Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekny-slub

dekoracje kościołów jak z bajki!!!

Polecane posty

Gość piekny-slub

Oferuję piękną dekorację kościoła - *aleja kwiatów, *łuk kwiatowy, * przystrojenie ławek *ubranie klęczników *ubranie krzeseł dla Państwa Młodych i świadków Gratis!!!RYŻ dla gości do sypania na SZCZĘŚcie!! Kraków i okolice! SUPER CENA!!! 250 złotych!!! piekny-slub@wp.pl 502-770-995

Gość RYŻ GRATIS
ależ wypas! Prawdziwa okazja z tym ryżem! :o

Gość ale radość ze ślubu bezcenna
Sory, ale trochę mnie rozśmieszył ten ryż.:P 250 zł dla Ciebie+wykupienie połowy kwiaciarni, żeby zrobić tę aleję.

Jeżeli młoda para ma inwencję twórczą i wyobraźnię oraz znajomych z ty,i umiejętnościami, nikt z zewnątrz nie jest potrzebny. Za 250 PLN samemu można ubrać kościół.

W tę cenę przecież kwiaty nie są wliczone, tylko tzw. robocizna.

Widać, że nie byłaś na targu kwiatów. Tam są inne ceny, niż w kwiaciarniach. A plastikowe ozdoby są drogie. Poza tym... niektóre kwiaciarnie do dekorowania kościołów używają STARYCH kwiatów - żeby zmniejszyć koszty. Przyłapałam jedną panią z takiej kwiaciarni, potem się tłumaczyła, że niby tylko sprawdzały, jak będzie wyglądał wzór przybrania ołtarza, ale zrezygnowaliśmy z ich usług.

byłam na giełdzie kwiatowej nie raz (takiej dla kwiaciarni) ceny faktycznie niskie ale i tak wydaje mi się że za kwiaty + robocizna (na tyle elementów - ławki , łuki itd) za 250 zł to jakoś mało

Niekoniecznie. Jeżeli autorka topiku ma dojście do odpowiednich materiałów (druty, stelaże - o to nie jest ciężko), to może mieć konkurencyjne ceny. Żeby utrzymać się na rynku ślubno-weselnym, trzeba nieźle kombinować.