Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość bio-x

Bioxetin jak sie po nim czujecie?

Polecane posty

Gość Mariolu
Jest w tym co napisałam głebsza mysl psychologiczna,a skad wiesz przez co ja przechodziłam???

nie wiem przez co przechodziłaś... ale nie lubię jak mi ktoś radzi co powinnam robić... nie cierpię jałowych dyskusji,kropka.

Gość Mariolu
No włąsnie nie wiesz przez co przechodziłam a sie wypowiadasz,a to dyskutuj nie jałowo,dlaczego nie,tylko to co napisałas wyzej nie jest prawdą i tym Ci napisałam:)ja nie radze nie oceniam,ale pokozuje ,zreszta tu na forum kazdy ma swoje doswiadczenia i jakas tam wiedze,mniejsza lub wieksza i nimi sie dzieli z innymi,a Ty juz popadasz w złość widze??:)hmmmmmmm

Gość Mariolu
hehe,pozdrawiam,i to jest ucieczka i bawisz ta swoja chorobe lulasz ja ,aaaaa,nie pozwolisz nikomu jej ruszyc,:)

Gość Chcę żyć
... wczoraj całe popołudnie i wieczór miałam cudowne nie wiem skąd nagłe polepszenie nastroju ... Bywało, że na siłę wychodziłam to tu , to tam i tylko z mizernym skutkiem a ostatnie dni..oby sie nie skończyło zbyt szybko:) martajola:) witaj Słonko nie wystarczy powiedzieć sobie idź do sklepu , weź się w garść (my to wiemy) ale byc może właśnie to , co przez ostatnie dni poczynałam czasami właśnie na siłę cholera chyba przynosi efekty... zobaczymy na jak długo ale jestem pewnw, że bez zaplecza w postaci dobrej terapii zarówno psychologicznej jak i farmaceutycznej nie dałabym rady... Czytam, że ludzie po stosowaniu tabsów w późniejszym swym żywocie to niejednokrotnie roślinki(alzheimer, parkinson) ale to juz po przezyciu pewnego okresu ...zreszta i bez tego ludzie choruja Więc dlaczego MARIOLU nie wspomóc się jeśli to jest możliwe.. nie trzeba tu nikomu wzwyżki adrenaliny! Miłej niedzieli martajola:*:)

do chcę żyć :) ;* Dziękuję, właśnie takich głosów jak Twoj nam potrzeba, a nie tych, które wpędzają człowieka w jeszcze wieksze poczucie winy... sama sobie pomoż etc. przecież my wiemy najlepiej, że musimy sami walczyć z tym paskudztwem, ale żeby to zrobić, najpierw trzeba nabrac sil, trzeba się wspomóc farmaceutykami, jesli wszelki inne metody zawiodły. terapie bez leków, dużo ruchu, myslenie pozytywne - dawno to przerabialam, a efekt jest taki, że organizm nie dał sie wiecej oszukać i mowic ze biale jest czarne i na odwrot. fajnie, że rozumiesz zlozoność naszej choroby :) taki glosy jak twoj dają nadzieję, że bedzie lepiej. w kazdym razie ja bardzo tego chce... nie moge sobie pozwolic na to by sie poddać, bo zbyt odpowiedzialną rolę pelnie w zyciu, żeby dać się depresji. muszę być zdrowa i sprawna. Dzis zmusilam sie do spaceru, nie zalowałam, bo dzień cudowny. ale wczoraj mimo braku słońca mialam duzo lepszy dzień. Dzis jestem troche podminowana. irytuje mnie glupota ludzka - ale mniejsza o to. Mam nadzieję, że jutrzejszy dzień będzie dla nas wszystkich i dla Ciebie "chcę żyć" dniem optymistycznym i będziemy czuli sie dobrze, pozdrawiam Ciebie "chcę żyć" ciepło i serdecznie, trzymaj się. papa :)

