Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chmurka_30

Mąż zaproponaował

Polecane posty

Gość chmurka_30

Ostatnio mąż zaproponował mi urozmaicenie naszego pożycia małżeńskiego poprzez wprowadzenie do sypialni jeszce 1 osoby. Trochę się zdziwiłam tym , źe zaproponował 2 faceta a nie laskę! hmm, Sama skrycie mam duza ochote na cos takiego, ale dlaczego zaproponiwał 2 faceta a nie dziewczynę, czyźby miał jakies ukryte zapedy?

Gość obłoczek 78
może umów go z Georgem Michaelem, który nie odmówi nawet kloszardowi

W drugiej kolejności zapewne zaproponuje kobietę :-) Jeśli zgodzisz się na mężczyznę, głupio Ci będzie odmówić ;-)

Gość Bombowy Biustonosz
Musisz go przestraszyc, i wyciagnij większą armate, powiedz ze się zgodzisz jeżeli będziesz mogła dokoptowac jeszcze konia!

Gość jhjuu
PIERDOLENI ZBOCZEŃCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość chmurka_30
no tak, tylko że on chce to zrobić tak,że ten facet i on będą na siebie oddawać stolec a ja mam na to patrzeć i się masturbować dezodorantem to chyba jednak przesada, nie? :-o

Gość chmurka_30
Wiecie co? Przemnyślałam sobie to wszystko i... Idę się powiesić :(

Ja jestem facetem i też mam takie fantazje, a może kiedyś naprawdę chciałbym spróbować. Popatrzeć jak moja żona dochodzi gdy posuwa ją inny facet... wielu wyda się to nienormalne, ale mnie ta myśl podnieca. Dodam, że sam za szybko dochodzę i potrafię zrobić dobrze tylko ręką, czasem liżąc. A chciałbym, żeby żona zaznała też innego rodzaju przyjemności. I uważam, że takie coś nie ma nic wspólnego ze zdradą, bo tu chodzi o seks a nie uczucia. Myślę, że wielu tak by chciało, niewielu się do tego przyzna (nawet przed samymi sobą), bo są takie stereotypy, że wszystko co choć trochę jest homo (nawet patrzenie na innego faceta), jest złe i zboczone. A w seksie dozwolone jest wszystko, co jest przyjemne dla obu stron.

Gość hrabia von Zeppelin
patrzec jak facet posuwa moja zone, to trzeba miec pieerdolca, i miemanie o sobie, zalosne to ze az sie plakac chce, i koorwa deszcz pada na dodatek

Gość Tomasz Lis - Fakty
p.r.z.e.j.e.b.a.n.e.

dziwne krzywe ruchy..naprawde sprawiało by mu satysfakcje patrząc jak obcy facet posuwa żonke no masakra tylko toksykologia

Gość elvirra
szczery79 -- > moze bedziesz mi w stanie wytlumaczyc jedna (albo i nie jedna) kwestie :) ? dlaczego nie traktowalbys tego jak zdrady? a gdyby ona (zona) chciala sexu z innym facetem ale nie przy tobie ? zgodzilys sie i czy ta wizja tez cie podnieca?

Gość Tylko 1...
dalej pada

Gość bo 2 facet
jest pewnego rodzaju podnieta, nie sam facet, ale to ze bedzie dotykal ciebie ;)

Gość elvirra
nadal mnie to ciekawi :) a nie lepiej dotykac samemu ? co konkretnie jest w tym podniecajacego? inny facet dotyka.... piesci twoja kobiete ... wchodzi w nia ... caluje jej cialo ... w tej chwili ona nalezy do niego ... robi z nia co chce ... czy to nie wzbudza uczucia zazdrosci?

Gość elvirra
eee tammm --> musisz byc facetem! moj tez mi tak "tlumaczy" rozne rzeczy he he ;)

Gość wierciocha
moim zdaniem to poczatek końca ja bym sie nie zgodziła i tez uwazam, ze to trik, żeby następnym razem zaprosic dziewczyne - nie bedziesz mogła odmówić

Gość sztefan
wy tu gadu gadu a chmurka_30 wisi i dynda

Gość bo 2 facet
ja proponowalam mojemu facetowi , ze jak bedzie chcial to moze byc kobieta, ale on mowi, ze go bedzie krecilo jak bedzie drugi facet. Nie jest homoseksualista, nie chce sie dotykac z tym facetem, ten 2 ma byc dla mnie. Ja szczerze mowiac jeszcze nie podjelam ostatecznej decyzji, ale caly czas sie nad tym zastanawiam;)

Gość elvirra
eee tammm no to moze jeszcze odpowiedz na moje wczesniejsze pytanie jesli mozesz :) a gdyby ona (zona) chciala sexu z innym facetem ale nie przy tobie ? zgodzilys sie i czy ta wizja tez cie podnieca?

Gość elvirra
ale chodzi mi o opcje kiedy maz wie o tym ze zona dzisiaj wieczorem bedzie uprawiala sex z innym facetem ps.wiem dziwnie to brzmi ;)

Gość elvirra
no wlasnie o to mi chodzilo :) bardzo dziwne podejscie, nie neguje ! poprostu jestm zaciekawiona :) moze jakby jeszcze nagrala filmik albo miala w trakcie wlaczony telefon ;)

Gość hmm rogi na telefon
:) telekonferencja z przyprawiania rogów;) ciekawe podejście. Osobiście jest to dlamnie dziwne ale sam też mam jakieś dziwactwa które innych by dziwiły.

Gość paulina-
no widzicie, aj bym chciała z dwoma facetami, ale nie znam nikogo chetnego

Gość klupinka
rogi -> jakie masz dziwactwa? ;P

Gość elvirra
hmm rogi na telefon --> a ty jakie "dziwactwa" praktykujesz?

Gość hmm rogi na telefon
ja lubię pieścić tyłeczek mojej kobiety i być tam pieszczonym:) podnieca mnie to bardzo:) ją chyba nieco mniej ale podnieca ją to że mnie to podnieca

Gość ona jest ohydna
po prostu eeeeee taaammm...nie kochasz swojej baby, ot co. Albo traktujesz ją przedmiotowo. Generalnie żal mi cie.