Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JestemCZYnie

co sie dzieje ?? PROSZĘ WEJDZCIE

Polecane posty

Gość JestemCZYnie

mam mały problem... otóż byłam na imprezie.. no wiecie alkohol itd... no i zaczęłma bawić się z pewnym kolesiem (hmm taki playboy) no i... odeszlismy sobie od ludzi zaczelismy sie całować i no wsdził m irekę w majtki (pierwszy raz mi sie to zdarzyło) no... a tak wogole to jestem dziewicą... tzn własnie nie wiem już... bo na drugi dzien bolał mnie brzuch i mam jakieś taki brązowe upławy... a to nie wyglada jak okres... czy to możliwe że on mnie rozdziewiczył PALCEM... ja wiem ze to głupie bo chyba sie nie da(??) ale hmm no chciałabym wiedzieć :) aa i weźcie sie nie wqrzajcie że zadaję takie głupie pytania :D sorka, ale proszę o jakieś opinie ...

Gość ajajajaaajaj
rozdziewicza sie penisem według mojego uznania. obtarł cie pewnie i tyle, pistka nie zwyczajna

mógł paluchem naderwać błonę :O ciekawe czy miał czystą łapę?

Gość JestemCZYnie
też tak sądzę, ehe no i mam taką nadzieję ... dzięki wielkie :D aa i czekam na jakieś dalsze... hmm pomysły :D:D

Gość JestemCZYnie
yym mam nadzieje ze czysta ( kto to wie??) upss chyba wybiore sie do ginekologa... hmm a swoja drogą to ginekolog moze sparwdzić czy mam jeszcze błonę (???)

Gość Bombowy Biustonosz
Może tak to wysmyczył, że nim sie obejrzałaś włożył Ci cos wiecej... Może jesteś w ciążu... Jestes pewna że wszystko pamiętasz??

wg mnie nadal jesteś dziewicą o tyle że naderwanie to nie pełna defloracja i przy 1 stosunku i tak będzie rozerwana :)

Gość JestemCZYnie
canberra uwielbiam cię :D:D dzieki :D bo wiecie ten sam temat dałam na jakims forum ....ginekolog i ludzie twierdzą ze już po ptokach :/

Gość JestemCZYnie
Bombowy Biustonosz ty weź sie uspokój :P:P

Gość Carpe_Diem
Czizas :O:O A jaka to różnica, czy masz te błone czy nie? :O Seksu de facto jeszcze nie uprawiałaś i ten 1-wszy raz nadal przed Tobą, a to, że "coś tam" próbujesz jest najzupełniej normalne, w końcu dorastasz 🖐️

Gość ajajajaaajaj
ja nie miałam błony - widocznie pękła jak robiłam szpagat albo chodziłam po drzewach w dzieciństwie. z niektórych wypowiedzi wynika że straciłam dziewictwo w wieku 6 lat. bez przesady. cnote sie traci podczas stosunku.są jeszcze niestety tacy faceci którzy myślą że jak sie nie zakrwawi przescieradła to dziewczyna nie była dziewicą

Gość JestemCZYnie
hehe masz rację... bosze ale ten pan/i Bombowy Biustonosz mnnie zaniepokoiła, ja wiem ze to głupie bo nic takiego sie nie wydażyło, ale zasiała nutkę zajebistego niepokoju...fakt że to urojone jest ...ehh :(