Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Emmeline

Jak zrobic taka fryzure?

Polecane posty

http://pantene.pl/diagnostic.php jak zrobic ta fruyzure? jak wytlumaczyc fryzjerowi zeby mnie tak obcial i jak ja ukladac pozniej? i co zrobic zeby wlosy nabraly objetosci? bo mam przyklapniete troche te ktore sa przy glowie, tak przylegaja.. i sie przetluszczaja:( czekam na odpowiedzi i pozdrawiam goraco

Gość misialkaa
najlepiej gdybyś wydrukowała sobie to zdjęcie i pokazała je fryzjerowi :) a jak to się układa? hmmmm może to troche nakręcane na grube wałki ? ale nie jestem pewna :)

Gość fajna fryzurka
pokaż zdjęcie fryzjerowi,nie wiem czy będziesz miałą taki sam efekt jak na fotce bo te zdj.jest obrabine w photoshopie a wtedy wszystcy wygląda pięknie:-PTa fryzurka jest chyba nakręcana na bardzo grube wałki,do tego jakiś nabłyszczacz.

Gość moniapaja
wiem ze to troszku za pózno ale co tam.zeby włosy nabrały puszystosci to po myciu główka do dołu i suszyc trzeba ciepłym powietrzem, potem troche pianki i dalej suszyc główką do dołu, mi pomogło

Gość bon jour
myj wlosy codziennie rano, susz z glowa na dol do suchosci i nawin na kilka grubych walkow. przed suszeniem wetrzyj jakas panke lob zel nadajace objetosci, szczegolnie u nasady wlosow. :) tak pochodz z godzine przed wyjsciem z domu. babka na zdjeciu ma raczej dosc obfite wlosy, takze nie wiem, czy majac cienkie osiagniesz taki efekt. no i musi byc mistrzowskie cieniowanie. ale jak masz oklapniete wlsoy, to pierwszym ktokiem mus byc poranne mycie, zakladajac, ze juz tego nie robisz. wiem, ze wiele osob lubi myc glowe wieczorem, a to nie daje niestety zbyt swiezych efektow, szczegolnie widac to na przyspanych facetach w garniturach, fuj ...

chyba troche przesadzilam z tym przetluszczaniem. bo one sa swieze w pierwszy dzien po umyciu(myje wieczorem), drugiego dnia jestprzetluszczona grzywka i troche u nasady, ale dol jest nadal swiezy i ladny i gdyby nie ta gora pewnie mylabym co 3 dni a nie co 2. najpierw zapuszcze wlosy i zadbam, aby nadl byly ladne i zdrowe, wydrukuje zdjecie , pojde z nim do fryzjera i mam nadzieje ze osiagne podobny efekt bo bardzo mi na tej fryzurce zalezy. jest wygodna na codzien i latwa do ulozenia, bo mam falowane wlosy wiec mysle ze wystarczy mistrzowskie ciecie jak to powiedziala jedna z dziewczyn, aha i mam pytanie. czy to jest cieniowane, stopniowane czy co? bo ja juz sama nie wiem na czym polega to ciecie. pozdrawiam;)

Gość ggbhrhf
ale to jest zwykle cieniowane, tu nie chodzi o ściecie tylko o umodelowanie, scieniowane po umyciu pianka i zostawic tak az wyschna albo wysuszyc ale moze zrobic sie szopa

dzieki za odpowiedzi dziewczyny, to teraz zapuszczam wlosy i staram sie zwiekszyc objetosc. nie szue wlosow suszarka bo to je bardzo niszczy, a poza tym nie mam takiej potrzeby, wiec po co niszczyc bez przyczyny, moge poczekac az mi wyschna, to jakies pol godzinki. ;)