Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to tylko kobiety tu są

moja dziewczyna to tragedia..nie chce ćwiczyć ani zadbac o ciało...

Polecane posty

Skorzystalem z tego ze na kartce notatnika ma wypisane swe wymiaryi sie przeraziłem .to przerażające ze ona niz z tym nie robi . jak ma dotrzeć do niej?

Gość zacznija z nia chodzic na
basen, silownie, spcery moze ja troche przekonasz

jak mam ja przekonac by cwiczyla i cos robila ze sobą ??

Gość EJJJJJ
napisales ze masz jej wymiary.PODAJ DO CHOLERY WIĘC TO OCENIMY:)

Gość Sofiana
własnie podaj jej wymiary

Gość vixf
powieś jej przed nosem na patyku hamburgera i idźcie pobiegać - zobaczysz jakie będzie miała wyniki :) przy okazji ty tez skorzystasz :)

Gość zacznija z nia chodzic na..
po co wam jej wymiary? przeciez potrzebny jest jeszcze wzrost aby w miare obiektywnie to ocenic,a pozatym kazda kobieta ma inna budowe..umiesnienie itd wiec wymiary nic nie wnasza.

to co, przeraziłeś się jak zobaczyłeś jej wymiar na kartce, a wcześniej było wszystko w porządku?!?!?!?!?!?! stuknij ty sie w łeb!!! Ty uważaj, żeby ona nie zobaczyła twoich wymiarów......hahaha bo z nie którymi to nawet ty nic nie zrobisz:D:D

Gość ***********************
skoro wymiary nic nie wnoszą to czemu się przeraziłeś jak dopiero jej wymiary przeczytałeś??? :-D :-D :-D

ledwo sie odczytuje z tej kartki ale przepisze. 96- 77-95 na koncu pisze cos takiego: udo 56 ,łydka;35 kostka;22. ramie:30 nie kapuje za bardzo o co chodzi z tym ale tamto u gory wiem ze to jest biust talia i biodra..no tragedia..

wcale taka gruba nie jest

przerazilem sie bo mnie klamala ze ma 90 62 90 a przeciez widze bo slepiec nie jestem ze utyła..koledzy sie chwala jakie maja wymiary ich zonki a ja szok..

ma bardzo dobre wymiary..tylko brzusio troche za duze!! czy jestes z nia dla wymiarow? człowieku prozny!!jak szukasz modelki, kobiety tylko do rżnięcia..to zostaw ta kobiete.. zrobisz dobry uczynek, nie bedziesz jej zajmował czasu.. a ona poszuka sobie jakiegos normalnego faceta.. lecz sie facet

wzrost ma 173 cm ma brzuch jak w ciaży..szok..

Gość ***********************
koledzy się chwalą wymiarami żonek??????? coś chyba bujasz :-D

kup jej karnet na fitness nic tak nie dziala jak 2x w tygodniu porzadny aerobik. moze chciala by cos z tym zrobic, ale nie ma motywacji, pozaty zmiencie diete na lekka

Gość przerażona głupotą ludzi
kobieta, która nie chce zadbać o własne ciało nie wypisuje tak dokładnych wymiarów na kartce. A Ty masz kobietę, by się chwalić przed kumplami, czy po to by mieć partnera w życiu i związek oparty na zafuania?

ona mowi ze to wzdęcia ..a to kurwa brzuch wieli z sadła..mam dosc jej klamstw///odkrylem prawde na szczescie.

Gość vixf
może o czyms ci nie mówi :D

tomoze jest w ciazy ;D

Bosze, rzuc,ja pozostaw ja wolna niech sobie znajdzie, normalnego faceta znam wielu przystojnaikow i do tego fajnych facetow, ktorzy sa samotni i bez powodzenia szukaja kobiety..o okragłych kształtach, ale akceptujacej siebie.. a nie chudego wieszaka ktory wciaz uwaza sie za grubasa i nie akceptuje siebie..i na zadne imprezy nie wychodzi, bo wiaodmo, na imprwzachsie je i pije.. JEDEN z moich przysrojniejszych kolegow, powiedział, ze nienawidzi kobiet z odstajacymi zebrami!!i , ze szuka normalnej kobiety!! z kształtami... daj mi namiary na swoja dziewczyne, a on sie juz nia zajmie

Gość 50 zł
ja rozumiem tego człowieka :) dziewczyna się po prostu zaniedbuje. staje się nieatrakcyjna. przecież walory wzrokowe też się liczą.

Gość to sa super wymiary
chyba powinna Ciebie wymienic wiedzac , ze ma takiego pustego faceta

pisala na kartce z tego co widze co miesiac te wymiary ale niraz mniejsze a nieraz wieksze..

jaki dupek!!!!!!! a ona zna twoje wymiary?????? k***wa człowieku ty nienormalny jesteś. weź ją opi***ul za to że cie okłamała.....czubek

daj mi namiary na swoja dziewczyne , mowie, powaznie.. moze jakeis zdjecie na fotce ma!! moj kolega, chetnie sie nia zajmie!

jeszcze bedzie ja obsypywał kwiatami i kochaj jak zadna inna dziwie, sie Twojej dziewczynie ja bym takiego faceta dawno rzuciła

Gość 50 zł
ma wobec tego problem z dietą. pomóż jej. zachęć. uprawiajcie razem sporty. jedzcie to samo.

Gość malaKat
No co Ty? Chcesz zeby schudla by kolegom sie pochwalic jej wymiarami? Zastanow sie, czy Tobie naprawde Az tak przeszkadza jej wyglad czy tez cyfry na kartce?

o co wa mchodzi>ja nie znam wymiarów ale je odkrylem dzisiaj w jej notatniku a raczej kalendarzu..widze ze co miesiac zapisuje sobie je i co miesiac ma niestety większe zamiast mniejsze;( mam prawo byc zły kiedy mnie oklamala ze ma kurde 90 62 90..prawda??