Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izzzzzzzzza

Śmierdzące kobiety/

Polecane posty

Gość izzzzzzzzza

Witam jestem raczej pogodna osóbką i raczej nie bywam chamska,ale w piątek jechałam a autobusie pełnym ludzi.Jechała obok ok 40 ;etnia kobieta,nie dało się poprostu wytrzymać.Osoba ta smierdziała przeraźliwie potem,ale również miesiaczka,taką brudną podpaską leżącą w koszu.Ludzie sie odsuwali komentowali,ja stałam obok,musiałam wysiasc bo miałam mdłości,wychodzac powiedzialam jej ze mydło niewiele kosztuje.Teraz tak myślę i głupio mi trochę,bo narobiłam jej wstydu,chociaz chyba nie większego niż ona sobie sama.Niemniej mi głupio.Czemu kobiety sie nie myją???

Gość izzzzzzzzza
No może nie generalnie,ale niestety czuć za czesto jak ktos omija mydło:/

troche przykre, moze kobiecina ciezko pracuje na powietrzu, poci sie, a nie miala mozliwosci skorzystania z toalety?

Gość dowaliłaś jej
wiesz, że niektórzy ludzie wydzielaja wiecej śmierdzącego potu, niż normalnie? a nie chcieliby moze nie miała możliwości umycia się co , np. 2 godziny Moze się nie umyła, a może osobie chorej wytknęłaś coś, z czym sobie nie może poradzić. Pomyśl, zanim coś powiesz. To nie boli.

mysle, ze to nie tylko problem kobiet. ja czesto spotykam smierdzacych mezczyzn..ostatnio stajac w dusznym sklepiej, w kolejce smierdzieli dwaj mezczyzni i to dwaj na raz..!! zwracam duza uwage na higiene, moze nawet przesadna, ale mozna rozroznic pot, ktory powstal w ciagu dnia, a kilkudniowy odor. i mysle, ze Polacy maja generalnie problem z myciem sie i minie wiele czasu zanim to sie zmieni.

Gość hihihihihhihihi
w liceum mieliśmy koleżanka, która strasznie śmierdziała. raz jej dziewczyny kupiły pare mydeł i dały, położyły jej na ławce w klasie i powiedziały zeby się umyła. szybko schowała mydla do plecaka zeby chyba nikt nie widzial. ale się nie umyła. innym razem jak sie przebierala na wf w takim kibelku bez dachu to przez ten dach wylały na nią wiadro wody (aby ja umyc). niestety okazało sie ze ona juz wczesniej sie przebrała a oblaly całkiem inna kolezanke taka ktora się myła. dobrze powiedziałas bo co sobie takie brudasy mysla. jak nie chca sie myc to niech siedza w domu a nie zatruwaja smrodem zycie innym!!!

Gość hihihihihhihihi
dodam ze ta kolezanka smierdzaca musiala przed szkołą rano obrzadzek jakis robic w oborze. no ale mogla wstac wczesniej i sie potem umyc nie? ja jak raz weszlam do obory aby zobaczyc male swinki to smierdzialam ze cos strasznego. a weszlam na niecale 5 min.

Gość dowaliłaś jej
egoiści, nie pasuje, to jedź swoim autem, ewentualnie sąsiada lub taxi

Gość ==========
słowo daję, jakem baba, nie mam pojęcia jak śmierdzi zleżała podpaska, bo mi sie nie zdarzyło, żeby leżała sobie w koszu tygodniami "nagusieńka". Może kobieta ma cukrzycę?

Gość kara.....
Ci, którzy pracują w przychodniach mają pewnie dużo do powiedzenia na temat higieny niektórych. Faceci w poszarzałej od brudu bieliźnie z żółtymi zaciekami od moczu. Osoby cuchnące wręcz, pokryte grubą warstwą brudu. - codzienni pacjenci.

ok powiedzialas jej cos satlo sie. moze nie trzeba bylo tak ostro skoro inni juz to skomentowali. zanm ludzi, ktorzy mowia, ze sie myja ,a tego nie robia i sa to mlodzi ludzie. mysialam, ze problem sie skonczy jak wyginie stare pokolenie, ale mlodzi czemu sie nie myja? znam dziewczyne i chlopaka typowych brudasow, ona sie pindrzy, stroi, maluje i cuchnie. mogla by sie wczesniej umyc;/

Gość izzzzzzzzza
No nie wiem czy to egoizm,raczej egoizmem mozna nazwac osobę która sie nie myje szczególnie w upalne dni.Dodam też że jak inna osoba wyperfumuje sie bardzo i wchodzi do autobusu dla mnie tez jest oznaką braku szcunku dla innych,bo mozna sie udusic.

Gość a ja sie myje..
..i co z tego? skoro nie naleze do tych powabnych kobietek, ktore sie nie poca? co robic? to nie jest tak, ze nie zdaje sobie sprawy z niemilego zapachu-alez zdaje! Ale na to, ze sie okrutnie poce i tony antyperspirantu nie pomagaja nic nie poradze

słyszałam o kilku takich akcjach z wręczaniem środków czystości,żadna nie była skuteczna...to zwykła chamuwa... ma znajomy/koleżanka problem,to gadaj z nim delikatnie,a nie szopki odstawiaj.

Gość izzzzzzzzza
No ta kobieta której zwróciłam uwagę,ubrana była bardzo ekskluzywnie:/ ale jest mi głupio,to fakt.

Gość agrafkaaaaaaaaaaa
a może dostala okres i jechala do domu się umyć ? Zachowalaś się beznadziejnie.

