Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mocy mi trzeba

jakie napoje energetyczne naprawde daja MOC?

Polecane posty

srebro masz rację że za markę firme płaci się najwięcej dlatego wolę kupić sobie coś tańszego a też skutecznego tak jak w przypadku tych napoi kupie całą tubkę plusssza za 8zł a nie jedna puszke redbula czy tigera za 5zł!!!!

rachunek jest prosty i dziwię się dlaczego co niektórzy wolą przepłacać a w końcu plusssz tak samo orzeźwia i poprawia koncentrację

w sumie to każdy pije to co chce ;) wolny kraj w końcu co nie;)!? jak ktoś woli przepłacać i truć się redbulami tigerami i tym podobnymi to proszę bardzo, ja raz spróbowałam i dziękuje bardzo, jestem zwolenniczką zdrowszych rzeczy!!!

hehe pewnie dolores zawsze też można pić gumijagody :D ale jak ktoś na prawdę potrzebuje pomocy i szybkiego efektu to po to nei sięgnie

jak ma na zbyciu gumijagody, to czemu nie... ;) tyle, ze one chyba dawały skoczność nie energię, tu trzeba by było Panoramiksa wykorzystać, z tym ze u niego to z kolei raczej siła, zręczność, energia, ale co z koncentracją?

hehe dobra jesteś a koncentracji rzeba szukać gdzie indziej np. dzięki fosfatytyloserynie ona poprawia koncentrację a ta jest np. w plussszu activ

nie no, jasne, śmiałam się :) to to się tak nazywa? że tez chciało Ci sie sprawdzać

zerknęłam na opakowanie i sprawdziłam :) warto wiedziec jakie maja skład takie rzeczy żeby wiedzieć czym się różnią

no jasne, ale nie będę każdej kosmicznie brzmiącej nazwy sprawdzać w googlach ;) w każdym razie dziękuję

a proszę cię bardzo pewnie że nie musisz ale czasem warto wiedzieć :)

Gość utensylia.
co za nazwy, ale macie rację,w arto wiedzieć

heheh nazwy rzeczywiście bardzo ciężkie do zapamiętania ale to sa istotne substancje które odróżniają oba napoje :) dzięki temu środkowi plusssz active pomaga zapamiętywać i zwiększa koncentrację

ja piję plusssz up z guaraną i sobie chwalę... daje taką samo moc jak inne napoje energetyczne, a przynajmniej ma w składzie jeszcze witaminy... no i co dla mnie najważniejsze, nie boli mnie po nim głowa tak jak po innych energetykach

Gość aneczka1-13
R20 jest najlepszy. Ma w swoim składzie glururnonolakton który fajnie mi nastrój poprawia.

Gość grawery7k
a mi tam smakuje black energy hehe w sumie kobietki to se chyba raczej wola jakies slodkie zapuscic niz takie typowo meskie

Gość pistacYetka
a tam opowiadasz ja pije i blacka i burna a sa normalne w smaku a nie dodatkowo osladzane.

Gość gość
na moc najlepszy jest squash. idziesz na godzine na kort i wychodzisz pelen energii i mocy:) albo bieganie :)) mniammm.. nalbo guarana z olimplabs (w aptekach) wszystkie 3 dzialaja :)))

Gość 00dollOL00
Dokladnie! Nie mozna kazdego traktowac jedna miara ludzie, jakbysmy byli tacy sami i mieli takie same gusta to swiat bylby nudny.

Gość margTARK
co prawda to prawda hehe i to sie nawet energetykow tyczy, swoja droga ja tam lubie sobie na imprezce zapuscic takiego energetyka bo sie mozna cala noc bawic.

Gość zeroSTRESU
ee samego to nie wypije, wole drinka niz samego pic, ale jak ide pocwiczyc na silownie to wtedy sprawa wyglada zupelnie inaczej.

Gość fabyjanowski
A co powiedziecie na te energetyki z biedronki czy lidla? Opłaca się i czy to wogole jest dobre?

Gość oliwANIAka
Nie. Lepiej kupic porzadnego energetyka typu red bull czy black. Znacznie lepszy w smaku i sprawdzony. Nie ma co oszczedzac.

Gość PROSTECZAK
Dokładnie! Mi to raczej wchodza słodsze wersje, jakies cytrynowe czy malinowe energetyki. Tylko ze akurat ja ogolnie lubie slodkie smaki wiec to rzecz wlasnego gustu.

Gość owonixar
ciup ja to zawsze przed robota musze se takiego energetyka zapodac bo bym normalnie nie wytrzymal tyle godzin na nogach. Kawy to juz tyle pije, ze nie dziala tylko energetyki.

Gość masla00na
Ojj zeby ci serducho nie stanelo bo wiesz co za duzo to juz tak nie dziala. Ja akurat pije sobie blacka czy innego energetyka do smaku.

Gość martranc
Studenciaki to teraz pewnie pija hetrolitrami jak jest sesja hehehe

Gość offDONIAon
A dziwisz im sie? Jak po nocach slecza i w te ksiazki patrza i zakuwaja? Czlowieku bez energetyka czy kawy to sie nie wytrzyma. Ja na szczescie edukacje juz mam za soba.

Gość shakewa
no ja juz sesja mam z glowy teraz sobie wypoczywam w najlepsze hehehe i energetyka to tylko w drinkach moge sobie teraz pic.