Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malikaaa

CO ZROBIC ZEBY BYC WYZSZYM MOZE JAKIES HORMONY?

Polecane posty

Gość malikaaa

MAM 21 LAT 165CM WZROSTU STRASZNIE MI TO PRZESZKADZA TE CIAGłE UWAGI I DOCINKI DODAM ZE WIEKSZOSC MOICH KOLEZANEK JEST WYSOKA CO ROBIC? MOZE JAKIES HORMONY Sł\YSZAłAM O letroxie CZY JEST JAKIS BEZPIECZNY SPOSóB NA TO ABY UROSNąC BEZ JAKIEGOS ZAGRAZANIA ZDROWIU?

Gość malikaaa
ej piszcie cos

Po prostu zaakceptuj siebie innej rady nie ma :P Masz na pewno jakieś inne zalety w wyglądzie , które zaznaczaj. Noś buty na obcach i do tego rurki będziesz optycznie wyglądać na więkaszą :)

Gość a c....
na co dziala ten lek?ja mam tyle samo lat i tez chcialabym urosnac,ja mysle ze w naszym wieku juz tylko niekonwencjonalne metody dadza rade

Gość sciema
boziu........ jest hormon wzrostu ale moj sasiad biorac go tyl 1kg na 1cm w gore. poza tym czy dla glupich docinek warto sobie niszczyc organizm?:/ ja mam 20 lat i 150 cm-jak zaczelam sie smiac z docinek od razu sie skonczyly.

Gość a czy sa jakies

Gość hormon wzrostu
w tym wieku podziałał by tak, że nogi i ręcę i tak samo twarz i wszystkie inne kości rosły by wszerz a nie na długość

Gość JAKI TAM HORMON WZROSTU
dziewczyna jak w sam raz ale jeszcze urośnie ma dopiero 21l:)Jedz dużo jajek

Gość ************************
ALEXXXXXXIA Jak urosnąć ? MAM 2O LAT 11:32 a c.... na co ten lek? 11:36 canberra google twierdza że na zaburzenia tarczycy wzrost to sprawa genów to podstawa szczęścia 11:38 brakslow wy chyba na glowy poupadaliscie! Letrox na rosniecie!!!!!!!!!!!!!! Matko kochana, bierzcie leki na prawo i lewo a na pewno bedziecie dobrze sie mialy!!! Dziecko! Letrox zawiera hormony. Hormony tarczycy. Na biologii w 2 klasie gimnazjum ucza, ze tarzcyca nie odpowiada za WZROST!!!!!!!!!!!A za co? Poszukaj sobie to sie dowiesz!!!!!!!!!!!!!!!!! Krew mnei zalewa jak zcta takie bzdury. Letroc na to, euthyrox na siamto. Jak juz chces zcos lykac to lykaj witamine C ona dobra na wsyztsko!!!!!! BRAKSLOW 11:40 mieszkanka mrowiska pierolisz dziecie tarczycowe hormony TSH maja cos wspolnego ze wzrostem 11:42 canberra nie wiecie co? to nawet ciekawe - jak wpłyną hormony tarczycowe na zdrowa dziewuchę? może być ciekawie "Bez śladu mózgu sa niektórzy z nich" rzekł Kłapouchy to podstawa szczęścia 11:43 brakslow CHYBA WLOSOW 11:46 mieszkanka mrowiska zdrowa raczej nie powinna brac ale "powiedzcie" TSH ma cos wspolnego ze wzrostem ?? (czekam na wizyte u lakarza) 11:54 aciotkaklotka ile Ty masz lat?Autorko tematu? 15:53 a czy sa jakies jaka bedziesz miala wizyte? 15:54 Darianka Hehehehhe, letrox żeby urosnąc Ja mam niedoczynnośc i łykam letrox i jak miałam 1,70 tak wciąz mam 1.70

Gość No to
WYSKO JESTES PO CO SIE TRUJESZ CHEMIA???

Gość uuuuuuuuu
od jajaek sie rosnie?Chyba wszerz:P