Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deko

co sądzicie o tym filmie, że zamach na WorldTradeCentre był zaplanowany przez

Polecane posty

Całkiem możliwe,że to rząd zaplanował.Już dawno słyszałam takie opinie. Tak samo jest w Rosji,Rosjanie robią zamachy,później twierdzą,że to \"dzieło\"Czeczeńców.:O ♥♪♫

Gość pewnie nigdy się nie dowiemy
jaka jest prawda:( minęło już tyle lat od śmierci np Kennedy'ego, M.Monroe, Diany i wciąż pozostaje wiele wątpliwości... Myśle ze to samo jest i w tym przypadku. Osobiście uważam że coś jest na rzeczy...nieuczciwe interesy, chciwi ludzie, brudna polityka...:(

Gość podobno jest
na swiecie grupa baaaardzo bogatych ludzi, tak bogatych ze nawet nie zdajemy sobie sprawy jak bardzo, ktorzy maja wlasciwie wplyw na polityke na calym swiecie. i kreca swiatem jak chca. mowi sie nawet ze huragan katrina rowniez byl wywolany na ich rozkaz(?) za pomoca jakis nowoczesnych urzadzen. takie sa teorie spisku... niby nieprawdopodobne, ale...

tak jak lądowanie na księżycu którego nie było... i podobno juz dawno to udownili... muszę ten film cały obejrzeć... ale początek sie nieźle zapowiada ... oni już w 196.. którymś planowali cos podobnego tylko że z Kubą związane...

Gość macie jakiegos
linka do tego filmu?

Gość tele_morele
bardzo mi się podoba zrzucanie wszystkieko na kilku obdartych poganiaczy wielbłądów. Kilku osobowa organizacja zupełnie bez znaczenia. Mają jednego znalezionego niesprawnego kałacha. porównajcie z taką IRA. dużo ludzi mądrych i światłych . kasy ful. nieograniczony dostęp do wszelkiego rodzaju broni. i co? drobne zamachy bombowe. a za to kilku biednych arabusów trzęsie całym światem. niewiem jak ludzie są tak naiwni, przecież ..... a szkoda gadać.

Gość tele_morele
http://www.terroryzm.com/article/168/Zamach-na-WTC-i-Pentagon.html tu podają że zginęło 30 obywateli Polski. jakoś w naszej prasie i TV nie podano zadnych nazwisk. Samolot, który spadł na Pentagon, powodując zawalenie się części tej budowli, był to Boeing 767 - informuje DPA. Brak danych, do jakich linii lotniczych należał i ile osób znajdowało się na pokładzie. Do dzisiaj niewiadomo jaki to samolot, kurna bardzo ciekawe. Ja mam odbiornik radiowy, komputer z kartą dzwiękową, odpowiedni program i wiem co mi lata nad głową. A tu profesjonalne służby nie wiedziały? I po spadnięcu na Pentagon, jakoś nieznaleziono szczątków. proponuje popatrzeć na ten link -----> http://legnica.daminet.pl/~greyman/pentagon/pentagon.html

Gość hrabia Von Zeppelin
ciekawe podejscie, obdarci poganiacze wielbladow, zapomiales szanowny przedmowco ze podczas zimnej wojny, z jednej strony ruski, a z drugiej amerykance zrobili z nich niezlych wojownikow,zdeterminowanych do granic rozsadku. Nietety sami biali beznadziejni durnie bat nakrecili na siebie

Gość tele_morele
och nie. mylisz BinLadena z Mujahedin_e-Khalq Czyli inaczej Mudżahedini. Amerykańcy ich szkolili. komuś się coś popieprzyło, najbardziej skrajni debile (przepraszam za wyrażenie). Kolega kiedyś miał studenta z Iranu, student ten sie przeraził bardzo jak mnie zobaczył. Miałem jakieś takie ubranko w kolorze szarym z mnóstwem kieszeni i dosyć dużą brodę. sprawa się wyjasniła żem nie Mudżahedin, tylko Polak w szmatach zakupionych za bazarze, które to bardzo podobne do ubranek tych debili. a BinLaden? nadal uważam że to poganiacz wielbłądów i nic więcej. poprostu to jest moje prywatne podejscie , mogę się mylić .

