Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaassssnneee

Cesarka za granica-czy tylko odplatnie czy rowniez na zyczenie?

Polecane posty

Gość jaaaassssnneee

W Niemczech kolezanka mowi,ze to zalezy od pacjentki,W Polsce trzeba zabulic 1000zl -np.Wroclaw a jak jest w innych krajach? Ja nie mam zamiaru sie meczyc,wole byc nacieta na brzuchu niz wiadomo gdzie.

Gość iziizi22
u mnie jest tak ze jezeli chodzisz prywatnie do lekarza cala ciaze to on potem na kase chorych robi ci cesarke, ja tak mam zalatwione

Gość jaaaa jestem
nacieta"wiadomo gdzie", ale do tej pory w niczym mi tpo nie przeszkadzalo. Kobito opamietaj sie, to powazna operacja, której nie robi sie przy zdrowych zmyslach na zyczenie, tylko z powodów zdrowotnych, majac caly czas na oku zagrozenie matki i noworodka.

Gość jaaaa jestem
o witaj terri ❤️

Gość jaaaa jestem
ale traf, co? (serce]

ja pierwsze dziecko rodzilam naturalnie a z drugim mialam cc ze wzgledow medycznych i powiem tylko ze cc wg mnie to porazka do potegi entej, koszmarne dochodzenie do siebie i niestety wcale nie takie to wszystko rozowe jakby sie wydawalo. przy sn nie mailam naciecia krocza i po paru godzinach biegalam jakbym nie rodzila, po cc jestem zaraz 3 tygodnie i dalej czuje dyskomfort. poza tym ograniczenia w podnoszeniu czegokolwiek i pierwsze 2-3 dni jak wyjete z zyciorysu... nikomu nie polecam cc i gdybym miala miec keidys 3 dziecko to nawet gdyby to oni mi placili to na cc sie nie zgodze (chyba ze zagrozenie zycia by bylo)

pojadą Ci tu zaraz równo, że chcesz cesarke, ale nie przejmuj się najwazniejsze jest to jak ty chcesz rodzić bo to jest Twój poród a nie ich a jak one wolą pocięte krocze i luźniejszą pochwę( bo niestety tak jest po porodzie) to jak najbardziej ok! pozdr

Gość nie glupia pindro
bo zobacz w stopce,ze bede rodzic dopiero!:P Glupie zacofane baby z Polski! Nigdzie w zyciu nie byly i niczego nie slyszaly (najwyzej sprzataja w Anglii,hehehe) O cc macie widac takie pojecie jak za czasow sredniowiecza!!!! szkoda z glupimi nawet dyskutowac! Oczywiscie ,ze krocze jest rozepchane,luzniejsze na zawsze ...

Gość elemeleeee
moze \julenka ma faceta z małym ptaszkiem i szcegolnie musi dbac o luzy

Gość elemeleeee
Julenka widac ze niewiele wiesz o seksie skoro "ciasnosc"pochwy jest dla ciebie wyznacznikiem tego co w seksie najlepsze

Gość mama odpowiada
Cesarka za granica-czy tylko odplatnie czy rowniez na zyczenie to raczej niewykonalne Tylko w Polsce praktykuje sie to na taka skale Za granica tylko wtedy gdy nie ma innego wyjscia niz cc zachodnie mamy i lekarze cenią to co naturalne wiec i poród SN

Gość do mama odpowiada
ty rozumiem znasz zwyczaje wszystkich możliwych krajów i ich mentalności na temat cc, żałosna wypowiedź jak Boga kocham

Gość no w anglii na przyklad
cesarka jest ostatecznoscia, na pewno nie mozna sobie zazyczyc, ze sie chce... jak czytam takie wypowiedzi jak 'nie glupia pindro' to mi sie od razu przypomina, ze sie wakacje zaczely... nie komentujac juz, ze niektore panie wyraznie mysla jedna czescia ciala ;) a mowi sie, ze tylko faceci tak maja...

Gość nie tylko faceci
:P:P:P:P