Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to tylko kobiety tu są

moja dziewczyna to tragedia..nie chce ćwiczyć ani zadbac o ciało...

Polecane posty

Gość wazelinna
dobre ma wymiary normalna , szczupła dziewczyna chciałbyś chodzic z kosciotrupem?

Gość malaKat
Ile czasu z nia jestes?

Gość wazelinna
rzeczywiscie straszne kłamstwo jakby ci nie powiedziała , ze jest bezpłodna albo powiedziała , że ma 20 lat, a ma 14, to ropzumiem, ale kurwa taki problem ..... lecz się

przeszkadza mi ze ma cztery wielkie fałdy na brzuchu jak siedzi i zawsze jak pytam co to tam ma to ona ze tak sobie usiadła tylko i skora jej suie ułozyla tak ..ona ma wielkie i szerokie faldy sadla za przeproszeniem na brzuchu ..tragedia;(

Gość 50 zł
rób z nią brzuszki, a6w, abs. otylosc brzuszna jest niebezpieczna!

SZCZUPLA >?WG CIEBIE 77 W TALII TO SZCZUPŁA??daj spokój dobra doradczynio.ja wiem jak wyglada na zywo ale nie myslalem ze ma tyle w brzuchu co moi koledzy niektórzy..porażka.

Gość dobra rada chlopie
jak taka tragedia to juz rzuc, proste prawda?

Gość jurek....
nie ma sie co dziwic. Jest z Toba i mysli, ze juz nie musi o siebie dbac. A to jest blad.

Gość ewqdwe
rzuc ją, a ona schudnie z rozpaczy,ale pozniej juz nie bedzie chciałą do ciebie wrocic.. znajdzie przystojniejszegoz wiekszym kutasem zrob jej przysługe rzuc ja

a ile tych brzuszkow i ile razy dziennie ma cwiczyc zeby to cos dalo?plis doradzcie ..

Gość wazelinna
a zresztą koło dupy mi to lata nie wiem, skoro ma fałdy na brzuchu, to byc może jest bardzo drobnej budowy i ma sadło ja jestem od niej o 2 cm wyższa, wymiary mam podobne i żadnych fałd nie mam

powinieneś z nią zerwać głupi głupcu!!!!!!!!! jak on mogła cie tak oszukać....hahahaha....Boże widzisz i nie grzmisz!!!

wazelina jak to podobne?tez masz tyle w pasie??o matko??biedny twój chłop:)

Gość 50 zł
oj ze sto. i nie od razu będą efekty. to trochę potrwa. możecie też biegać. od tego się chudnie momentalnie przy normalnej,zdrowej diecie :)

Gość wazelinna
a co to z ciebie za miękki peddzio, gdzie to faceci rozmawiaja o swoich wymiarach ? i zapamietują sobie, ile kumpel ma w pasie ? to chyba tylko miedzy pederastami

sto dziennie?ale po jedzeniu mozna czy tylko na głodzie?słyszalem ze nie wolno jak sie cos zjadlo bo moze to szkodzić..jak ja namowic do tego>>kurde..

my z kumplami sobie mierzylismy keidys w pracy bicepsy i pas wiec nie mow ze to dziwne.i nie jestesmy pedaly bo kazdy z nas ma żone.albo dziewczyne.

Gość o kuźwa ja pierdzielę
moja koleżanka też ma 77 w pasie i wzrost 165, ale nia ma żadnych fałd i brzuch płaski

Gość wazelinna
wiesz, mój chłop sie nie skarży a ja widzę sie w lustrze i wiem, że jestem szczupła nie zależy mi na opinii jakiegoś pedałka, który nawet mnie nie widział , a uważa , ze wie lepiej niz ja, jak wyglądam

Gość 50 zł
najlepiej rano, przed śniadaniem. wtedy spala się najefektywniej tkankę tłuszczową. a z namówieniem to będziesz miał twardy orzech do zgryzienia :( pewnie by się rzucała, że jesteś z nią ze względów estetycznych. ja Ciebie naprawdę rozumiem - otyłość brzuszna jest bardzo niebezpieczna! dlaczego ona nie chce ćwiczyć?

i w bicepsie mialem najwiecej - 25 cm

Gość wazelinna
hehe :P

Gość jestescie hipokrytkiami
bo zarzucacie facetowi, ze chce fajnej laski a pozniej piszecie ze powinna od niego odejsci a pozniej "znajdzie przystojniejszegoz wiekszym kutasem". Wiec co, facet nie ma prawa patrzyc na wyglad, ale baby maja prawo? Hipokrytki jedne.

Gość 50 zł
w końcu ktoś mądry się odezwał :)

Gość wazelinna
jakby miała 120 w cyckach i biodrach i 100 w pasie, to można mówic , że ma prawo sie nie podobac i że jest za gruba ale z opisu wynika, że dziewczyna w ogóle nie jest gruba może ma trochę za duży brzuch - ale nie do tego stopnia , żeby histeryzowac na forum

Gość 50 zł
to nie zmienia faktu, że ma otłuszczoną jamę brzuszną. o ile w biodrach kobieta może mieć nieco więcej o tyle brzuch powinien być jak najchudszy. ze względów zdrowotnych i estetycznych zarazem.

Gość wazelinna
ah ah ah a wiesz, że niektóre kobiety mają szerokie biodra i waską talie , a inne mają wszystko równe ? jakmyślisz, dlaczego niektóre modelki, bardo szczupłe , mimo swojej szczupłosci czy nawet chudości mają małą różnicę miedzy biodrami a talią ? wszystkowiedzacy sie znalazł

Gość 50 zł
więc jeżeli mają wszystko równe to powinny być dość szczupłe. czytałam kiedyś, że obwód w talii powyżej 80 cm to już otyłość brzuszna, a od 75 trzeba już pomyśleć o jakichś ćwiczeniach i diecie!

Gość 50 zł
oczywiście zakładamy, że jest na brzuchu tłuszcz, bo wiadomo, że istnieją kobiety o szerokich taliach :)

Gość Kamelia...
Skoro chciałbyś żeby zaczeła ćwiczyć to może zapoponuj wspólne aktywne spędzanie czasu-wycieczki rowerowe,basen,może ścianka do wspinaczki i siłownia....co Ty na to?