Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chance

chciałabym żeby mnie ktoś zerżnął

Polecane posty

zbliza sie polnoc - pewnie Chance jak kopciuszek zaraz zniknie ciekawe tylko co zostawi - i co gdzie bedziemy musieli wkladac zeby sprawdzic czy pasuje :))

Gość uwielbiam..
Marek T k....a :D haha: :D na trzy wsadzamy do kontaktu :D Nie no umrę ze śmiechu:D

Gość ja podobnie...
nie jestem z nikim...

Gość ja podobnie...
lubie gdy facet dominuje choc ja tez czasem ;) lubie wiazania i takie sprawy,bardzo chcialabym skosztowac trojkata....

To co kiedy i gdzie się umawiamy?:) Marek zrezygnował lub zasną:) Ale ja sam zwiążę Cię porządnie:)

Gość ja podobnie...
to do mnie bylo?

Gość ja podobnie...
no ja wiem ;) poki co napisales to tylko dlatego bo marek napisal ze ona juz zajeta

Dzień dobry, witam wszystkich, cieszę się że pomimo mojej nieobecności temat rozkwitał . Ja niestety musiałam iść spać , bo mimo moich erotycznych marzeń musiałam wstać rano do pracy i to do biurowej pracy wyobraźcie sobie

Gość Pan Anatol
Ja mam pomysł chance ja ci zorganizuje ostre rżnięcie, zabiorę cię na imprezę paru moich koleżkowców bardzo chętnie ci zerżnie na pół będziesz zajęta całą noc (będziesz atrakcją wieczoru) Ja zgarnę kasę od nich za to spotkanie z tobą i oboje będziemy usatysfakcjonowani :D

Chance - swietnie cie rozumiem, jest tu topic dla osob ktore czuja podobnie, pisze tez o tym na blogu - zapraszam - link w stopce. Ja na tym forum znalazlem szmatke, wiec i za ciebie trzymam kciuki. Pozdr.

Gość załosne
chance, jestes desperatka i jezeli seks w malzenstwie to super wazna sprawa bez ktorej nie mozesz zyc i ktora zmusza cie do tego, zeby szukac obcego mezczyzny na "ostre rzniecie" to wspolczuje ci. Szkoda mi tylko twojego meza, najwidoczniej nie umiesz z nim rozmawiac i zachowujesz sie jak nastolatka, choc wspomnialas, ze jestes starsza. Trzeba byc idiota, zeby wstawiac takie propozycie do internetu. Jesli seks jest tak bardzo wazny dla ciebie, to trzeba bylo zastanowic sie nad malzenstwem i wybrankiem.Trzeba bylo wyprobowac go porzadnie przed slubem a nie teraz narzekac. Tym sie kierowalas wychodzac za niego? Nie masz serca i sumienia. Zdradzilabys cale swoje malzenstwo dla kilku orgazmow w ciagu jednej nocy z kims, kto na drugi dzien juz o tobie nie bedzie pamietal, bo nie wydaje mi sie, zeby osoba ktora skalada takie propozycje potrraktowana zoatala w oczach mezczyzny powaznie. I gwarantuje ci, ze jesli raz ci sie spodoba nie uwolnisz sie od tego i wkroczysz na droge prostytucji. GRATULUJE! ;/ mam 21 lat... jestes ode mnie starsza?;/

Gość janciaa
chance Ty lepiej zainwestuj w słownik :-) posUwać

Gość załosne
pomarańczowy ja twojej wypowiedzi nie bede komentowała

Gość załosne
pomaranczowy... jezeli uwazasz, ze jestem pustakiem czytajac co napisałam, dajesz mi do zrozumienia, ze reprezentujesz dokladnie taki sam poziom co chance

Gość karolina0904
jeżeli masz ochotę na coś nowego, kuszącego wejdz tu i przeczytaj co możecie wspólnie zrobić żeby było bardzo miło http://monrewv.info/news0062.php

Gość załosne
"powiedział" co wiedział.. ;)

Gość 0098
chance ja jestem chetny

Gość gość
podaje ci email - odpisz, umówimy się o spotkaniu... samen@o2.pl

Gość gość
Od bardzo wielu lat mam ochotę żeby mnie ktoś tak ostro zerżnął. Nie chodzi mi o jakiś sadyzm czy temu podobne.Chciałabym żeby mnie facet posówał parę godzin, żebym wyła z rozkoszy iżebym była mokra ze zmęczenia X Wczoraj maz mnie tak urzadzil, dzisiaj ledwo chodze. Bardzo dlugie i mocne rzniecie w obue dziurki ;) ja sie wykończylam, padlam, a on juz rano mnie przerznal, zaczal jak spalam, na szczęście delikatniej. Mowil ze jak spie na golaska z dupka, cipka i cycuszkami na widoku to sie nie moze powstrzymac :D Szukaj takiego meza!

Gość gość
Wszystkie tak niby chcecie. A po pół godziny każdą boli. Godziny żadna nie wytrzyma.

Gość gość
On nie jest moim pierwszym kanałem, wcześniej zupełnie hobbystycznie publikowałem krótkie angielskojęzyczne skecze, jak także pojawiałem się w let’s playach zagranicznych kolegów. Było to czysto hobbystyczne, i z takim też zamierzeniem powstał kanał który teraz jakimś trafem ogląda ponad 130 tysięcy osób. Zmieniło to trochę sposób w jaki podchodzę do publikowania materiałów (staram się być bardziej systematyczny), ale ważne jest też dla mnie żeby to co wrzucam podobało się także mi.

Gość gość
Jest chętny? Jestem kobieta.

Gość gość
Podaj maila