Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuchareczkaaa

mój narzeczony tym mnie kiedys wykonczy

Polecane posty

Gość kuchareczkaaa

mamy sie hajtac ale on mnie wykonczy swoim zachowaniem gapi sie na inne laski notorycznie

Gość nie zazdroszcze bo ja wole
a to chuj zapluty :O Daj mu w morde.

Gość mgrrrr
Niestety ale nie Ty jedna masz z tym problem, nie wiem czy można tego uniknąć. A może teraz Ty patrz na wszystkich mijąjących was gości to poczuje jak to jest...

Gość kuchareczkaaa
musze mu d ac nauczke jakas

ja z moim facetem razem ogladamy fajne laski... ja raczej wkurzam sie,gdy on patrzy na te mniej atrakcyjne... ogolnie nie jestem zazdrosna. Po co ma robic cos za plecami? tak jest lepiej :) Zawsze mozna cos skrytykowac... a to,ze ma odrosty, brudne paznokcie, albo upieprzone buty,czy torebke ;) Najlepsze sa jednak naklejki z cena na podeszwie buta! Boki zrywac! Czy kazdy musi wiedziec, ze macie nowe buty??(zboczylam z tematu) nadmierna zazdrosc czesto rowna sie z brakiem zaufania...

Gość mgrrrr
Takie komentowanie wad/zalet innych kobiet jest dobry jak sie ma dystans do swojego związku, gorzej jak się jest zazdrośnikiem

Gość kuchareczkaaa
wies zja nie jestem zazdrosna nie robie mu zadnych akcji nie oglada lasek w necie tylko na ulicy,jak idzie ze mną

hm mm.. ja kocham swojego faceta.. ale taka jest natura panow... ja czasem tez odwracam sie za fajnymi dziewczynami,albo obserwuje je z daleka.. Mam tak od zawsze... Kiedys mialam chlopaka,ktory wyrzucil mi z tego powdu brak zazdrosci i ze sie nim nie interesuje, bo nie zwracam uwagi na to,z e sie patrzy.. On byl zazdrosny okrutnie.. Roznie to jest w zyciu.. Jednak przede wszystkim zaufanie moi mili panstwo :)

Gość kuchareczkaaa
ja przez to zwątpiłam w swoją urode i przykro mi z tego powodu:(

Gość mgrrrr
ZAUFANIE WAŻNA RZECZ, tylko nie raz ciężko jest wytrzymać ten wzrok oglądającego się faceta, czasmi mnie irytuje jak chlopak idący z dziwczyną gapi sie na mnie i to niestety jest normalne u nich, możesz zawsze mu powiedzieć że Cie to wkurza, jak mu nie powiesz-sam się nie domyśli

Gość kuchareczkaaa
a moze on chce zebym była zazdrosna? on jest strasznie zazdrosny jak ja reozmawiam z kolega albo popatrze na kogos

moze chce, zebys byla zazdrosna... tylko mam nadzieje,ze Twoj facet nie jest chorobiwie zazdrosny... to byloby okrutne i niesprawiedliwe, bo Ty nie mozesz powiedziec kumplowi czesc, a on gapi sie na laski... cos z nim jest nie ok.. pogadaj z nim!! o co mu chodzi??

mam takiego kolege który się tak gapi hehe a najlepsze że on komentuje przy mnie... kiedyś mu powidziałam żeby tak nie robił żeby się nie gapił i nie komentował ... on stwierdził że wszyscy tak robią (mniej czy bardziej) ... i dadał że jak będę jego żoną to przestanie hehehe a do tego czasu to może. więc może ten Twój jak będzie już Twoim mężem to przestanie a że nie jest jeszcze to się gapi.

Gość kuchareczkaaa
pogadam z nim ale jak mam zacząc? nie chce zeby pomyslał ze jakos go ograniczam

Gość mgrrrr
Może i chce zwrócić na siebie uwagę, zawsze ratuje was szczera rozmowa poco owijać w bawełne. Błędem większości związków moim kiedyś też, jest to, że nie umiesie o wszystkim rozmawiać-choć niby jest sie tak blisko z tą osobą, nie trzeba sie jednak bać. Trzeba mówić o sobie swoich potrzbach rozterkach itp.. człowiek musi inaczej sie udusi..prędzej czy później

z tego co zauwazylam, to on ogranicza narazie Ciebie.. Wiec chyba jestescie sobie rowni.. To nawet awanture zrob zazdrosnikowi niedobremu ;)

Zacznij się oglądać na facetów - jemu się to niespodoba wtedy nie stąd ni z owąd przytoczysz że on sie gapi na kobiety - więc w ramach komprisu będziecie sie gapić tylko na siebie :)

Gość mgrrrr
Myślę że nie masz problemu jak z nim pogadasz, najważniejsze że chce być z Toba