Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdołowana mama

Wypiłam i okazało sie... że Jestem w ciąży

Polecane posty

Gość Zdołowana mama
Wioska mur mam narzYczonego przez Y a co komu do domu jak dom nie jego?Ciekawa jestem jakie ty masz zycie?Poza tym polecam abyś uwazniej czytała posty bo kompletnie nie masz pojecia o tym co pisze a się wyrażasz.Więc polecam Ci: CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM! Poza tym ignor!

Gość Zdołowana mama
DZIĘKUJE ZA WSZYSTKIE SŁOWA POCIESZENIA:):):):):)

Gość ludziee
ludzie ze wsi, nie da sie tego ukryć prędzej czy później pokazują swoje prawdziwe wieśniackie oblicze. -------nie rozumiem jak tak mozna. czy naprawde o wartosci czlowieka decyduje to skad pochodzi? Ty jesteś mądra. Ciąża, męża nie ma i jeszcze na imprezy chodzi. I nie wei że jest w ciąży. No mądrość sama-------czytac nie umiesz? ma narzeczonego a na impreze poszla nie wiedzac ze jest w ciazy.

Gość super musi być pedagog
który pisze "narzYczony" :P. Gratulujemy wykształcenia.

fajnie byłoby gdyby o wykrywaniu u siebie ciąży wypowiadały się dziewczyny, które mają w tym temacie doświadczenie własne :) i dopiero się mądrowały ja wykryłam na przełomie 2 i 3 tc bo wtedy nie dostałam okresu (1 po zapłodnieniu; przypominam że od owulacji do @ jest ok 14 dni)

Gość ludziee
no macie sie czego czepiac. tak napisala, specjalnie albo przez przypadek, a wy na dziewczyne najezdzacie. w jakim celu pytam?

haha,no tak...wyrodna matka z Niej,bo w drugim tygodniu nie wiedziała,że jest w ciąży... heh. Paranoja...

Gość Zdołowana mama
lepej ignorować takich ludzi:)nie rozumie jednego dlaczego wszystkim zalezy tylko na poprawianiu błędów innych i ublizaniu:(Przeciez nie o to w zyciu chodzi a poza tym któż z nich jeste idelany?Jesli napiszą ze oni to parsknę smiechem:):D

Gość ludziee
a tobie sie nigdy zaden blad nie przytrafil? zadna literowka? a nawet jesli napisala specjalnie to co z tego? masz zamiar ja scigac za to?

chyba jednak główny temat dyskusji był inny trzeba poprosić moderatorów o zrobienie wam forum ortograficznego chyba :D

Wy chyba wszystke jesteście walnięte :O Piszą niepoprawnie i jeszcze wmawiają że to celowo? To może zaczniecie celowo pisać wszystkie słowa z błędami a nie tylko niektóre? :O I nie umieć pisać poprawnie w swoim ojczystym języku to wstyd :O

Gość Zdołowana mama
:)dokładnie! Chciałabym już czuć jak maluszek się rusza!

Gość Zdołowana mama
Danuśka H a ty lepiej znajdź sobie jakies forum polityczne a nie pouczasz nas!:P

jeszcze za wcześnie :) jak się zacznie ruszać to ja dopiero uwierzę naprawdę, chociaż widziałam już malucha na usg i widziałam bijące serduszko :D

Gość ludzieee
ja przepraszam ze psuje temat ale staram sie bronic zdolowana. do danuty----na prawde nie masz wiekszych problemow? tak bardzo ci sie nudzi ze obrazasz innych? a moze zazdrosna jestes bo ty nawet narzyczonego nie masz? do zdolowanej-----cierpliwosci i wytrwalosci zycze :) dzieciaczek na pewno bedzie super:)

Gość Zdolowana mama
Canberra dzięki!!!Fajna stronka przyda mi sie:) ludzieee -niestey takie jest nasze społeczeństwo nie nawrócisz milionów:) a i tak narzYczony bede pisac:P

Gość 323232
ty Danka H wez sie babo w grasc widac ze ci sie nudzi !! nie masz innego zajecia , zacznij dzieci w Afryce dokarmiac !!

Gość 323232
Zdolowana mama nie przejmuj sie ćwokami... niestety sa ludzie i ludziska... a tobie teraz spokój jest potrzebny

Gość 565656
narzyczony,narzyczony,narzyczony,narzyczony,narzyczony,narzyczony,narzyczony,narzyczony,narzyczony,narzyczony,narzyczony,narzyczony,narzyczony,narzyczony,narzyczony,narzyczony,narzyczony,narzyczony,narzyczony,narzyczony,narzyczony,narzyczony,narzyczony,narzyczony,narzyczony,narzyczony,narzyczony,narzyczony,narzyczony,narzyczony,narzyczony,narzyczony, jeszcze ktos chce bo moge i menżą napisac

Gość oj oj oj
byłam w ciąży a o tym nie wiedziałam i byłam na wakacjach i się dosyć dużo piło byłam w 4 tygodniu .a mały jest kochany zdrowy i nic się nie stało .trzymaj sie bedzie ok

Gość Zdołowana mama
oj oj oj gratuluje:) 565656 :D:D:D

Gość Nadiya26l
No jak..? ja moge tylko takie zrobic:):( a wy mozecie goscia innego lub w wiekszym usmieszkiem albo raczke szukałam ale nie moge znalesc ..pomózcie ...Dzieki .Pozdrawiam buziaczki