Gość Chcę żyć
oj MartaJola :) jak promiennie!!!!! :) cieszę się, że skorzystałaś ze słońca ...tez dzis wyszłam wielokrotnie pod byle pretekstem Moge rzec, że słońce dla mnie było zawsze czymś ... nieprzyjemnych a dlaczego? dlatego, że to nie ja cieszyłam sie po porodzie z urodzin swojego dziecka - I depresja poporodowa to nie ja byłam w cudownym nastroju , to nie ja miałam świetna figure , to nie ja byłam szczęśliwa ..przed oczami wiele lat ciemnych chmur z przelotnymi kilkoma miesiącami na uśmiech ale co tam DYSTANS TO JEST LEK !!!:) teraz JA JESTEM, JA ŻYJĘ, JA MÓwiĘ Marciejoli, że dobrze, że tu jest i powiem Jej więcej :) ... w swoim czasie:) pozytywnych myśli i pomyśl czasem , że jestem tam (tu) gdzieś i wiem, że Ty jesteś NIE JESTEŚMY SAME ZE "SWOJĄ PRZYJACIÓŁKĄ" chorobą od stu boleści.Spokojnego popołudnia i wieczoru:* Buziaki:)

chcę żyć :) Dziękuję ci, bardzo, bardzo.... pozdrawiam cieplutko i myslę - fajnie, że jesteś po drugiej stronie :) buziaki, papa ;*

Gość Chcę żyć
MARTAJOLA:) oj dziś pada:) huśtawka dwa tel w spr pracy jutro się okaż e co z tego będzie ale o szczegółach niestety tu nie mogę pisać ... :( prywatnie może byc w miare spokój ale najważniejsze, że sama sobie radzę ze sobą:) tzn przy współudziale wiadomych , kolorowych:) czasami cholernie gorzkich... a teraz cos specjalnego dla Ciebie chyba nigdy mi sie nie znudzi http://www.youtube.com/watch?v=vUSzL2leaFM a na pytania mogę sobie odp. sama:) a co!:) miłego :) mam nadzieję, że czujesz sie w miare ok- całusy!

Witam! do rano, rano i chcę żyć. założyłam specjalne konto e-mailowe na potrzeby naszego kontaktu, więc jesli macie ochotę możecie pisać do mnie na ten adres. oczywiście każdego, kto bedzie mial chęć napisać do mnie i powymieniać doświadczenia - zapraszam na swoją pocztę - bioxetin100@wp.pl ale za listy w stylu - sama sobie pomóż - dziękuję... pozdrawiam wszystkich :)

Gość Chcę żyć
Aha,a co ktos ma Ci pomóc??sama,sama

Gość Chcę żyć
ktos cierpi na rozdwojenie jaźni?

do chcę żyć :) dziękuję, świetny i ponadczasowy kawałek :) a ja dzis czuję sie źle :( Ty nie masz pracy, a ja jestem przepracowana - paradoks. nie ma rownowagi. Ale życzę Ci byś dostała tę pracę, buziaki, papa :)

Gość Chcę żyć
bo nerwicaa nie ma srodka,zawsze jest albo za duzo,albo nie ma wcale,dlatego tak wazny u nerwicowca jest umiejetnosc wyposrodkowania:)

Gość Chcę żyć
Oj tam,juz masz znowu jakies mysli negatywne,kto by sie miał podszywac???

Gość Chcę żyć
trzeba myslec pozytywnie Mariolu

Gość Chcę żyć
..o masakra kto używa słowa nom chyba małolat! jak masz problem to powiedz! albo zjeżdzaj!

bo wiesz, ja wiem o tym, że żaden lek i żaden czlowiek mi nie pomoze jesli sama nie zechce, i staram się... ale trudno się radować jak mam tyle roobboooty..... musze nabrac sil, jeszcze troche i swieta :)

Gość Chcę żyć
kazdy uzywa słowa nom,jezeli takie jest potrzebne na dany moment,a problemy to ma kazdy

Gość Chcę żyć
No tak swieta juz za pasem,ale jest czas na prace i jest czas na odpoczynek,nie ma innej drogi:)

Gość Chcę żyć
Ja tam jezdze sobie raz w tygodniu na grupe terapeutyczna

Gość Chcę żyć
Ustalilismy ,ze grupa nasz bedzie trwała minimum poł rku,zobaczymy jak to sie rozwinie,narazie to jest tak róznie Mariolu

Gość Jestes tu mariolu
Dlaczego,marilu,nie mów ze Ci sie tak nagle pogorszyło????:(

Gość Jestes tu mariolu
Co Marilu jest ta schizofrenia,jak napisałas???hmmmmm

Gość podstęp
nie wiem kto jest tak głupi żeby za kogoś się podszywać .Matoły.

było całkiem fajne forum, ale kilku matołków sie tu pojawiło i wszystko się zmyło. zawsze jacyś idioci muszą coś zepsuć

Gość Luszczyca
Matołow tutaj nie brakuje,karambol,wiesz:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się