Kupiłem film za 5 zł. Wyrzucone pieniądze. Filmowi kompletnie brak obiektywności. Brak głosu(na postawione zarzuty) kogokolwiek z rządu. Naciąganie faktów itd, itp.

Gość ja tez powiem
jesli nie zwroiciliscie na ten fakt uwagi, to zobaczcie sobie na jakims dokumencie jak zwalaly sie wieze WTC. czy zauwazyliscie, ze obie wieze zwalajac sie "szly" rowno w dol, nigdzie nie "przesunely" sie na bok, itp. otoz jesli wysoki bydynek zawala sie "rowno" w dol wskazuje to tylko na jedne...na wyburzenie kontrolowane

Gość tele_morele
pracowałem kiedyś z wyznawcą Islamu, na imię miał Yaasim , modlił się czesto, przestrzegał ramadamu, bał się psów Kiedyś sie zapytałem czy jest Mudżahedinem. odpowiedział mniejwiecej tak "I'm not stupid" ale wierzył że jak pies ugryzie to nie pójdzie do nieba, albo jak by zginął z ręki kobiety tak samo. I tak faktycznie patrząc na niego (skrajnie umiarkowanego) to aż ciarki szły po plecach co skrajni fundamentaliści mogą wyprawiać. Ale niestety, albo na szczęście niemam o nich żadnej wiedzy.

--> ja tez powiem { otoz jesli wysoki bydynek zawala sie \"rowno\" w dol wskazuje to tylko na jedne...na wyburzenie kontrolowane } :D

Gość ale pieprzycie farmazony
nie macie nic lepszego do roboty? robicie dzieciom wodę z mózgu!

Gość hrabia Von Zeppelin
nie znam z takimi szczegolami problemow arabskich, czy islamskich, wiem tylko ze bin laden narobil wiecej zlego islamistom, niz bialym. world trade center, sie przewrocily, swiat sie ostal, a muzulmanie zyskali swiatowa nienawisc. widzenie swiata przez pryzmat teorii spiskowej, to tak jakby wierzyc w istnienie Iluminatow Bawarskich, chociaz wszystko jest mozliwe, nawet najbardziej fantastyczne teorie

Gość tele_morele
hehe ..... wyburzenie kontrolowane To wynika z konstrukcji bardzo wysokich budynków. Jest to tak zwana konstrukcja wisząca. Niebędę sie rozpisywał, wszystko mozna znaleść w necie. pewnie uważacie że jestem wściekłym i zarozumiałym sukinsynem. wydaje mi się ze niejest tak źle, poprostu mam trche wolnego czasu i piszę to co myślę. a czy jest to prawda czy nie? no cóż, powiem krótko....NIEWIEM.

Mnie na tym filmie najbardziej ubawił argument że w pentagon walnęła rakieta, nie samolot. :D I dziwnym zbiegiem okoliczności ścieła latarnie, które nie stoją w jednej linii. Jak sie chce zawsze można naciągnąć fakty do postawionej teorii. Tyle że w tym przypadku to są kpiny z tragedii wielu osób.

Gość tele_morele
MYREVIN proponuje popatrzeć na ten link -----> http://legnica.daminet.pl/~greyman/pentagon/pentagon.html a potem pobajdurz razem z przedstawicielami rządu USA o samolocie w Pentagonie. Na Discovery był prawie godzinny film, symulacje komputerowe, zdjęcia z innych wypadków samolotowych i jeżeli nie jest to zbiorowe oszustwo, to jasno wynika z tego filmu że tam mogło być wszystko, tylko nie Boeing 767.

Gość tele_morele
ojej, drugi raz nie ******/pe ntagon.html ale ******/pentagon.html przepraszam