Gość agrafkaaaaaaaaaaa

wystarczy wejsc do jakies publicznej toalety np w szkole w cieply dzien aby wiedziec jak smierdzi stara podpaska.. a z przychodnia dobry przyklad...niestety.. czesto nawet zeby ludzie w kolejce maja nie umyte. tak sie dziwicie jakbyscie z tym nie mieli do czynienia, nie ma co udawac, Polacy uzywaja najmniej mydla ze wszystkich krajow Wspolnoty. moge jechac wlasnym autem, ale wlasnej przychodni nie mam.. i dlaczego akurat ten czysty ma cierpiec? rozumiem, ze ktos moze byc chory, ale jak ma do tego brudne paznokcie to chyba nie z dbania o higiene..

Gość ja też znam dziewczyne
ktora sie strasznie pindzy a smierdzi takim niemyciem sie. a zapach okresu (jak sie kobieta wtedy nie myje) to nawet faceci znaja. opowiadal mi znajomy ktory jechal ze swoim kolega i podwozili znajoma to ponoc tak smierdziala ze cala droge mieli otwarte okna bo nie szlo wytrzymac!!! a tek pasazer to nawet jechal z wystawiona glowa za oknem bo malo nie zwymiotowal. facetka sie chyba kapnela bo wysiadajac powiedziala ze cos smierdzi ale to nie ona. oni stwierdzili ze to byl smrod od niemycia sie podczas okresu.

Gość agrafkaaaaaaaaaaa

wystarczy wejsc do jakies publicznej toalety np w szkole w cieply dzien aby wiedziec jak smierdzi stara podpaska.. a z przychodnia dobry przyklad...niestety.. czesto nawet zeby ludzie w kolejce maja nie umyte. tak sie dziwicie jakbyscie z tym nie mieli do czynienia, nie ma co udawac, Polacy uzywaja najmniej mydla ze wszystkich krajow Wspolnoty. moge jechac wlasnym autem, ale wlasnej przychodni nie mam.. i dlaczego akurat ten czysty ma cierpiec? rozumiem, ze ktos moze byc chory, ale jak ma do tego brudne paznokcie to chyba nie z dbania o higiene..

Witajcie KOchani.Siądzcie i spocznijcie.Wysłuchajcie mnie.... a czyż nie lepiej byłoby powiedzieć\"mniej pachnące kobiety\"

teraz pomyslcie o lekarzu ginekologu, ktory musi codziennie obejrzec 30 cip, z ktorych 70% jest brudna, nieogolona i nieumyta :O i on nie moze odeslac smierdzacej kobiety do domu, bo zaraz podniesie sie wrzask, ze lekarze do grobu wpedzja, ze konowaly etc

Gość Angelika nienawidze swojego
moze przechodzi klimakterium ? w tym wieku kobiety sie duzo bardziej poca i moze na tym polega jej problem ? ja bym nie powiedziala czegos takiego , mimo ze u mnie w pracy jest wielu smrodow :O nie oddycham wtedy ale nie zwroce uwagi

Gość izzzzzzzzza
agrafko,od 16 lat wiem jak to jest dostać okres i wiem że osoba dostajaca okres tak nie śmierdzi,a to był swąd podpaski lezacej w koszu,jak sie zapomni wynieść na śmietnik.Wiem że zachowałam sie źle,pisałam ze mi głupio.Tak tylko chciałąm sie podzielic z Wami swoimi spostrzezeniami:)

ale tu nie chodzi o zwykly pot, bo kazy sie poci mniej, lub bardziej i to da sie wytrzymac. sama w upaly sie mocno poce, ale uzywam srodkow z apteki aby temu zapobiec. wiadomo cala sie nimi nie wysmaruje, ale regularnie sie myje. chodzi mi o ludzi, po ktorych widac, ze sa nie domyci. mialam kolerzanke w liceum. bardzo dobrze sie uczyla, inteligenta itd. ale wlosy miala zawsze tak tluste,ze az bylo je czyc w klasie. posklejane w straki, okropnosc. w ostatniej klasie zaczela o nie bardziej dbac, pojawili sie w jej zyciu chlopcy itd. wiec jednak dalo sie cos z tym zrobic. mialam tez kolezane w podstawowce, ktorej smierdzalo z ust, tlumaczyla to tym, ze nie zdazyla ich rano umyc...czasem myla je w szkole przed lekcjami. czesto miala sipochy w oczach. mowila, ze nie chce sie jej wstawac wczesniej aby sie umyc..

Gość izzzzzzzzza
A moja mama tez przechodzi menopauze teraz ,owszem bardziej sie poci ale nie smierdzi:/Teraz naprawdę są dobre dezodoranty.

Gość ==========
Lola Lu, noż kurwa, chyba nie ma dziś bab, które idąc do ginekologa się nie myją!!!!??????

Gość watcher
ciagle namawiam was-kobiety do porownywania waszych opinii pisanych przez was na ten sam temat,lecz dotyczacych obu plci...usmiac sie mozna.Tak m.in.sie objawia wlasnie solidarnosc jajnikow...Lub jak kto woli damski obiektywizm...

Gość agrafkaaaaaaaaaaa
Ja używam tamponów, nie wiem co może być z podpaską ale domyślam się,że niezly smród dlatego tego nie używam. jeżdżę też autem więc na szczęście nie wąham "letnich zapachów" ale staram się zrozumieć. Piszesz,że kobieta byla elegancko ubrana, musialo się po prostu coś stać. Może nie miala jak się umyć, jechala do domu.