Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papierosek

zawiodlam sie

Polecane posty

Gość papierosek

Mam wspanialego chlopaka, kocham go bardzo.Niestety zawiodlam sie.Problem , dotyczy papierosow.Wiem,ze dla niektorych to błacha sprawa ale dla mnie bardzo istotna bo nie znosze palaczy!Moj facet byl nalogowym palaczem ,kiedy sie poznalismy postanowil rzucic nalog dla mnie.Wiem,ze bylo mu ciezko ale twierdzil,ze daje rade.Ja zylam w przekonaniu,ze nie pali.Wierzyłam mu.Jak sie jednak okazalo popala sobie.Wiem,ze ten powod jest blachy ale dlaczego mi nie powiedzial...ja sie domyslalam, bo czulam fajki ale on patrzac mi w oczy zaprzeczal.Teraz wyszla na wierzch jeszcze jedna sprawa dotyczaca jego znajomosci z pewna dziewczyna.Doszly mnie sluchy,ze mial z nia romans, mi jednak zaprzecza.Twierdzi,ze to tylko kolezanka.Jak ja mam mu wierzyc?Sprawa papierosow to tylko taki drobiask ..ale jednak klamstwo.Boli mnie to , czuje sie oszukana.Ta dziewczyna to powazniejsza sprawa, ale jak mu wierzyc...?

Gość malineczka15555
ludzie wy to macie problemy...

Mialam podobna sytuacje z narkotykami... Moj facet bral, a mowil ze nie... Doszly mnie tez sluchy, ze przychodza do mniego jakies 3 laski...(znane sa z puszczania sie na prawo i lewo) Pozniej wyszla akcja jeszcze z moja przyjaciolka.. Podrywal ja na dyskotece i oberwal za to po mordzie.. H mmm wiem-to brzmi jak jakas akcja z filmu.. Nie wierze nikomu,kto oszukal raz.. Przede wszystkim takie rzeczy mozna wyczuc.(kobiety maja intuicje-a co ona Tobie mowi??-Ze wpadlas w bagno,wiec z niego wylaz )

Gość papierosek
Dokladnie tak.To sa male klamstewka , na ktore sklada sie calosc.zapytalam go jaka mam pewnosc,ze mnie znowu nie oszuka w innych sprawach...on na to żadna.Nie wiem,czy dac mu szanse .Wiem,ze milosc jest slepa ale moj zdrowy rozdadek mowi,ze bez zaufania milosci sie nie zbuduje.Kużwa co mam robic?