Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajaca odpowiedziii

co to mzoe byc?prosze o szybkie odp!

Polecane posty

od 2 dni swedza mnie wargie sromowe, mam dziwne uplawy,ale nie do konca pasuja mi one do tych opisywanych przez dziewczyny na forum kiedy mialy grzybice.. moje nie sa aserowate, sa biale,dosc rzadkie i pozbawione jakiegokolwiek zapachu..byloby to chyba dosc normalne alre niesamowicie swedzi mnie wejscie do pocjwy, a wczoraj kiedy chcialam uprawiac sex moj partner nie mogl we mnie wejsc tak mnie w srodku pieklo i bolalo wrecz..czy to moze byc jakas choroba weneryczna..tydzien temu uprawialam sex bez prezerwatywy a nie jestem do konca pewna wiernosci mojego partnera... prosze o poważne odpowiedzi..a moze to tylko grzybica? dodam ze smaruje sie od wczoraj clortimazolem ale tylko troche pomoglo..POMOCY

UP

a grzyb naawet jesli nie ma serowatych upalwow? wiem ze musze isc do gina tylko ze akurat mam sesje i tak sie zastanawiam czy sobie nie pomoc bo mam takie globulki Clotrimazolum i moze je zazyje jak w ulotce? a po sesji pojde do gina bo ytetraz sie nie wyrobie ..masakra.. co myslicie o tym?

Gość doda-ajj
idz do lekarza, wiesz różnie się grzybica objawia ja np nie miałam objawów tylko ból perzy stosunku i okazało się ze to grzybica ale jakos umiejscowiona głębokoi nie dawała jakis konkrtniejszych objawów.

Gość doda-ajj
i jeszcze- Ty bę dziesz cierpiec infekcje dlatego ze facet moczył ogonek w innej miseczce?? no proszę Cię...

a przy np hpv albo innych chorobacfh oprcz grzyba sa takie objawy?upławy i swędzenie?

up up

Gość doda-ajj
samo swędzeniepieczenie jest objawem infekcji.nie pyaj jakich idz do lekarza to powie ci co to est konkretnie.nie lecz sie na własna rękę, bo w taki sposób mozesztylko sobie zaszkodzić ipotem bedziesz leczyła sie pół roku-dajmy na to. no powodzenia

ja tez mam teraz problemy z grzybica a zadnych uplawow nie mialam i nie mam, po prostu przy stosunku i po czulam straszne swedzenie, wrecz nie moglam usiedziec bo musialam sie podrapac;/ teraz juz tego nie czuje, mam przepisane tabletki dopochwowe i jakas masc ale te tabletki sa ok ale nie masc;/ teraz jak napisalam mnie nie szczypie ani nie swedzi ale jak tylko posmaruje ta mascia to zaraz sie zrnowu zaczyna;/ przeczytalam na utloce ze tomoze byc skutek uboczny no nie wiem.. zobaczymy.. mam ta masc uzywac miesiac a tabletki 6 dni, nie wiem zobacze moze bedzie lepiej