepić to się doczepi do wszystkiego,jak ty:(

tyle na temat- ja nie żalę się na swoja pracę tylko na zarobki za tą pracę!!!!!!!!

nalezy sie im !!! wiesz dlaczego? bo to one odwalaa czarna robote... a zarabiaja duzo niej niz lekarze i nie maja prywatnych praktyk... nie ma sie co spierac.. ty masz swoje zdanie i inni tez je maja... a jak masz odwage to pokaz swoj prawdziwy nic a nie pomaranczowy jestes