Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekarka z wawy

Płakać mi się chce kiedy słyszę że tyle osób mnie nienawidzi

Polecane posty

Gość zazdrosnicYY
zgadzam sie, tylko chodzi mi o to aby nie uogolniac. sa rozni, ja tez juz spotkalam lekarzy z powolania, oraz lekarzy przyjmujacych jak na tasmie..nastepny prosze w sek takcie. Ale to od nas zalezy jak nas beda traktowac, nie zwalac na polityke i td. my wybieramy...i widac jak wybralismy

Gość realistyczny człowiek
LOLa Lu - nie badz taka przemadrzala panienko bo gowno wiesz . pozyj troche dluzej i wtedy pogadamy.

jeszcze jedno - ta cala polska brac lekarska nigdy nie jest pociagana do odpowiedzialnosci za ta swoja arogancje i fuszery jakich sie dopelnia.

Gość kacha122333
miałam miec prosta operacje jako dziecko... wyciecie kamieni nerkowych a wiecei co konował mi zrobił... odciał przewody moczowe od nerki , one i nerka zgniły... teraz jestem kaleka na całe zycie... a mu nic nie zrobiono

Gość kacha122333
schudłam do 20 kg wygladałam jak anorektyczka, a on powiedział moim rodzicom ze mam grypke jebaniec głupi... jak go widze to bym mu gardło podcieła

konowały też się zdarzają....ale nie wszyscy...bywają-nie,nie tylko bywają,ale są wyjątki. Nie segregujcie wszystkich do jednego wora!!!!!!! Moje dziecko nie miałoby szans gdyby nie lekarze, i za to jestem wdzięczna, aż dwukrotnie!!!!

jedna z lekarek pierwszego kontaktu odmowila przyjecia mojego ojca jako swojego pacjenta , bo .... jak nam powiedziala .... on jest za bardzo chory. oni wola zdrowych pacjentow , szkoda kasy na tych , ktorzy sa juz przewlekle chorzy.

jestescie zalosni. Jesli sie lekarzom zaplci i zapewni odpoczynek i godziwe warunki do pracy, to nie beda popelniac tylu bledow, beda mieli lepsze nastawienie do pacjenta, nie beda brali lapowek. Proste? A jak jestescie przeciwni korupcji, to nie dawajcie do lapy, to jest tak samo karalne jak branie.

tyul-niestety nie wiesz co mówisz-pracuję w szkole specjalnej, z większością młodzieży z tzw.patologii, i naprawde nie wiesz co mówisz!!!

lekarzy , chocby zarabiali 30 tys zl - ciagle beda mieli malo i pacjenami beda pogardzac. dlatego nie powinni zarabiac wiecej - a po strajkach tym bardziej.

Gość ja też się wypowiem
Dodam również, że moją Babcię lekarze doprowadzili do grobu😭 Mam złe doświadczenia zwiazane z lekarzami:(

AndziaT, poziom nienaiwsci wsrod ludzi jest ogromny. Mysle, ze to bieda tak dziala na ludzi, pozbawia ich godnosci i trzezwego osadu. Zaraz cie tu zlinczuja, uslyszysz, ze nie masz prawa sie skarzyc, bo wiedzialas jaka to praca i ze masz 2 miesiace wakacji i ferie, wiec masz siedziec cicho. Przykro mi :(

ja akurat biedny nie jestem i nie mieszkam juz w polsce . tutaj mam zupelnie inne doswiadczenia z lekarzami .

Gość jakas tam sobie osoba
olej tę nienawiść bo popadniesz w depresje a Tobie chyba nie powinno się to przydarzyć

a moja pensja to 1000 zł niecałe na rękę-za wyzwiska, za ........ech szkoda gadać!!!!! pewnie ktoś spyta, czemu tam pracujesz?-bo kocham swoją pracę,kocham dzieci, te naprawde niepełnosprawne...właśnie dlatego!!!! I chciałabym za tą pracę godnie zarabiać i dla wiadomości-chętnie zrezygnuję z tych 2 msc wakacji-bo po co mi one skoro i tak mnie nie stać na tto aby gdziekolwiek jechać, nie wspomnę o wysłaniu moich bliźniaków na kolonie!!!!!!!!!

LOLa Lu ma ograniczony poglad na pewne sprawy , ktore ja otaczaja. nie potrafi nawet podjac dyskusji..... ale bzdety pisac potrafi.

Gość realistyczny człek
tak, lekarzom nalezy wyplacac rownowartosc pensji pracownika z biedronki, za kare za strajk wziac ich do wojska i kazdemu z osobna urzadzic poranny nalot A B W i C B A na dom , wtedy bedzie sprawidliwosc spoleczna. A jak nie chca pracowac, to wypad, do szorowania kibli w UK, a leczyc nas beda fachowcy z Bialorusi i Rosji, ktorzy juz czekaja na cieple, dobrze platne posadki w polskiej sluzbie zdrowia

realistyczny człek - amen :)

tyul,piszesz że pracujesz z takimi dziecmi ale nie wszkole, wiec zachowaj choć odrobinę kultury osobistej, bo pracując z takimi dziećmi uczy się pokory,nie wspomnę o kulturze,bo się ją ma!!!!!! Ty jej nie posiadasz!!!!:/

tyul, naprawde zal mi ciebie i tobie podobnych jednostek z marginesu społecznego

Gość misio kozak
Lekarko jestem z tobą. Ja student prawa.Syn inżyniera. Solidaryzuję się z tobą bo wiem że ciężko wam. Niektórzy biorą w łapę prawda ale uczciwi lekarze których jest niemało ledwie przędą. A to co chcą wmówić frustraci z pisu to nieistotne. Trzymajcie się. (pewnie okrzykną mnie zaraz lumpenliberałem z łże elity stojącegio tam gdzie Zomo)

sflustrowany jestes?? a co przy tych dzieciach robisz, myjesz po nich kible?

jeśli ją posiadasz tyul,to ją pokaż,pewnie że nie o nauczycieli chodzi ale o lekarzy! Ale tak samo plujecie na nas!!!!!!!!!

bo wiekszosc nauczycieli w szkolach jest niestety do kitu.

Gość realistyczny człek
lekarzy nalezy wsadzic w bydlece wagony i wywiezc w dowolnym kierunku, z dala od zdrowego spoleczenstwa, to sa konowaly, ktore tylko lape wyciagaja do ludzi po lapowe, a do rzadu po wiecej, pazerne wieprze, nie chcemy, zeby nas leczyli, bojkotujemy sluzbe zdrowia!! od dzis nie chodzimy do lekarzy!! ja od dzis chodze tylko do znajomej znachorki z Wietkongu, wbija igly, wszystko leczy i nieduzo bierze. to jest przyszlosc medycyny a nie te brudne wszarze!

najbardziej do kitu jesteś ty-marny człowieczek który realizuje sie na forum, pisze na pomarańczowo bo jest tchórzem, ocenia ludzi chociaż sam ma niski poziom:samooceny,kultury,inteligencji...i masz racje znikaj stąd!!!!!!!!!Żenada !!!!!!!

tyul, to bardzo smutne, ze osoba pelna nienawisci, obrzucajaca wyzwiskami obce osoby na forum dlatego, ze maja inne poglady, wyzywajaca lekarzy i nauczycieli, pracuje z dziecmi. To bardzo, bardzo smutne. Twoi przelozeni nie zauwazyli, z kim maja do czynienia?

co za sfrustrowana andzia .....