Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załłamana

straszny probem jak to zwalczyć

Polecane posty

Gość załłamana

na codzień jestem śmiała ale.....w rozmowie z facetem(niekażdy tym co mi się podoba..w. jakiś tam sposób)wystarczy,ze coś powie coś co mnie zawstydzi......nie potrafie ukryć tego wstydu...nie mogę nawiazać kontaktu wzrokowego.....zasłaniam twarz ręką i mam ochote uciec..Nie zawsze ale miewam takie momenty to niezalezne odemnie nie moge tego opanować..Nie ejstem nieśmiała..ale miewam takie głupie momenty.....Wkurza mnie to bo widać odrazu moje emocje a ja nie chce!!I wtedy mów rozmówca....wiec co ja czuje.......!!Czuej się okropnie i mam ochote uciec!!Jak to zwalczaC!??

Gość dobra RADAa
zaakceptować...Wszystko ma niekiedy swój urok......Nie zwalczać taka jesteś i już!

Gość hheeeh
to musi szalenie zabwnie wygladać...

Gość bardzo bym chciała mnieć
takie "Straszne problemy" jak ty

Gość bardzo bym chciała mnieć
moje sa jeszcze straszniejesz ja się nadodatek rumienie:P Serio.........i za cholere nie moge sobie z tym pordzić

ja mam bardzo podobnie i do tego jeszcze jestem niesmiala:) przewaznie analizuje czy mam cos pwoiedziec, czy wypada czy nie walne jakiejs glupoty:) a jak chlopak sie o mnie \"stara\" to juz w ogole mi nieswojo, robie glupie miny, bawie sie wlasami rekami i w ogole;)

może zadajesz się ze zbyt pewnymi siebie faceta którzy cie onieśmielają..

Albo jesteś jeszcze bardzo młoda....W wieku lat nastu coś takeigo obserwowałam teraz jako 30 letnia kobieta..nie miewam takich momentów...

Gość to jest takzawna
wsydliwość sytuacyjna..............nie da sie tego zwalczyc..ten typ tak ma

Gość ktoś tak mądrze napisał kiedyś
wstdliwość to największy powab kobiety..... Głowa do góry to o czym piszesz to niekoniecznie wada

Gość a ja maam 23
i też jeszcze nie przeszło....Wkurza mnie to troche bo raczej chciałabym grać taką twardą...majacą nad wszzystkim kontole....A takie zachowania mnie zdradzają......