Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

arielka13

wózki bliźniacze

Polecane posty

Mam pytania do mam bliźniąt-czy któraś z was posiada lub posiadała wózek dla bliźniąt firmy bgr-magda?Jak się sprawuje i czy jest wygodny?

Gość hej hej
Nie wiem nic na temat BGR-Magda, ale mogę z czystym sercem polecić - Mountain Buggy (również spotykany pod nazwą OneTreeHill), model Urban Jungle Duo (dla bliźniąt lub rodzeństwa, dostępna podwójna lub dwie niezależne gondole, możliwość wpięcia autofotelików) - Koelsta, model Flexxo Twin (dla bliźniąt lub rodzeństwa, dostępna podwójna lub dwie niezależne gondole, możliwość wpięcia autofotelików) - Cosatto, model Duet Lite Supa (tandem dla rodzeństwa z niewielką różnicą wieku, jedno siedzenie od 6 m-ca, drugie od noworodka) - Cosatto, model You2 (spacerówka parasolka z przeznaczeniem dla noworodków)

Gość hej hej
Dla trojaczków najlepszy jest Urban Jungle Triple (firmy Mountain Buggy). Z innych bliźniaczych bardzo wygodny i ładny jest tandem Bébé Confort Twin Club. Nie wiem czy są jeszcze produkowane, ale na pewno można je kupić przez internet. Mają w opcji dwie niezależne gondole, autofoteliki i siedziska.

Gość oheedooh
Dla bliźniąt i rodzeństwa w podobnym wieku będzie jeszcze dobry EasyWalker Duo. Ma dwie niezależne gondolki, możliwość wpięcia autofotelików, ocieplacze na nóżki i wiele innych gadżetów. Piękne żywe kolory.