Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fresha

ludzie pomocy

Polecane posty

weszłam na strone z torrentami a tam piszą w jakimś niezrozumiałym dla mnie języku a ja mam internet od 2 miesięcy i jestem głąb więc co mam poczytać aby troche się naumieć?

Oj ludzie wy śmigacie a innym nie chcecie pomóc.:-( trudno sama jutro pogrzebie i może coś znajde na początek.

Gość kot_wroc
co potrzebujesz dokładnie??

Gość Sofiana
Witam a ja wiem qwertz do sciagania róznych rzeczy filmów ,gier, co tylko chcesz ale tam nic nie ma trudnego poczytaj sobie a jak bedziesz miała mkonkretne pytanie to pisz postaram sie tobie pomóc .Pozdarawiam!

Gość tele_morele
fresha, jak Ci pomóc gdy nieumiesz czytać. idz do pobliskiego przedszkola to dzieci wszystko Ci wytłumaczą.

właśnie chce się dowiedzieć co mam poczytać aby wiedzieć o co zapytać. Jak sciągnąc z torrentów muze lub filmik co to jest seedowanie i jak się to robi? Podajcie mi jakiś adres stronki to poczytam to już umiem:-)(do ciebie trele morele przedszkole to ja już bardzo dawno mam za soba ale ty jestes na bieżaco jak widać) dzięki Sofina prubowałam poczytac na tej stronie ale ja potrzebuje podstaw to gdzie?