Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Numija

Podoba mi sie moj ginekolog..

Polecane posty

Co zrobic? Jak sie zachowac by nie byc nachalnym, a zeby to zrozumial? Dla wszystkich potepiajacych od razu zaznacze ze jest wolny. Prosze o rade, nie wiem co robic:(

Gość jfg2
niestety na Twoją cipkę nie poleci, musisz go inaczej zwabić :(

Gość sie nie usraj z tymi cyckami
a skad wiesz, ze jest wolny? ze obraczki nie ma nie znaczy ze wolny jest. w ogole jak mozesz w ogole o tym myskec? wyobrazasz sobie wspolna kolacje, romantyczna atmosfere po tym jak robil ci cytologie, albo leczyl rzubice? :O

Gość sie nie usraj z tymi cyckami
grzybice tam mialo byc :D

Gość ginekolog w gabinecie
nigdy nie jest wolny

może nie może wchodzić w konakty ze swoja pacjentką:-O przeciez nauczyciel z uczennica np. tez nie moga a tak sie dzieje i ludzie są szcześliwi:-D Jesli jest wolny to sie bierz za niego;-)! Czy dostajesz jakies sygnały, że podobasz mu sie? Trzeba jakis plan flirtu obmysleć

Ginekolog tez człowiek, prawda!!! Dlatego powyższy wpis trochę mnie rozśmieszył. Nie jedna kobieta na tym świecie jest zona ginekologa i jest to rzecz normalna. Moja koleżanka też jest żoną ginekologa a poznała go gdy była jego pacjentką. Poprostu spodobali się sobie i jakoś potem juz się to potoczyło. Dla mnie to normalne!!!

ludzie ale Wy dzicy jesteście! Co z tego, że leczył jej grzybiće czy tam coś innego, to jego zawód! Ale to nadal facet! A poza tym jesli nie bedzie wolny to sprawa sie zamknie i tyle Dziewczyno nie słuchaj takich głupot:-O

Gość papaka
nie przejmuj sie kometarzami rozkladaj nogi szeroko i mów wedź kochanie

Gość ginekolog w gabinecie
jeśli leczył jej grzybicę to na pewno sie nią nie zainteresuje,- no chyba, że przeleci ją jeden raz używając przy tym 2 sztuk prezerwatyw- bo grzybica to zazwyczaj przypadłość puszczalskich

gówno prawda, że grzybica to przypadłośc puszczalskich:P nie wiedza szkodzi

Gdyby chodziło tu o księdza to mozna byłoby sobie dyskutować, ale o ginekologa.....To normalny lekarz przecież. Pewnie z laryngologiem też odradzalibyście spotykania sie, bo jak to tak , najpierw pozagląda do gardła a potem kolacyjka?.

Dzieki za niektore konstruktywne opinie. czy ktoras z was miala taki problem ze podobal jej sie ginekolog? nie jest to dla mnie latwa sprawa, bo naprawde nie zyczylabym sobie poznac go w tych okolicznosciach:/

Wiem, ze jest wolny- nie dlatego ze nie ma obraczki.. nie jestem taka glupia zeby na tej podstawie to oceniac

Czy dostaje sygnaly ze mu sie podobam? NAwet jesli tak mi sie wydaje moze sie okazac, ze mylnie to oceniam i wole raczej sie nie ludzic:/

Gość hrabia von Zeppelin
ciekawe czy jak facet pojdzie do urologa to tez ma szanse zakochac sie, no jak urolog kobieta, tylko tak troche glupio jak ma tyle fiutow do porownywania, moze nie rodzilas i masz piekna ciasna pipkie, jak moja zona i ginekolog , troche nie napala po calodziennych zmaganiach z rozlazlymi vaginami. Jak mi zona mowi ze ginelog troche sie slini jak widzi taka jej pipkie nie rodzona, to jestem troche zazdrosny, ale ma tyle pipek do ogladania, a w ogole to jest od leczenia a nie podziwiania, od tego jestem ja

Gość ja jestem staram sie i nic
zapytaj czy sie umowi z toba na kawe i koniec, co tu sie zastanawiac ;)