Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszaca o pomoc

chciałabym kupić prostownice

Polecane posty

Gość proszaca o pomoc

prosze o pomoc jaka jest dobra a w miare tania na co musze zwrócić uwage

Gość cipuleńka
albo dobra albo tania niestety zdecydowanie polecam ceramiczne - nie niszczą aż tak włosów

to zalezy jakie masz wlosy,ja mam taka zwykla,niezadroga i nic a nic mi wlosow nie niszczy,ale jak masz suche,delikatne lub podatne na niszczenie to kup po prostu dobry kosmetyk nawilzajacy dp stosowania specjalnie przed prostowaniem

i zapomnialm jeszcze dodac zebys zwrocila uwage na to zeby te plytki prostujace nie byly zbyt duze,bo nie dotrzesz wtedy do samej nasady wlosow

Gość proszaca o pomoc
a może napiszecie jakiej firmy macie to by mi pomogło w zakupie

Ja kupiłam prostownice jakiś rok temu. Ma wąski kształt, który umożliwia prostowanie włosów od samej nasady (to ważne!) i płytki ceramiczne (również powinnaś zwrócić na to uwagę!). To jakas firma MPM Product... w sumie pierwsze słyszę, ale jestem bardzo zadowolona. NIe niszczy włosów, nie puszy ich, są wygładzone. Kosztowała coś ponad 100zł, ale na pewno są również tańsze :) Pozdrawiam

Gość kiszkaa
rowenta

Gość prosząca o pomoc
bardzo dziekuje

Ja polecam by ta prostownica była z teflonu a do prostowania najlepiej używać jedwabiu, zakupisz go w drogerii albo w zakładzie fryzjerskim.

Gość magdzia3
polecam ci kupić profesjonalną prostownice,na pewno są droższe ale efekt bez porównania.Ja mam prostownię firmy babyllis i jest świetna.wcześniej miałam Philipsa i MPM ale do niczego.teraz gdy wyprostuje włosy utrzymuja się do następnego mycia.

Gość 000
zgadzam sie z magdzią, też niedawno kupiłam prostownicę babyllisa, jest świetna, można ustawiac temp. w zaleznosci do rodzaju włosów, polecam.

MOJA CÓRCIA MA JAKĄŚ TANIĄ PROSTOWNICĘ, KTÓRĄ MĘCZY SWE WŁOSY....ostatnio byłau koleżanki, która maprostownice kupiona podobno? za 250 zł i twierdzi, ze jest rewelacyjna!!!!Szybko sie nagrzewa, szybko prostuje włosy i długo trzyma efekt:-O Coś w tym jest; jak tania to niekoniecznie dobra....pozdrawiam.

makijaja ===> to jest niestety prawda ;) moja kosztowała prawie 300 zł, prostuję włosy od 4 lat co drugi dzień i nic sie z nimi nie dzieje , są długie, lśniące i niezniszczone ;) ;) a nie używam niczego do ochrony tzn żadnych kosmetyków i zgadzam sie że w przypadku kupna prostownicy nie ma co oszczędzać

Gość A JA TEŻ
polecam prostownice mpm produkt. Prostuje włosy i mam proste az do kolejnego umycia czy zmoczenia a w nocy sie nie skrecaja.Ja mam bardzo mocno kręcone włosy i wytestowałam juz wiele prostownic ale ta jest najlepsza

Gość A JA TEŻ
kupilam ją w TESCO za 89,99