Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamela

Moi rodzice zbytnio faworyzują młodszą siostrę, co robić?

Polecane posty

Gość kamela

Hejcia =) Mam na imię Kamela. Moja siostra jest ode mnie młodsza o 7 lat, ja mam 16. Rodzice ją faworyzują. Może przychodzić do mojego pokoju kiedy chcę, ona może mnie bić a ja jak tylko podniosę na nią rekę to już wielkie halo. Poza tym skarży na mnie (ale tylko o rzeczach, ktorych nie zrobiłam) wtedy mi się dostaje a ona happy. Nie mogę o tym powiedzieć starszym, bo się wściekają i bleu bleu. Co zrobic, pomóżcie!

Gość kamela
hm??

Gość Kajetan Odbycior
zapisz się do młodzieżówki LPR, włos Ci z głowy nie spadnie

Gość jak ci starzy
dali takie imię to co się dziwisz?

Gość MONICZKA KA
masz niesprawiedliwych rodziców i to bardzo :O

Gość a czym policja zawinila ...
Skoro i tak na Ciebie skarży (o rzeczy które nie zrobiłaś) ... może jej dowal ... będzie w końcu miała prawdziwy powód :P

oj daj spokuj ja mam prawie tak samo, mam 18 lat a mniejsza siostra 10 i oczywisice ona ma lepiej, ona moze bic kopac, gryzc a nawet pluc i nic:oa wez tylko na nia reke podniesc albo krzyknij;/ smieszy mnie tek taty ktory mowi ze ona mala.. tia jasne mala;/ale ona tak sie rzadko zachowuje, ale za to czesto mozna sie z nia w cos oobawic, pogadac o jakichs fajnych rzeczach, popytac co tam w szkole, ipt:)

Gość kamela
Co tutaj ma do rzeczy imię z tym że rodzice mnie tak traktują?

Gość kamela
Czyli że już nic nie mogę zrobić? Czasami mnie tak to dziecko dobija że już nie mogę a rodzice na to nic ;/

Gość kamela
Dzięki chociaż za dodanie otuchy, heh :))

Gość teleankieter z vyborgu
napisz list do Pani Prezydentowej ona na pewno wymyśli jakieś kompromisowe rozwiązanie

Gość A ja mam na odwrót
moi starzy faworyzują starszą ode mnie o 4 lata siostrę!

a ty myslisz ze ja tak nie mam?:P czasami mam ochote tego malego potwora zabic;/ ale teraz powiem ci ze jest lepiej:) jak byla mniejsza, cos jak 2,3 lata i jak ja np lekcje robilam to za cholere spokoju nie bylo;/ caly czas przeszkadzala, zabierala wszystko, piszczala.. koszmar ale teraz juz jest starsza i madzrejsza:P ale tak na serio to kazde mlodsze dziecko jest faworyzowane i tez mowie o tym moim rodzicom i oni nic sobie z tego nie robia ale tak jest:) sama zobaczysz ze jak bedziesz miala dzieciaki to to mlodsze bedziesz inaczej traktowac bo bedzie mlodsze:P tak jak napisalam moja siostra czasami bywa wredna, jak nie jest wredna to jest fajnie:)

Gość kamela
Osobno, osobno...ale ona wpada do mnie kiedy jej się podoba...czy dobrym wyjściem byłby zamek w drzwiach? :PP

no chyba sobie musisz zainstalowac:) albo rob to samo co ona i tez do niej wpadaj, jak rodzice beda sie burzyc to powiedz ze ona morze a ty nie?

Gość kamela
raz do mnie wleciała, jak robiłam loda chłopakowi, ale była załamka :/ oczywiscie nakablowała, ale na szczescie tym razem starsi nie uwierzyli

Gość kamela
też prawda :) Myślę że moi starzy są poprostu tak zabiegani że na mnie nie zwracjają uwagi, dlatego to wszystko ;/

Gość kamela
Weźcie się nie podszywajcie :/:/

Gość lOliteska
Nie!! :D

Gość kamela
No pewnie że nieprawda :P

Gość kamela
Dobra jakoś sobie poradzę w przyszłości z siorką :P Dziękuję wszystkim za wypowiedzi :)

Gość kamela
Dobra jakoś sobie poradzę w przyszłości z siorką :P Dziękuję wszystkim za wypowiedzi :) A w szczególność pozdrawiam fajną madchen! Buźka ;*