Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tymbark

ZLE MI Z TYM

Polecane posty

Gość tymbark

wczoraj bylismy z facetem na koncercie,potem dolaczyla do nas reszta grupy jedna para i kilku facetow...nagle stwierdzili ze pojda po picie(piwo) i poszli wszyscy razem...nie bylo ich ok godziny a my z kolezanka stalysmy jak te ofiarki same...bo faceci poszli po ''picie'' po drodze wpatrujac sie w kazda przechodzaca laske...wrocili..poczym wkurzona z usmiechem podeszlam do mojego faceta i zlapalam go z koszule...pytajac gdzie byli tyle czasu...(jestem niezwykle impulsowa facet mnie kiedys oszukal jesli chodzi o kobiete(kobiety) i dlatego moze na wsyztsko tak reaguje...)nie wiem czy pozostali to widzieli czy nie...nie wiem co sobie pomysleli...ale jakiegos takiego kaca moralnego mam po tym wsyztskim...pozniej pogodzilismy sie z facetem bylo wszystko ok,ale mimo wsyztsko jakos mi tak...;/

no faktycznie chujowo sie zachowałas :P :P :P typowy objaw scenicznej zazdrości :P Moja Droga każdy ZDROWY facet nawet jak jest w kochającym związku lubi sobie na inne laski popatrzeć tak jak my zwracamy uwagę na fajnych kolesi to jest normalne i nie oznacza od razu Bóg wie czego ja w sobotę byłam z moim na dyskotece i on też laski obczajał :D ale ja nie robiłam scen bo kilku fajnych kolesi sama wyczaiłam a z jednym sie nawet bawiłam chwilę co nie zmienia faktu, ze najbardziej na świecie kocham moje Słońce i to już od prawie 6 lat ;) ;) a jesli chodzi o to piwo to na takich imprezach przeważnie w kolejce się stoi dobre 40 minut :D :D :D ja bym Ci radziła, żebyś starała sie nastepnym razem hamować i nie robić takich scen bo im krótszą smycz ma facet i wiecej scen zazdrości i pretensji tym częściej ma tego dość tzn tego, że mu nie ufasz itd i prędzej moze Cię oszukac czyli np zdradzić bo to jest tak jak z tym przysłowiem tzn zakazany owoc smakuje najlepiej :P także więcej luzu ;)

Gość tymbark
ale tak mnie tym wyprowadzil z rownowagi...jeszcze jak wrocil to sie zachowywal tak jakby nie wiem gdzie byl i co zobaczyl...taki usmieszek to boli:( idzie ze mna to niech stoi ze mna albo mnie zabierze ze soba albo cokolwiek a on sie wyrwal i tyle czasu nie wracal...poza tym jak jedziemy autem to naprawde przykro mi sie robie bo doslownie za kazda jedna sie obroci...ja nie wiem:( ja nie mam takiego zboczenia ze za kazdym facetem sie obracam malo co mi sie glowa nie skreci....bez przesady sa jakies granice chyba:(

Gość tymbark
przeciez nie moge zamknac oczu i patrzec w druga strone kiedy on slini sie na widok kazdej laski...:( musze przyznac ze jestem kobieta ktorej niczego nie brakuje,na nic nie moge narzekac jesli chodzi o wyglad,moj styl ubierania jest kobiecy badz jakas koszulka fajna dzinsy japonki... nie ubieram sie w spodniczki tylko co zaslaniajace posladki badz szpilki na 10 cm obcasie...

no widocznie jednak nie jesteś pewna swojego wyglądu albo jego w stosunku do Ciebie skoro Cię to tak boli mój się tez ogląda za innymi ale mi się nic nie dzieje z tego powodu bo wiem, że tylko mnie kocha i tylko mnie pragnie i nawet jak zobaczy jakąś mega piekność na ulicy to nie zmieni to jego uczucia w stosunku do mnie musisz nabrać większej pewności co do jego uczucia a ile ze sobą jesteście ? i wydaje mi sie, że przesadzasz pisząc o tym jego ślinieniu się :P :P :P :P :P na pewno sie nie ślini tylko Ty sobie chore filmy wkręcasz :D oczywiście z zazdrości :P wg mnie zazdrość to chore uczucie i nalezy je eliminować

trzeba było zabrac koleżankę pod pachę i też zniknąć na godzine i się głupio uśmiechac do wszystkich facetów. Radze nie reagowac na takie głupie teksty swojego mena bo będzie robił to częściej.

a jeszcze jedno: jesli mu będziesz robiła ciągłe wyrzuty, ze ma nie patrzeć , ze coś tam a do tego będziesz robiła sceny to bądź pewna, ze może przy Tobie będzie się hamował ale jak będzie sam to i tak na inne będzie patrzyć :D :D i śmieszą mnie laski, które uparcie mi wmawiają, że ich facet się nigdy nie patrzy na jakies fajne kobietki :P :P bo każdy się patrzy , no chyba, że jest gejem tylko że może to robic właśnie wtedy kiedy jest sam i potem dziewczyna żyje w przekonaniu, ze jej facet jest mega święty :P :P :P :P

Gość tymbark
jestesmy ze soba 4,5 roku... nie potrafie nie byc zazdrosna...zdradzil mnie kiedys...bolalo wybaczylam..walczylismy o siebie...czasami mi sie wydaje ze nic go to nie nauczylo...

Tymbark skoro on Cię już kiedyś zdradził to się nie dziwię, że mu nie ufasz ja też bym nie zaufała dlatego powiedziałam mojemu, że jak kiedyś to zrobi to między nami bedzie koniec i ja mu nigdy nie wybaczę bo właśnie potem nie zaufałabym mu nigdy w zyciu i cały czas bałabym się (tak jak Ty), że to się powtórzy :O w każdym razie to zmienia postać rzeczy wiec najlepiej jak mu powiesz to wszystko tzn, że boisz się, że mu nie ufasz przez to co zrobił i że jak dalej bedzie sie tak zachowywał to będzie to koniec miedzy wami

Gość Igloo
Fajnie się mówi odpuść sobie i nie rób scen. Gorzej z realizacją. Mój facet mnie nie zdradził (przynajmniej nic o tym nie wiem),ale zranił mnie bardzo kumplując się ze swoją koleżanka ze szkoły. Niby nic, ale kilkadziesiąt smsów o różnych porach dnia i nocy zniszczyły moje zaufanie bezpowrotnie. Kontroluję go teraz nba każdym kroku i nie umiem sobie z tym poradzić. Chore myśli krążą w mojej głowie...

Igloo ja nie mówię, ze to jest łatwe ;) ale wiem z doświadczenia mojego i moich znajomych, że taki związek jest dużo zdrowszy i bardziej udany wiec chocby dla tego mozna sie postarać i zmienić swoje nastawienie ;)

Gość tymbark
zle zrobilam wczoraj:( ale to nie wygladalo w taki sposob ze ja wsciekla sie rzucilam do niego...czasem jak nabroi to tak dla zartow zlapie go za koszule...ale potem jest wsyztsko ok.. jestem cholernie zazdrosna:(nie zawsze to okazuje,ale on o tym dobrze wie... moze to wsyztsko dzieje sie dlatego ze mnie kiedys tak bardzo zawiodl?:( ciezko:( chcialabym byc dla niego najwazniejsza najpiekniejsza...jedyna...:(

Gość Igloo
Tymbark I pewnie taka dla niego jesteś :)