Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandra K 21

Byłam chudzinka ,przytyłam 3 kilo i okresu brak a może to ciąża... załamka

Polecane posty

Gość Sandra K 21

Miałam fantastyczną figurę1.69 i przy tym 48 kg oraz okres jak w zegarku.Jednak połowa rodzinki narzekała że jestem zbyt szczupła i wogóle ten fotomodeling mnie wykończy.Zaczełam jeść troszeczke więcej ,tzn nadal zdrowo ale większe porcje big big porcje i duzo ciemnego pieczywa itd.Zaokragliłam się na buzi a mialam bardzo chudałądne kości policzkowe i wogóle a teraz jestem okraglejsza i mam takie zaróżowione policzki i tyłek mi troche urósł i piersi. odkąd te rzy kilo przytyłam spóznia mi sięokres i mam nabrzmiałe sutki wręcz ogromne.Ciąża???? już schizuje czy to aby nie ciąża .Zabezpieczaliśmy sie prezerwatywąjednak pare razy sie nam zsunełaale niedokońca.Mam jescze pytanie czy od przytycia mogłmi sie okres zatrzymać???I czy jak nakładałam chłopakowi prezerwatywe i troche wydzieliny miał na członku i ta wydzielina podczas nakładania dotknełaprezerwatywe a pózniej sie kochalismy to czy na 100 % mozna wykluczyć ciąże? tośto jakis koszmar jest okresu brak a wydaje mi sie że to od tego że przytyłam ...Droge Kafeterianki co sądzicie???

Gość Kamelia....
Jasne,że możesz być w ciąży nawet prawidłowo założona prezerwatywa bez zsunięć to nie 100%zabezpieczenie tylko z tego co pamiętamto 86% a przy takich przygodach z osunięciem zaczełabym myśleć o rodzicielstwie... :)

Gość Ile masz lat....
? że nie wiesz że prezerwtywa nie zabezpiecza na 100%

Gość wierzbowiec
jestes jakas niedosrobiona czy co|?@! prztyc TYLKO 3 kg i odrazu pisac o sobie byla chudzinka-zenada:O a co teraz jestes tluscioch?!! zastanow sie zanim napiszesz cos nastepnym razem kretynko!!!!!!!!!!!!!

3 kg to nie duzo - wiec raczej to nie z tego powodu masz problemy z okresem ale pamietaj, ze jest duzo innych powodow po ktorych okres sie rozlegulowuje kup sobie test ciazowy, a najlepiej idz do ginekologa

Gość Sandra K 21
Tylko że ja nawet nie dopuszczam mysli o ciąży i bym sie załamała.Jestem w fantastycznym rocznym związku i dziecko nie wchodzi w gre . Moja gina w raca z urlopu za tydzień więc muszeczekac jedynie bo tylko to mi pozostaje .Wariuje i uspokoje sie dopiero jak wykluczy ciaże

Gość blehhhhhhhhh
Taaa, 3 kg to przybieram po pizzy i dużej coli, dwa dni później nie ma śladu... Poza tym od takiego wahniecia wagi nie zatrzymuje się okres. Zrób sobie test i będzie jasne...

Gość MONICZKA KA
czemu nie zrobisz po prostu testu ciążowego????????????

Gość MaŁa_syrenka_18
jaka kretynka:/ 3 kilo i juz och byla chudziutka:/:/ wiesz co?? ty sie powinnas leczyc na glowe:/ a w ciazy mozesz byc bo skoro mowisz ze sie zsunela a tylko gumke stosowaliscie.... chociaz w sumie z drugiej strony nie jest tak latwo zajsc... najpierw zrob test i zastanow sie spokojnie wczesniej czy to byly dni plodne czy nein