Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deanika

czy to jest pracoholizm???????????????

Polecane posty

Gość deanika

pracuje od rana do wieczora. wlasciwie lubie to co robie,chociaz czasem mam dosc zwlaszcza wtedy gdy jestem przemeczona ale moj problem polega na tym ze kiedy pracuje czuje adrenaline jest ok. kiedy nadchodzi piatek ciesze sie ze to juz weekend, sobota jakos mija jest duzo pracy w domu i wlasciwie nie mam czasu na odpoczynek ale... niedziela mnie przytlacza niewiem dlaczego??? nudze sie wtedy, patrzeco chwila na telefon ktory normalnie w ciagu tygodnia jest goracy, laze z kata w kat i niewiem co ze soba zrobic? dlaczego wlasnie w niedziele przezywam taka depresje moze ktos mi pomoze to wytlumaczyc.

Gość zbychu
też tak mam :) lubie kase.

Gość deanika
no tak pracuje bo mam z tego pieniadze ale tu chodzi o cos innego:( dlaczego niedziela nastraja mnie lekiem obawami i zlym samopoczuciem ???

Gość zbychu
Po prostu lubisz kase, drogie ciuchy czy coś i już. Lepiej pracować niż chlać, imprezować albo oglądać TV. Każdy lubi co innego.

Gość mis kolabor
bo jest koniec weekendu , a jutro do pracy. LEkki stres. Zawsze tak jest. Tak moja droga to jest pracoholizm Nie masz nic ciekawego do roboty w domu? Twoje zycie ogranicza sie tylko do pracy? ja tez lubie to co robie, ale mam tyle zajec dodatkowych ze spedzalbym w niej jak najmniej czasu

Gość teolog
to alkoholizm

Gość deanika
czemu zbychu czepiasz sie kasy, chyba kazdy pracuje po to zeby zbierac profity prawda? nchyba ze typracujesz ku chwale ojczyzny;)

Gość deanika
moze masz racje z tym stresem misiu kolaborze kurcze myslalam ze pracoholizm to - nie, ja dziekuje to nie dla mnie:( atymczasem...

Gość workoholic
deaninka, a czym sie w pracy zajmujesz??

Gość zbychu
jakto się czepiam kasy ? Przecież pisze,że JA LUBIE KASE I DLATEGO PRACUJE DUŻO.

Gość deanika
pracuje w firmie zajmujacej sie nieruchomosciami

Gość deanika
a to przepraszam zbychu zle zrozumialam twoje intencje:)

Gość mis kolabor
ale jest wyleczalny...postaraj sie bo nie wiesz ile tracisz Owszem fajnie jak praca jest przyjemna i sprawia radosc,wielu by tak chcialo... Ale praca nie moze byc sensem zycia, wtedy to juz przesada. Zastanow sie zanim bedzie zapozno:)

Gość deanika
nie potrafie zrezygnowac chyba.... tylko w pracy czuje sie spelniona i tak naprawde spedzalabym tam nawet weekendy. wrrrrrrrrr niech juz bedzie ten poniedzialek