Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elizabef

wypływ czy pekniecie

Polecane posty

Gość elizabef

kochalismy sie w 12 dniu cyklu (cały trwa l28 dni )z prezerwatywa na jezdzca. po wycofaniu członka okazało sie ze wszystko wypłyneło z prezerwatywy na jego brzuch bo nie zdazył wycofac podczas zwodu, niby raczej nie była peknieta tylko sie osuneła.nie czułam zeby zostało cos we mnie ale przypanikowałam,czy w takiej sytuacji jesli byłam na górzee to jest ryzyko dostania sie plemników

Gość hmm...hmmm....
Jest.

pewnie ze jest gdyby to zalezalo tylko od pozycji to po antykoncepcja wystarczylaby pozycja chociazby na jezdzca

Gość hmm...hmmm....
Pomyśl...tak logicznie... jakby w takiej pozycji nie zachodziło się w ciąże, to byłaby polecana jako metoda antykoncepcyjna:/ Wszystkie pary, które nie chcą mieć dzieci, niech się kochają na jeźdźca...Bezsens.

Gość elizabef
no ale prezerwatywa niby była:(

Gość Alacja1234
pozycja nie ma wpływu ale jeśli chodzi o całą sytuację to są małe szanse na ciążę właściwie zerowe

Gość hmm...hmmm....
To czy pękła to chyba widać, a jak się zsunęła to tak jakby jej nie było.

jakby ta prezerwatywa leżała obok na stoliku nocnym to czy też uznałabyś że \"była\"? :)

Gość elizabef
Alacja1234 a dlaczego tak uwazasz? kolezanki raczej mowia ze jest ryzyko :(ty jedyna mowisz ze nie

Gość hmm...hmmm....
Wybierz sobie wygodną odpowiedz. Alicja mówi, ze nie ma ryzyka to słuchaj jej. Przy 28 dniowych cyklach, owulacja występuje ok 14 dni. Miałaś więc dni płodne. Ryzyko jest. Ale Twoja decyzja.

nie stresujmy dziewczyny :p zawsze moze byc ciaza, wiec wiesz....

Gość Alacja1234
mówie tak bo dużo wiem o ginekologii, mam doświadczenie , możesz byc spokojna ;)

Gość elizabef
chciałam zapytac bardziej doświadczonych O PORADE BO JESTEM W PANICE:(

Gość elizabef
Alacja1234 a konkretnie?? widzisz panikuje i własnie nie jestem spokojna bo widzisz jakie sa inne wypowiedzi:(

Gość hmm...hmmm....
No skoro faktycznie tak dużo wiesz to może uzasadnij ta pewność? Bo ja dla mnie to była 2 dni przed owulacją/potencjalną/ miała dni płodne, prezerwatywa okazała się bezskuteczna, a pozaycja raczej nie ma znaczenia, bo plemniki i tak znalazły się w pochwie.Do zapołodnienia jest potrzebny 1, więc może być różnie.

Gość Alacja1234
nie panikuj na prawde szanse sa zerowe ;)

Gość hmm...hmmm....
Radzę zajrzeć na jakąś stronę o metodach naturlanych to się dowiesz co to jest owulacja i kiedy występuje.. oraz kiedy są w związku z tym dni płodne...bo chyba argument: mam wiedze o ginekologii to nie wiele...

szanse sa zerowe w przypadku bezpłodnych partnerów tak że nie uspokjajaj jej tylko po to ,zeby porpawic jej samopoczucie lepiej uswiadomic jej stopien ryzyka i niech zazyje postionr nizby poitem miala pomstowac na \"bachora w brzuchu\"

Gość Alacja1234
sperma wypłynęła na brzuch ale nie dostała sie do środka więc nie ma o czym mówić, była prezerwatywa

Gość hmm...hmmm....
ALICJA wyjaśnij mi czemu szanse są zerowe? W dniach płodnych? Słucham. Dobrze się bawisz, czy znasz jakiś inny rodzaj określania dni płodnych?

Gość hmm...hmmm....
Toż to wywód naukowy. W każdej pozycji sperma WYPŁYWA. Nie wchłania się nigdy, a mimo to w ciąże się zachodzi? Poza tym z tego co ja rozumiem prezerwatywa albo była pęknięta, albo się zsunęła, czy sperma dostala się do środka i wypłynęła. Jeśli śluz jest płodny to część nasienia w nim zostaje.

sluchajcie ja mam kalendarzyk ten z neta sciagniety, pokazuje m moje cykle sprzed vtablet 28 dni 12 dzien dni plodne... wiec hmmmmm hmmmm masz racje

Gość Alacja1234
elizabef napisz jak dostaniesz okres, to bedzie najlepszym dowodem ze miałam rację

Gość hmm...hmmm....
Szkoda tłumaczenia... Wybierz sobie wygodny wariant, a wrazie czego poprosisz alicje na chrzestną. W ogóle polecam zapoznanie się z zasadami działania własnego organizmu, czyli faz cyklu i możliwości zapłodnienia.