Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda mama**

pieszczoty w czasie połogu a nowa ciąża

Polecane posty

Gość młoda mama**

mam pytanie, może dla niektórych smieszne lub naiwne, ale proszę o jakąś życzliwą odpowiedź. zastanawiam się, czy jeśli jestem 4 tygodnie po porodzie, nadal mam lekkie krwawienie, a mój mąż podczas pieszczot miał wytrysk na moje udo i trochę spermy dostało się też na włosy łonowe, to szanse na kolejną ciążę są znikome?? chcemy powtarzać podobne pieszczoty do czasu, gdy lekarz zezwoli na pełny seks i wtedy oczywiście sie zabezpieczymy. wczoraj było to pierwszy raz po porodzie i takie spontaniczne, wiadomo ;) dlatego nie upilnowaliśmy momentu wytrysku. karmię tylko i wyłącznie piersią.

Gość MONICZKA KA
karmienie piersia nie chroni przed ciąża, a w połogu równiez można w nią zajść dlatego musiscie sie cały czas zabezpieczać i nie szalec ;)

Gość ulka z wioski
zastosuj specjalne zabezpieczenia, ale i tak nie ma 100% pewności, narazie radzę się wstrzymać, dwa maluch w dpmu to nie lada wyzwanie!!! :)

Gość kiszkaa
moja mam po urodzeniu od razu zaszla w ciaze

Gość ulka z wioski
Bo takie te ludzie niespokojne, tyko im co pokazać to odrazu by chcieli!!! Louzy

moja siostra tak własnie zaszła w ciaze roznica wiku miedzy jej dziecmi to ....10 miesiecy no cóz krew nie woda

Gość ulka z wioski
o boze współczuje twojej iostrze jak ona sobie poradziła

Gość kama mama79
Narządy rodne kobiety goją się 3 miesiące po porodzie. Daj im trochę odpocząć kobieto!

Gość bebe_30
no a jak mialaby sie te plemniki przeniesc z wlosow lonowych do srodka pochwy?:)to nie pchly,ze skacza:) plemnik potrzebuje sluzu,zeby wniknal do srodeczka. mysle,ze w twoim przypadku jest mala szansa na zajscie w ciaze.